- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabee. #1691 üzenetére
Úgy tűnik.. már elég rég 500/700@600/750 beállításokkal ment, de tegnap xp alatt feltoltam a gpu-t 640-re, semmi gond nem volt, erre most win7 alatt,mondom felhúzom itt is, 620-ra tettem első körben, tesztnek meg gondoltam shift, ha már xp alatt ment vele, de 2 másodperc után befagyott a kép, nyomtam egy resetet, de már a bios boot-nál csíkos a kép, a win meg bootnál bsod-al elszál
Csökkentett módban elindult, leszedtem a drivert, elindítottam simán, a win feltette a beépítettet, restart, és a bios-nál lévő csíkok még mindíg megvannak, a win meg ismételten bsod -
ToBeY
nagyúr
Honnan tudom hogy mennyi pénzem van a game-ben?És miért nem enged új kocsit venni? Akartam venni egy lambót mert amit elején választottam 3-as BMW már kevésnek éreztem de nem engedte.
-
Tom5
addikt
Megintkilép
Annyit csináltam, hogy kiléptem belőle, tettem a dolgomat. Most indítom erre verseny előtt kilép. Menjen a ....
-
bakosgabor57
őstag
Így az utolsó szintnél kiderült valami újdonság(nekem legalábbis), elbéláztam a nyelvválasztásnál, és mire észbe kaptam, betöltötte magyarul.
Chipman Toltam egy 6' 52" -es időt a NordSeiszén(gyűlölöm) PaganiRondával (ha nem cseszem el az uccsó előtti kanyart...
)
-
ááá meghalt a vga-m
ezt nem hiszem el
-
petrusz82
aktív tag
Az összes elérhető fejlesztést beépítettem az egyik kocsiba,és most van egy olyan lehetőség,hogy átépítés.Ez pontosan mit takar?
-
frame>24
addikt
válasz
bokrosolajos #1665 üzenetére
Ne vicceljetek már! A műszerfal elhomályosodik, igen, és szvsz direkt és koncepcióból,
---> mert azt akarhatták szemléltetni, hogy ahogyan nő a sebesség, annyira nagyon koncentrálsz a pályára, hogy gyakorlatilag csőlátásod lesz.
Ez legfeljebb nem tetszik az embereknek.
Én amúgy mindig kikapcsolok minden motion blurt az ilyen game-ekben, mert a valósághoz köze nincs, amit legtöbbször beletesznek hatásként, na olyat én az életben nem láttam, talán hangsebesség fölött, ha lenne akkora kenődés!... -
Csabee.
nagyúr
Ez király.. most felhúztam magam! már 20perce versenyeztem erre meg diszkwalifikál ez a szar mer egy kanyarba kicsúsztam
-
Csabee.
nagyúr
Ebben a részben van nitro?
-
sagesz93
addikt
válasz
zolisx4 #1674 üzenetére
saját vidi
Fraps + shiftet eléggé nembirja a gépem -
sagesz93
addikt
Legnagyobb drift pontszámom: BMW e36 (alap) Miyatomi pálya, 3x3kör 6000pont
Elég egyszerü a map. Most megyek a tokyo-ra az eléggé nehéznek tűnik.
-
zolisx4
őstag
válasz
nekem is a műszerfal homályosodik el , és néha nagyon sokáig fekete fehér a külső nézet
ezeket leszámitva meg hogy szaggat kicsit jó lenne a játék
valaki tölthetne fel egy rajtról készült videót hogy ott hogy megy a játék mert a képek azok nekem is jól néznek ki -
Tom5
addikt
Logitech Rumblepad 2-vel egész jól irányítható.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Nekem nagy sebességnél a külső tér mosódik, a műszerfalon nem látok semmi változást, úgyhogy ne lőjük még fejbe az EA Games programozóit
A játék HIBÁTLAN!!! Nem kell hozzá sem hotfix, sem új Catalyst
-
bokrosolajos
őstag
Ati hotfix kérdéskörben: én nem hiszem, hogy az Atinak lenne feladata. Vagy különben mivel magyarázzuk azt, hogy nagy sebességnél a belsőtér (műszerfal) homályosul el, én nem a külvilág (pálya)? Ez pedig vcard gyártótól függetlenül hibás. Nyilvánvalóan az EA-s programozók szúrtak el valamit.
Az AMD oldalán ezt találtam : "This is not an Ati issue! EA does it again! They need some programers."
Nem újabb Cataystre kell várni ezek szerint, henem egy Shift 1.1-re (meg kevésbé hanyag programozókra)
-
Tegnap észrevettem még valamit, és ajánlom figyelmében mindenkinek aki win98 kompatibilis módban futtatja, hogy nézzen rá játék közben a processzorra, mert nekem úgy csak 1 magot használ
Levettem a kompatibilitást, és mindjárt jobban ment win7-en, mint xp alatt -
Tom5
addikt
válasz
sagesz93 #1648 üzenetére
Mindent megcsináltam. Nálam tojik az alkotmányra...Érdekes módon mikor feltettem ment, kb 3 napig játszottam is vele és most kezdte el a hisztit. De most már ha megfeszülök sem tudok mit csinálni vele. Újratelepítettem, legújabb videókártya driver van fent. DirectX legfrissebb, physX X is, kompatibilitási módok kipróbálva. Ennyi.
-
Csabee.
nagyúr
Driftelni melyik autót vegyem szerintetek?
-
azoli09
tag
Egy kis info én vetem egy lambot ,és kigyurtam de át lehet épiteni és aszt írta nem lehet el adni én pedig el adtam és megéri át építeni jobban megy , és el lehet adni mert én el adtam a legnagyobb bánatomra ,de most visza vetem csak a tuningot raktam rá töbre nem futota.
A jelenleg a birtokomba lévő autok
bugatti veyron 16.4
pagani zonda r
meclaren f1
lamborhini murciélogo lp
porsche 911 gt3 rs
hát ezek vannak nekem . -
sagesz93
addikt
válasz
,,no name" #1518 üzenetére
Hát akkor már elindult a játék, az már valami
Ha csinált a documentumokba egy graphicsconfig nevezetű fájlt akkor azt töröld ki.
bakosgabor57: Én a dvdvideosoft free studio-t használom, mindent átkonvertál mindenre, jutyubról is szed le mindenféleképpen, és ingyenes, szóval klafa kis progi
pincehely: Nekem Logitech Vibration Feedback-em van, nagyon jól megy vele a shift
De ha teheted akkor a logi force EX-et vegyed, az FF-es meg minden, és olcsó
Lord Vader: elvileg 3870-en megy a physX[link] És eddig a legtöbb 3870-es emberkének problémamentesen megy a gém
Mondjuk láttam olyat is akinek e4500 & 2,8 ghz, 4850 1gb, 2gb ram és fullhd-ba 4xaa-val maxon ment, 2beállítás volt közepesen... és nem akadt be sehol
Szóval vannak kivételek, de összességében elég fosul megy atikon a gém.
Tom5: gondolom már mindent megcsináltál amiket irtunkIlyen graphicsconfigot kitöröltél, win98 komp. mód, op.rendszered lelakott? És mikor lép ki?
-
TA68
őstag
Gyerekek, nekem nagyon bejön ez a Shift!
Hajnal 3 óra óta nyomom, már olyan a szemem, mint a bagzó macskáké. -
azoli09
tag
Nemtudom ti hogy vagytok vele de a bugatival alig bírom tartani az első helyet sőt megszerezni se kőnyű 7 dik be még fel se tudtam rakni ,az a fogaskerék nálam még új
.
Az ütközés is kemény a hapsikám nyög mint a nöm.
Egyszerűen nagyon kemény hangja van az autoknak ,imádom ez a shiftet .
képet nyomok fel ha rá jövök hogy állítsam át a formátumot , na megyek nyomom tovább hiányzik a remegés 1-1 kemény verseny után
Majdnem elfeljtetem nekem is belassul akad egy picit a rajtnál 16 18 autó nál nem csoda ,
de néha olyat is csinál hogy lassú aszt hirtelen jó lesz és akkorát ugrik mint állat ,
de látjátok nekem is vannak gondjaim a játékkal nem fut tökéletesen de nem érdekel jo igyis -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Valaki aki nálam okosabb (ha van ilyen
) megtudná mondani mikorra várható valamilyen szoftverszösszenet ami játszhatóvá teszi Ati kártyákon ezt a bughalmazt?
-
netkoo
senior tag
Na elindulta játék kihagytam egy pár dolgot meg lefrissítem a VGA drivert.
Most már megy már 8as zintü vagyok 2óra játék után.Nekem nagyon tetszik bár egy kicsit csusznak verdád de nem kell annyira nyomni egyből
Billel tolom.
MOst Cosi val megyek nagyon jó kis verda ugyveszi a kanyarokat ,hogy nem is fékezek csak gázt engedem vissza egy kicsit -
philoxenia
MODERÁTOR
Chat jellegű hozzászólásoktól kérjük tartózkodjatok, kevesebb indulattal szóljatok a témához hozzá, ez egy szakmai topik . Konkrétan a játékkal kapcsolatos kérdések és tapasztalatok megosztásáért nyílt.
-
azoli09
tag
Helló
Gondoltam dobok fel egy pár képet de sajnos nem tudok .
de azé le irom hol tartok.
Győzelmeim 77
Vereség 14
Profilpontok 186287 ezen a szinten járok 24/50 mesze a vége .Ha kapok egy kis helpet hogy kell képet fel rakni azonnal teszek .
Már ki fényképeztem amit fel akartam tölteni ,de nem jo a formátum és a fraps nem engedi hogy más formátumra állítsam, pedig sok luxus autom van szeretem volna veletek megoztani a örömöm .
-
ssolitude
őstag
Minimum követelmény az Xp SP3 vagy megy rendesen SP2-n is?
-
Alister71
nagyúr
Nem könnyű dönteni vga vásár terén. Folyamatos a harc bennem nV és Ati téren. Mindkettőből vennék ha lenne annyi lém, és cserélgetném, mikor melyik játék fut jobban rajta.
Az Ati képminősége nagyon tetszik. nV-vel pedig kevesebb a driveres gond. Bár igazi gondot már egy ideje nem tapasztaltam az Ati drivereknél sem. Szerintem a gyártó céget is keményen meg kell választani. Atiból MSI-t soha többet nem vennék. Az Asus jó mindkét oldalon. Há persze erről örök vitát lehetne nyitni, amit én most nem akarok.
Neked jó erős géped van, az enyém E7300-al és Ati 3870-el is tökéletesen viszi egyenlőre a Shiftet. (bár van még egy 3870-em pihibe és ha muszáj odacsördítek a CF-nek.) -
válasz
Alister71 #1636 üzenetére
Ezt mar szeretem, igazai jatekos feeling!
Milyen vga-t szeretnel venni?
Jobb lesz ha egy nagy adag inzulint nyomsz magadba, huzos meccsek jonnek meg.
Szerencsere en is csak du-ra megyek jovo heten, ezert tudok meg jatszani holnap (ma) is amig kedvem tartja!
El se hiszem komolyan, hogy jott ez a game es aratott az elso mozdulattol kezdve, valamit tudhatnak a fejlesztok, brutalis a latvany, a hangok a jatekmenet, ugy ahogy van az egesz! -
Alister71
nagyúr
válasz
proci985 #1632 üzenetére
Ezek szerint a 3870-nek tényleg fekszik a játék? Ezt páran már észrevettük.
Optimalizáció mi?Lauda: akkor keményen várod a hétfő reggelt?
Nekem volt olyan, hogy mikor megvolt a lém procira, péntek reggel 8-kor megkerestem Miskolcon a legkorábban nyitó boltot és megvettem, mert még 9-ig se bírtam várni, míg az első értelmes pc-s bolt kinyit.
-
válasz
barnam_ #1627 üzenetére
Nem tudom, en nem is szeretnem kiakpcsolni, jo ugy ahogy van, homaly alatt is nyomom a padlot meg a nitrot, a zold csik latszik!
Amugy a jatekban szerintem nagyon jo ez a nyomvonal tema, vegig be van kapcsolva es azert sokat segit az ismeretlen palyakon, meg az ismerteken is.Volt mar eleg sok olyan dobogasos csattanasom, meg nekem is fajt.
Lord Vader: Hat ez marha jo, en is vegig zokniban voltam meg poloban de buzlok mint a diszno a sok izgalomtol.
Sajnos nalunk nincs cora ahova beugorhatnek, szoval legkorabban jovo heten tudok kormanyt szervalni!
-
proci985
MODERÁTOR
úgy néz ki a 3870nek nagyon nem csap oda a demo alapján (1280x0xhigh), lehet a 4xx0 szériát utálja nagyon a játék (erre ok is lehetne, a 3xx0ákat már senki nem bencheli...). mondjuk ahogy olvasom CF nincs 3xx0ákkal sem, de ez engem nem érint. proclimit megvan, két magot használ, 100%ra.
q6600 2.7@9x300on proclimites 50%on. memóriára nem háklis, nálam olyan 7-900megát evett, az szvsz egyáltalán nem sok.
ami tetszik:
- realisztikusabb lett
- pron kikapok a hard aitől. ez magában nem nagy szó (mert a lotus fenekét billről nehéz megfogni), illetve de, ha úgy nézzük, hogy a porsche óta nem fordult velem ilyen elő az NFS szériánál (rágógumi bugokat most hagyjuk)
- a porsche óta először fordul elő az nfs szériában, hogy autó fenekét nem tudom megfogni (3.3Turbo 2. turbo uppgradevel... mondjuk a 996 3.6Turbo a második uppal se volt jobb)
- valamennyit javult a grafika
- van visszajátszásami nem tetszik:
- falról lehet nyerni hardon (!), realisztikus törésmodellel
- a törésmodell dísznek van... 200al belementem a falba frontálisan. többször is.
- van egy olyan rossz érzésem, hogy a talpraállítóalgortimus működik... legalábbis borulásnál a fizika egyszercsak eltűnik
- proclimit egy 3870el 1280x1024ben egy húzott quaddal, 2009ben.
- néha altab után nem lép vissza
- átnyomható logok (már az előző részekben is frászt kaptam tőlük)
- hajlamos elfelejteni a bill beállításait... ez a teljes játéknál min fura lenne
- a telepítőt azt most hagyjuk...összességében ez akár még jó kis program is lehet.
bónusz: F1 vs SLR? emlékszik még valaki az NFS3 Empire Citybeli utolsó csatájára hasonló kiosztással?
-
Alister71
nagyúr
A Resident 5-nek olyan grafja van, hogy elképesztő, és maga a játék is igen jó.
Reggel menj be a Corába és vegyél egy kormányt, mert ez a játék azzal az igazi. Érezni kell mikor mennyit húzol egy kanyarba, mennyi gázt adsz. A billentyű az vagy lent van vagy nincs, Nincs átmenet. Adagolni kell neki keményen, nem beszélve arról, hogy én minden autós játékot game paddal toltam eddig, de ehhez az se jött be.
Alig láttam, mert ma is elég meleg volt, folyt a szemembe az izzadság, a tenyerem rá volt izzadva a kormányra, a lábamra muszáj volt felvenni egy zoknit, mert az is ragadt rá a pedálra!!
Szerinted? Nem lehet abbahagyni!! -
barnam_
nagyúr
Ezt a homályt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Halál idegesítő amikor a szar irányítás miatt nekimegyek a falnak, és a homályosodás miatt nem látok
A másik meg hogy egy adott sebesség felett elhomályosodik a műszerfal... megyek 200 km/h-val, és nem látom mi van a visszapillantóban
volt is homalyosodas meg nyekerges rendesen.
Amikor vadul dobog a pilóta szíve ütközés után, az lol -
válasz
Alister71 #1625 üzenetére
Fenebe egy kormany nekem is jol jonne most, hogy be vagyok indulva.
Azert billel sok helyzetben igen nehez volt boldogulni, meg holnap lehet nyomok par konnyebb versenyt a 3. szinten aztan majd csak kormannyal. Egyszeruen korlatok koze szoritja az embert, hiaba tudnek jobban menni, megse tudok, mert nem pontosan az tortenik, amit szeretnek.
Nekem a legtobb palya bejon, laguna secaban mindig a bal-jobb lejtos kanyart keffentem el, szegeny pilota szokott olyat nyekkenni.
A londoni versenyen 250 korul mentem neki a falnak, volt is homalyosodas meg nyekerges rendesen.
Resident evilt is ki kene probalnom, ha tenyleg jo.
-
Alister71
nagyúr
Fú, én egész nap a kormányt tanultam és élveztem, rengeteg sima versenyt nyomtam, (nem karrier módban, abban a 3-ik szinten járok valahol), de mindenféle tét nélkül akartam gyakorolni, hogy mire komolyabb versenyekre kerül a sor, tökéletesen uraljam a kormányt és a pályákat. Meg a Resident 5 is rajtam van még mindig keményen, hiába vittem végig, attól sem tudok szabadulni, azt is nyomtam pár órán keresztül, ment a hentelés.
De ez az NFS nagyon megbolondított, reggel kelek és nyomom tovább.
Silverstone a kedvencem, meg Laguna Seca. ( az még Gran Turismo örökség) -
válasz
Alister71 #1623 üzenetére
Hetvegen sokaig fent vagyok, ma de 11-ig hepaztam es a jatek is iszonyat bejon, reg eltem bele magam ennyire autos jatekba.
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole.
Te hol tartasz most?
Egy kormanyt szerintem mindenkepp veszek, nem is csak ehhez a jatekhoz, jo lesz az kesobbre is.
G25-ot erdemes, az jo kormany? De van mar G27 is.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
hahajdu #1618 üzenetére
User error?
Itt a pár napos újoncokon kívül mindenki tudja, hogy nem vagyok rosszindulatú.
A mérést teljes verseny alatt végeztem, mindenféle nézetben. Pár értelmes ember is igazolta, hogy hasonlóan fut neki is.
Attól, hogy te itt csinálod a fesztivált, senki nem fog meghatódni. Olvasd el mégegyszer az alapszabályokat, aztán lehiggadtan menjél csucsukálni, és mindenki jobban jár. -
hahajdu
aktív tag
válasz
Alister71 #1617 üzenetére
akkor mond már meg légyszives, hogy miért kavart ekkora port az ATi-sok köreiben a shift. gyakorlatilag mindenki elismeri, hogy nem fut simán a radeonokon a játék te meg itt huszárkodsz mert meg van a 30 fps-ed a 3870-el... a postjaidbol meg süt a rosszindulat, ezért irtam be
nekem is 60fps-em van ha egyedül megyek... de ha más kocsi is a pályán van előttem akkor 25.. ezek után az ilyen lgbőlkapott mérések nem mérvadóak
-
gtamate2
veterán
válasz
tzsolesz #1368 üzenetére
Nem csak a 2. kategóriájú drifteket nézted? azokban szerintem nem jó, habár én a 2. kategóriába a driftet pont nem próbáltam de a többibe nem engedett be, gondolom csak 1.-2-es szintű kocsikkal lehet versenyezni..Amúgy a viper nagyon megy, tuningoltam kb 50-100k értékben és 5sec-eket verek rá a 2.-ra, ami szerintem elég jó
-
Elobb nyomtam le a veyronnan a nordschlife versenyt, kezem is beleizzadt
, de megnyertem!
7.31 lett az ido a veget 350-ig mertem nezni.
-
hahajdu
aktív tag
(ATI) Ian McNaughton Reply:
September 18th, 2009 at 8:20 amI appreciate the frustration, we are looking into the reported issues…
EA:Hi everyone,
We are aware that a lot of people are having similar issues and we are looking into it. In the meantime, everybody who is experiencing this problem please post about it in this thread.
nagyonjól tudják, hogy baj van..
Lord mittoménki: ajnálom ezt olvasgatni [link] , esetleg ezt: [link] vagy éppen ezt: [link] vagy olvasgass vissza ebben topikban
-
Barell
senior tag
hol ismerte be?
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #1604 üzenetére
Nem tudok olyan pályáról a játékban, amiben hosszabb egyenes lenne. Állítsd át a Zonda R-t hogy jobban gyorsuljon, és nagyobb legyen a végsebessége: rövidebb váltó áttételeket, és a hátsó leszorító erőt egy kicsit (!!!) kisebbre. Az Audi R8 LMS-t mindjárt megnézem.
szerk: tévedtem, nem a csereautók között, hanem a jutalomautók között van: [link]
(#1603) - = Zk = -:
Nordschliefe... De utálom. Minden pályaszakaszát
Pedig az a legjobb... igazi kihívás! -
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #1602 üzenetére
Mivel lehet megmérni jól az autó végsebességét? Szal mi a leghosszabb egyenes a játékban? A Zonda R még bőven gyorsul 326 után a Nordschliefe-i egyenesben.
Amúgy én azt az enyhe kanyart Lamboval és Paganival is be tudom még venni maxgázon, utána nagy fék, és jön az éles.
A csereautóst nem vágom.
Most sikerült egy 7:20-as időt mennem. -
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #1522 üzenetére
A GT-R (R35) 3-as szintű tuningal, meg mindennel, kivéve az undorító karosszéria szélesítés nélkül asszem 7.50 valamennyi a legjobb időm. A vége olyan 300 km/h, éppen mire eléri azt a sebességet, jön az enyhe kanyar a hosszú egyenesben, ahol fékeznem kell, ha nem akarok elszállni
Mivel eleht megmárni jól az autó végsebességét? Ezt nem értem
#1573: Az Audi R8 LMS-t a csereautóknál találod, ha a 9-es gombbal válogatsz az autók közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest