- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
kisza25 #3186 üzenetére
Silverstone GP - Maserati 1:39,220 (tudom billel sokkal nehezebb)
-
válasz
kisza25 #2579 üzenetére
hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások -> jobb klikk a hamachi-ra -> tulajdonságok -> duplaklikk tcp/ip4 -> speciális -> csatoló metrikája: 10
én ennyit csináltam, és működik.
hamachis lanhoz:
minek kell cheatelni (levágni a kanyarokat)? vagy csak én láttam úgy? -
CHIPman
nagyúr
válasz
kisza25 #2406 üzenetére
Én azt bírom, hogy a következők a beállítások:
1280x1024 8XAA minden high
1440x900 8XAA minden high
1920x1080 8XAA minden high
És mindhárom esetben 15-17FPS-em van, ugyanazzal a karival. Proci 3GHz E2160 és 2,8-as AII 240 is volt, mindkettővel ugyanannyi.
Miért?
4209: Jóvan, csoli, te visszamennyé'. -
Csabee.
nagyúr
válasz
kisza25 #2018 üzenetére
Én úgy tudom nem elhet megállítani mer tegnap én is abba a hitben voltam! És ellről kezdhettem ma reggel!
World Tour 3. szakasza 5 körös csak!
Jelentem Vége a játéknak (legalábbis a szerkesztőket,készítőket most sorolja!)
World Tourban minden csillagot megszereztem! Szerintem nem volt nehéz! Én egy Bugatti-val mentem! A versenyek második fele nekem kezdtek unalmasak lenni, annyira vezettem!
-
frame>24
addikt
válasz
kisza25 #1726 üzenetére
Default setting szerint Insert a váltás fel és Delete a váltás le.
(Amúgy megváltoztatható a game settings-ben, én A-ra teszem a shift up-ot, és Y a le...)DE! Van is egy gondom. Előkapartam a a kormányt a pincéből (Logitech Formula)
A gondom az, hogy a kormány tengelyen (-RX axis, asszem), van egy natív bedőlés balra, a konfig is kijelzi. Vagyis, alapból balra -8%-ot "kanyarít" a kormány!
Ez azért szar, mert ha a deadzone-al eliminálom, akkor is ugye felemás a dolog, mert balra hamarabb kezd el ragálni...
VAN erre valami egyéb kalibrációs megoldás, vagy dobhatom ki a cuccot???
HELP! -
válasz
kisza25 #1040 üzenetére
Most sokat mentem gyári autókkal (2-ik és 3-ik szint), és jól lehet őket irányítani, nem csúszkálok minden kanyarban, ellenben a tuningolt autókkal kanyar elejétől a végéig csúszkálok, szinte 0 a tapadás... lehet hogy a beállításokon kellene állítani?
(leszorítóerő, keréknyomás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest