- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
patch telepítése után furcsán laggol a játék és az egér nincs sehol...
-
dokee78
félisten
Bénák mindenki:
szoba: amashift
jelszó: amashift -
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #2693 üzenetére
Már kitárgyaltuk, ismeretlen probléma...
(ha 10-es pontszámú limit van a kocsiknál, úgy lemoslak evo-val mint a rongy(úgyhogy te nem azzal mész természetesen
) )
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #2694 üzenetére
kb egy óra múlva tudok, másik gép előtt ülök
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #2693 üzenetére
gyere hamachira beszélgetni, ott megy az észosztás
-
bakosgabor57
őstag
mánmostan szétvet az ideg...., akinek xp-je és routere van segíjjen má légyszi pü-ben, hamachi megy,látok is mindenkit, aki fenn van, de a játékban nem akar látni senkit, a pingom is csak egy embernél mutat jó értéket...., hogy van ez? Ha 1 jó, a többi mé nem??
Már nagyon akarnék egy kicsit gyalázni...
pingek:
Pecc - 12ms ez ok
free - 2xxms,sagesz - 2xxms,...stb -
dokee78
félisten
Hogy lehet saját autóval multizni?
-
-
CHIPman
nagyúr
gyertek multizni! Akinek nem megy, írjon PÜ-t sagesz-nek, hahajdunak, free04-nek, sosmocsoknak, vagy nekem. De ha minden igaz, akkor dokee is tud segíteni.
Gulyo: írd le püben, hogy mi nem megy. -
válasz
,,no name" #2680 üzenetére
Elvileg azon mennie kene.
-
Zin
őstag
Felbontast hogyan tudom lejebb allitani?Beallitom, jatek ujrainditas es nem valtozik
-
BalaNce87
addikt
Vicces azért hogy néha mit produkál a fizika. Murci vs Gallardot mentem és mikor ő volt elől, akkor egyszerűen nekimentem hátulról és úgy felökleltem, hogy átrepült a fejem felett. Mintha 50kg lenne a kocsi
Másik, múltkor elindult a verseny. Eltelt 2 mp és megadta nekem ,hogy elhúztam 5 mpreKözben ott loholt mögöttem.
Amúgy ezek a car battle dolgok néha sandítanak. 3mpre lehagyom az ellent, aztán egyszercsak ott van mögöttem és mivel annyira intelligens, hogy az ideális ívről nem tud leszakadni, én nekem meg véletlen a rohadt fégrásegítés be volt kapcsolva úgy belémjött, hogy kirepültem a picsbe a sóderágyba (sokszor csinálják).
Amúgy nem tudom megfigyeltétek e, de külső nézetből vezethetetlen az autó billentyűzettel. Nagyrész úgy szoktam játszani az autós játékokat és csak mostanában próbálom a belső nézetet. Úgy érzem, mintha ezt a játékot csak a belső nézetre optimalizálták volna és ezt nem csak a külső nézet vezethetetlnesége miatt mondom, hanem azért is, mert kívülről durván leesik az fps szint. Ennyire azért nem kellene szívnia az erőforrást.ui.:Még mindig idegőrlő amennyit tölt...
-
Gulyo
tag
Valaki elmagyarázná szájbarágósan a Hamachi beállítását mert tegnap hajnalig nem sikerült ...
-
- = Zk = -
félisten
akik melóznak, ők a kivételek
akik nem ,azoknak meg(ÉS! kivétel azoknak, akiknek nem saját hibájukból nincs munkájuk
)
-
pityeszka
őstag
válasz
,,no name" #2677 üzenetére
Nem fog menni azon a notin!
-
válasz
,,no name" #2677 üzenetére
Elvileg abban nem tortent valtozas. Milyen vga-d van?
-
Dusee
őstag
hi!
tegnap feltettem a gamet, elindítom, megy minden tök jó, ma meg kicsit jáccanék vele, és mikor már indul a verseny, startolnék, kilép a játékból, azzal a hibával, hogy a shift.exe leállt
feltettem a patch-et, win 98, xp, win 7 kompabilitási módba is ugyan az.
valami ötlet?
köszi! -
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan rival challenge mikor Mustang GT500 kell lenyomni,mivel érdemes ellene menni?Valahogy nem sikerűl sehogy se.
-
Zin
őstag
Felbontas ha allitok kiirja, h inditsam ujra jatekot.De semmi se valtozik.Mi a hiba?
-
CHIPman
nagyúr
Nem jön valaki online?
-
adorjant
őstag
szevasztok!
érdekes dolog történt a gépemmel.
eddig hibátlanul ment a játék,először egy hd2600xt volt benne,azzal kezdtem el,aztán pár napja egy 4850 került bele,ugyanaz a driver hajtotta mindkettőt (9.8)
aztán úgy alakult,hogy visszakerült a 2600,onnantól kezdve ahogy indulnának a futamok,kilép.
azóta már mindent megpróbáltam,driver uninstall,pucolás,játék uninstall,mentések törlése,tiszta telepítés+új profil,tiszta telepítés+régi profil,tiszta telepítés+patch,de semmilyen kombinációba nem hajlandó működni.véletlenszerűen,néha pár mp-et tudok játszani,de a végeredmény ugyanaz.
oprendszer vista sp1
szerintetek mi a hiba? -
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #2645 üzenetére
Lósz@rt nem baj, gyengébb, mint egy 4830.
Itt a DDR5 parasztvakítás. Inkább 4770. Az E2180-at meg rántsd feljebb reac, és haccójjon. Én most fogom kipróbálni a gémet 3,42GHz-en az eddigi 3 helyett.
Pecc&sagesz93: Nem is gondolnátok.
Dokumentumokban átírod a mappa nevét, és a benne található fájl nevét. És meg is van. Nálam működik, már CHIPman vagyok Martin helyett. -
sagesz93
addikt
Na, csináltam szerót, aki tud most jöjjön
Pecc: nekem is átkéne, mert a sagesz karim bedöglött és utána mérgemben csináltam egy asddd nevü profilt, amit használok -
Pecc
őstag
válasz
- = Zk = - #2646 üzenetére
Igen, dolgozik
A profilnevet tudja valaki hogy lehet átírni?
-
pincehely
addikt
Köszi az 5leteket.
Merítek belőlük azt hiszem. -
sagesz93, pincehely
Koszi!
Mondom ha mar veszek es van is ra love akkor legyen egy normalisabb.
Muterodnak nem kell tudni mennyi volt, megmondod 10k oszt jovan.kisza25: Az is jo duma!
Volt olyan egyik tavolabbi ismeros papirok nelkuli motorral gepelt es mikor megkerdeztek a rendorok honnan van, azt mondta, hogy reggel kinyitotta a kaput es ott volt, nehogy man kint hagyjam.
-
blazsey2
senior tag
válasz
- = Zk = - #2640 üzenetére
Köszi
El lehet bíbelődni egy festéssel mire megtalálom az ideálisat.Ja közben javítottam Spa:2.10.880.
-
Free04
tag
Én is befutottam,de sehol senki.
Jóféle kormányt vettél, biztos szokni kell majd klaviatúra után.
Kíváncsi vagyok mennyivel mész majd jobb időket.Pincehely: Találtad az utcán és csak dísznek van az asztalodon.
-
pincehely
addikt
ÓÓÓ, de fasza valakinek
Várok ide egy kis élménybeszámolót a kormányról, és persze, hogy mennyit dob a játékélményen.Én is tervezgetek, de még a gyűjtögetésnél tartok egyenlőre.
A legnyagobb baj, ha anyám meglátja kidob
Mert egy új vinyót, vagy vga-t csak nem vesz észre, de egy ilyet.
5letek? -
-
kisza25
félisten
valaki már járt úgy, hogy lekörözte a komplett mezőnyt egy5körös versenyen
mert én már 2x-is
sagesz93: tőlem kockulhatunk kicsit csak én billel nyomom sajnos
- = Zk = - : én sem dolgozok most nem érek rá shifteznem kell -
-
ToBeY
nagyúr
Azt vettem észre,hogy sokszor előnyösebb lassabb 4kerék meghajtású verda.
M3 BMW-vel ovál pályán csak 2. helyett tudtam menni,Audi TT-vel viszont kényelmesen vertem az elsőt több mp is -
sagesz93
addikt
Fenntvagyok hamachin, valaki akar kockulni szóljon
#2635: havernak e2180+gts250 alapon minden és 40fps fölött van állandóan... télleg xarul fut a procival... -
- = Zk = -
félisten
dolgozik rajtam kivul vki ebben a topicban?
-
barnam_
nagyúr
Na utánanéztem, a 4730 lényegében egy tuningolt 4830 (700/900 Mhz-en megy), ráadásul gDDR5-el, úgy pedig simán van olyan gyors, mint egy 4850. Akkor inkább E5200 + 4730-t raknék bele.
szerk.: ja nem, a 4730-ban csak 8 rop van, és 128 bites (az még nem is baj a gDDR5 miatt).
-
-
bokrosolajos
őstag
Ha valakinek kell kormány, most találtam egy jó vételt !
-
Reac^
őstag
egy E5200 2M L2 @ 3,5ghz-el előrébb lennék? nem a ghz ek miatt hanem a kess miatt?
tehát 2180as mellé betehetem a 4850et nem fogja tudni kihajtani, tehát elég a 4730 mellé?
evvel a kombóval azért jáccható a dolog nem kell agyonbutítani ugye?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2351 üzenetére
most kimondom úgy, ahogy gondolom: gecijól mész
-
Reac^
őstag
válasz
bokrosolajos #2633 üzenetére
na ezt még nem hallottam
tehát aszondod nem kell alá a bika 4850 mert fölösleges az ereje a 4730on felül?
nv kártyákkal hogy áll a gém akkor?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bakosgabor57 #2582 üzenetére
Nagyon jó kis video! Tökéletesen igazolja, hogy ez is csak ugyanolyan arcade játék, mint minden eddigi NFS...
Azért a hátulról felnyársalás, fejtetőre álíltás elég bizarr előzési mód -
Reac^
őstag
srácok tudna nekem vki arról nyilatkozni hogy hogy futna az alábbi konfigon ez a géjm?
Intel E2180 2.0 @ 3.0ghz 1M cache
2x1g/800 ram
HD 4730 512 felhúzva. vagy HD4850 512.és most a videókártyán van a fő hangsúly szerintem. kérdés hogy a 4850nek van e érelmes előnye a 4730-al szemben ezen játék alatt?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2626 üzenetére
Rossz az exe. PÜ megy.
-
T-Bag81
csendes tag
Egyszerűen nekem nem festi le olyan színre az autókat amilyenre szeretném..Találkozott vki már ilyen problémával?Még mielött lámáznátok,a festés folyamatát vágom,hogy hogyan kell,működött is eleinte,de aztán most már jó ideje az van,hogy pl veszek egy Golfot,ami alapból piros,na most én ezt beviszem a festésbe,ott nyomok egy entert,és mindegy milyen színen van az a kis karika,fekete lesz az autó,és bármire nyomok,csak itt ott lesz színes az alap marad a fekete,színpárosítást mindent próbáltam...
-
kisza25
félisten
ha hamachi-n bejelentkeztem akkor hogyan tovább láma vagyok ezügyben
-
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2618 üzenetére
Vannak direkt ilyen versenyek átépített és szuperautóknak külön.
-
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = - #2615 üzenetére
nissan gt-r teljes átépítésel
mivel mindenképpen szükséged lesz átépített autóra
ezen kívül zondaR is feltétlenül -
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2615 üzenetére
ZondaR, vagy széttuningolt Viper SRT10. Netán Koenigsegg CCX, de inkább az előbbiek.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2613 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
-
Free04
tag
válasz
- = Zk = - #2610 üzenetére
Venned kell egy autot amit tuningolhatsz és akár ezzel az autoval is mehetsz online
-
hahajdu
aktív tag
holnap akkor mehetnénk 1-1 kört nordschleifen, persze lökdösődés nélkül
nekem tetszik ez a multi (bár soook csiszolni való van rajta)
-
Free04
tag
Most nyomtunk 1 kört Nordsleseaisen Aggregatorral és többször is azt hittem h nekem fog jönni,mert bénáztam rendesen,de kiderült h ismeri a féket.
Fordított helyzetben lehet nem bírtam volna ki előzés nélkül -
barnam_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest