Új hozzászólás Aktív témák
-
Működik az, csak nincs akkora hatása, mint az előző NFS-ekben volt. Meg itt nem elég megnyomni a nitró gombot, hanem nyomva kell tartani, és úgy adagolja. A nitró ikonja a kilóméteróra mellett jelzi.
De ha beépíted egy kocsiba, amit utána átépítésre küldesz, akkor a nitrót kiveszi. -
válasz
hahajdu #4732 üzenetére
Ahogy érzed..
De ne haragudj, ez részemről a "kössünk bele az élő fába is" szindróma. Azzal belátom hülyeséget írtam, hogy annyit fordul amennyit a vezérlő, mert eddig sosem azt figyeltem, hogy a kormány hogy mozog, vagy a pedált ha 20%-ba nyomom le, akkor vajon a játék is annyira nyomja-e le.. könyörgöm márEz NEM szimulátor, ha arra vágysz, akkor játssz azzal. Hiába szimulátorosabb, még mindig NFS-ről beszélünk. Ha szimulátor kell, akkor ott az LFS, a GTR, az rFactor... Mellesleg szerintem azokban sem annyit fordul a kormány, mint a valóságban..
De ha neked ez nem tettszik, akkor ne játssz vele, ennyire egyszerű. -
válasz
Mika1227 #4719 üzenetére
Nálam a régi vga-val azt kellett
Meg az fontos, hogy ezután visszaáll alapra a gafikai beállítás, és ha valami olyan dolgot állítasz el, ami a játék újraindítását igényli, megint nem fog menni..Aztán nálad lehet nem ugyan az a helyzet, mint nálam volt. Patch-ek fentvannak?
-
válasz
gaby666 #4705 üzenetére
Akkor passzolom..
Mika1227: játékmentésen belül a graphicsconfig.xml fájlt töröld le, és indítsd úgy.
RootRulez: van, nálam win7 x64, 1 gigás 4850 és az 1.02-es patch után 40+ FPS-el simán megy. Ott mi a gond?
SEMTEX: mi bajod vele 1920x1080-ban? Nekem bejön a grafika. Nem a legjobb, de fényévekkel jobb az elődnél
-
-
válasz
gaby666 #4697 üzenetére
Merevlemezzel illetve a ramok ellenőrzésével kezdeném. Amúgy a pontos hibaüzenet többet segíthetne.
Ha nem eredeti a játék, akkor arra is rá kellene nézni, hogy a törést nem-e tette karanténba a vírusírtód.halkan megjegyzem, hogy a core duo az intel, az 5000+ meg amd, ne vegyítsünk
-
Igen, a physx az nvidia karikhoz jó, de itt ha nv van a gépedben, akkor is a procin számolja a fizikát, és ha nem teszed fel, akkor nem indul el a játék, ahogy te is tapasztaltad. A kevés fps lehet szimplán, hogy ennyit tud a laptopod(már ha azon játszol ami az adatlapodon van). Azért az 1.02-es patch-et én felraknám, mert az ati kártyákon sokat javít, bár ha mindenhol csak 15-20fps-t kapsz most, akkor lehet nem fog segíteni..
Mika1227: a "nem indul el többet" pontosan mit takar?
-
válasz
- = Zk = - #4675 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva, de igazából annyira nem zavar.. csak néha veszem észre
-
válasz
NeoExDeath #4673 üzenetére
Én is észrevettem, már ha egyre gondolunk
Olyan fura mozgása van olyankor a kocsinak, konkrétban néha mintha így egy tégla blokk röcögne picit
De én ma találtam egy durvábbat. Mivel van egy csomó pénzem, ezért van egy csomó kocsim is, és(igen, még mindig a kariert nyomom
) közbe kilépek, kocsicsere, majd mehet tovább. Na az egyik ilyennél, töltött a karika, hogy betöltse az új kocsit, de nem jelent meg, csak egy feketeség maradt. Próbáltam másik kocsira menni, a töltést jelezte, de maradt a fekete üresség. Na mondom sebajj, menyünk játszani, csakhogy ott is feketeség volt, a szövegek ott voltak, meg minden, de se kocsi, se pálya, csak egy fekete háttér.
Érdekes -
válasz
FRENK1988 #4667 üzenetére
Erre a "gyári" élsimításra én is kíváncsi lennék
Amugy lehet elég lett volna akkor, ha a graphicsconfig.xml-t törlöd csak a mentés mappájából. Ha megvan még a "legjobban kivitt" mentésed is, próbáld, hogy csak ezt a fájlt törlöd belőle.Amúgy tényleg említhetted volna,hogy 3-4 pályákat tudsz játszani, mert én azt hittem rögtön indításnál hibát dob
(#4669) FRENK1988: az nem élsimítás, hanem textúraszűrés
Dobd fel 16x-ra, és úgy a jó
Ja meg tényleg, ha van tuning a gépen, az is simán okozhatja, ahogy a kollega is mondta
-
válasz
FRENK1988 #4658 üzenetére
Hát sajna nincs ötletem..
Azért kérdeztem a részleteket, mert vga driver hibával, vagy akármivel ha kilép, akkor is lehet shift.exe leállt hibaüzenet, csak akkor a részleteknél mást jelez, de mint látom itt egy az egyben a shift-el van a gondja..
Próbálj meg, hogy a játékmentés mappájában a graphicsconfig.xml fájlt törlöd, vagy lemented máshova a mentést, az eredeti helyéről meg törlöd(és majd ha létrehozza a profilt első indításkor, utána visszamásolni és felülírni), vagy egy reinstall a komplett játéknak, és ügyelj rá, hogy uninstall után a maradék fájlokat is törölgesd le kézzel, aztán telepítés után legfrissebb DX, Physx, vga driver.
Ezek csak tippek, de hátha..
-
válasz
FRENK1988 #4656 üzenetére
okok, de ha lenyitod a hibaüzenet részleteit, ott is a speed.exe-t írja?
- = Zk = -: nekem a underground 1, meg a most wanted zenéi jönnek be legjobban, a prostreet-be is van pár jó, undercover kimaradt az életemből, meg nekem ebben is van ami bejön. Őszintén megmondva a Carbon zenéire nem emlékszem, meg meg nincsenek
-
válasz
- = Zk = - #4653 üzenetére
De, csak épp szervízben a vodás modemem
a telefonom van helyette, szekrény tetején kitámogatva, hogy térerő is legyen, és a töltő nem bírja követni a BT és 3G energiaigényét
Magyarán szólva töltőre téve folyamatosan, de így is lemerül, és olyan apróságokat írogat, hogy idegen akkumulátor, meg hasonlók
Szóval nem eröltetném vele a nagyobb mennyiségű netforgalmat..Ez a kis progi meg semmi méretű
Sonja: thx, azért megnézem
tényleg nem az az audió minőség, de egynek elmegy egyenlőre.. -
A régi NFS-ekhez volt egy kis prog, amivel ki lehetett szedni belőlük mp3-ba a zenéket, ehhez nem tud valaki hasonlót?
-
Valaki fel tudná tölteni nekem valahova ezt a 3 fájlt az eredeti game-ből:
BOOTPERSISTENT.bff
PHYSICSBOOTFLOW.bff
PHYSICSMENU.bffA játék könyvtárának a parkfiles almappájában vannak. Felülírtam egy moddal, de nem bejövős, viszont én hülye nem csináltam biztonsági mentést az eredetikről
Emiatt újratelepítgetni meg nem akarom.thx
-
Én is most pakoltam fel végre a patch-et, és nekem használt
Rajtnál mikor kerülgeti körbe a kocsit a kamera eddig volt hogy 25 alá is lement az fps, most 40 alá sem, meg a 2. szinten az amerikai szériaversenyeknél a laguna seca pályán alig bírtam elrajtolni, úgy szaggatott, most ott is 40+ frame-et produkál. Az irányítás is jobb lett, végre nem csúszkál össze-vissza, és ott és úgy csúszik meg, ahogy egy kocsi megszokott. Viszont a drift még mindig szar..Ja és azért neked címezve írom,mert nekem is 4850-em van. Azt nem figyeltem, hogy mennyire használja most a GPU-t, de nem is nagyon érdekel, a a lényeg, hogy megy végre rendesen
Csak tipp, de egy vga driver csere, legfrissebb DX és Physx felrakását próbálnám én meg. Ha bemész a játékba a patch-ek álltal végrehajtott változtatások megvannak, tehát van egered, és megvannak az új kocsik, vagy ezek sincsenek?
-
patch nem ma jött?
-
Hát azért még most is tud meglepetéseket okozni..
Az előbb nyomtam egy versenyt, chevi cobalt ss-el, megyek, és olyan furán ment az autó, mintha nem lenne benne erő, vagy ilyesmi. De hát mentem, mit tudtam csinálni, viszont nem úgy jött ki a mutatvány ahogy szerettem volna, ezért nyomtam a versenynek egy restartot, és akkor rájöttem mi volt a bibi.. kompletten 5 sebességes volt az autó a 6 helyettCsak úgy magától..
-
válasz
Gaaabeeesz #4572 üzenetére
Egyszer nálam is csinálta, hogy a karier kezdés elötti videó 2x ment le, de nálam utána továbbment..
Annyit tudok javasolni, hogy töröld, majd tedd fel újra a játékot, aztán legfrissebb directx, physx, vga driver, és utána indítsd el.
Ha így sem megy, a törés is lehet sz@r, ha az se a hiba okozója, akkor passz.. -
válasz
BullKoxa #4566 üzenetére
én láttam valami új Patch-et Atihoz + Nv 295 höz az mikor lesz elérhető?December 2 ?Remélem jó lesz ez a Patch 2 és fel is fog menni a játékra!
Egy patch-et láthattál(mármint az első 13 megás után), és ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy arról beszéltünk...
PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support / Ez most akkor mi???/Nem értem/Én nem értem, mit nem értesz.. Dec 1.-én jön egy patch, ami rengeteg mindent javít, fentebb linkelve is volt a leírás, és abban van benne ez is, hogy javították az ati kártyák használhatóságát.
-
-
válasz
bokrosolajos #4520 üzenetére
Köszi, közben meglett, igaz nem itt, de ugyan ezek
-
válasz
gabber01 #4510 üzenetére
Na ezaz.. Nem várom el egy NFS-től, hogy szim legyen, de ha már próbálkoztak valami hasonlóval, akor már úgy csússzon meg az a szerencsétlen autó, ahogy számítana rá az ember, ne random módon hihetetlen helyzetekben..
Csak maradva Spa-nál. Az utolsó sikán előtti bal ív, megyek előtte olyan 250-el, kanyar előtt kis fék, majd fordítom a kormányt, és kicsúszik a fara az eleje meg mintha leragadna egy pillanatra, és úgy "esik" át a kanyaron.. hát ilyen a világon nincs
Ekkora tempónál ha nem lenne elég a tapadás kanyarodni, akkor maximum hiába fordítm a kormányt, elmegy egyenesen, de hogy nem farral előre ez tuti. Igy meg úgy kell összeszedni a kocsit el ne szálljon.. És ez csak egy példa, nemcsak itt van ez.. -
válasz
gabber01 #4500 üzenetére
mondjuk
Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre
-
válasz
dangerzone #4496 üzenetére
Ugyan már, én pl tök élvezem, hogy ha játszani akarok vele, akkor restart kell a gépnek előtte, mert ha bármit is csinálok a gépen mielőtt elindítom, vagy el se indul, vagy a pályabetöltéseknél fagy meg, van egy csomó éjszakai futam, a tuning része meg legtöbbször szart se ér, mert nemhogy jobb, csak rosszabb lesz, akár mit csinálsz..
Az meg nekem is külön tettszik, hogy 5-be 100m-en belül kapcsolni kell, 6-osba meg ugy köhög mint egy trabant hegymenetbe -
válasz
bakosgabor57 #4488 üzenetére
Hát akkor úgy látszik én vagyok béna
Amugy hülye kérdés, de ahogy haladok előre, kapok új kocsikat?
Mert nekem pl masaretti nincs
Meg multkor a szintlépésért írta, hogy kaptam egy Audi R8 LMS-t, de az sincs sehol
-
válasz
Alister71 #4481 üzenetére
Hát remélem valamit javítanak ezen minél előbb egy patch formájában..
Most próbálgattam pár kört Spa-ban.
EVO IX: 2.31.850
Corvette átépítve: 2.18.860Ennél itt láttam sokkal jobb időket is.. Pár másodpercet még biztos tudok javítani, mert nincsenek beállítva a kocsik, de nemhiszem, hogy 10 másodperceket tudnák még hozni, pedig láttam itt 2.06-os ídőt is
-
válasz
Alister71 #4477 üzenetére
Engem igazából ez az irreális csúszkálás zavar rohadtul. Egyszerűen nem tudok úgy belemenni egy kanyarba, hogy ne csúszkáljon a kocsi. Vagy attól csúszik meg, hogy fékezni próbálok, vagy attól, hogy gázt adni, szóval mindenhogyan
Persze, ha hagyom "átgurulni" a kanyaron akkor nem, csak úgy meg egy komplett idősek otthona röhögve elgyalogol mellettemStr8 sk8r: megnézem őket
És igen, azt elfelejtette odaírni a rendszerkövetelményekhez az EA, hogy csak NV karikra érvényes, atinál meg tökmindegy mid van, legyen melette egy 5Ghz-es proci, és akkor menni fog
-
válasz
bakosgabor57 #4003 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne hozzád: mik vannak nálad bekapcsolva, mikor ezeket a durva köröket futod? Már értem én a kipörgés/blokkolásgátló, meg ott a többi közül..
Régi hsz-re megy a kérdés, no para, csak épp időket nézegettem vissza
Lord Vader: még az irányítás is jobb nv karival? F@sza.. méghogy nem kib@szás az atival szemben a physx-et eröltetni
-
válasz
expert27 #4462 üzenetére
Nekem 5000+ x2 van, és nem csinál ilyet. Esetleg nem win98/me komp módban futtatod, mert nálam akkor ment 1 magon.
Esetleg próbáld ki a CPU Control nevű progit, én azzal szoktam 2 magra tolni az egy magon futó játékokat.(mondjuk ettől még nem derül ki, alapban mért nem használja ki a procid..) -
válasz
bokrosolajos #4444 üzenetére
Nálam még ugyan nem, felénél sem vagyok még
Csak sajna időm nemigen van rá..
-
-
válasz
- = Zk = - #4411 üzenetére
Ezt én is megköszönöm
-
driftre melyik a legjobb kocsi?
-
-
Hát a drift az tényleg egy katasztrófa
5.-be rálépek a gázra,és már 360-as fordulat
Sikerült valakiek full csillagosra megcsinálni őket? Nekem most egyiket igen, ugy majd egy óra alatt..
Legtöbb pont 675 lett, de az se tudom, hogyan sikerült
-
válasz
Silencer83 #4287 üzenetére
dokumentumok mappában a mentésnél töröld ki a graphicsconfig.xml fájlt, és mikor indítod a játékot ne változtass a beadott graf beállításokon. DVD-ről dx, physx felrak. Ha így sem megy, akkor meg win98/me kompatibilis módban futtasd. Ekkor viszont lassulni fog, mert így csak 1 magot használ a prociból(legalább is nálam)
-
Az a gyors kormány érzékenység(vagy mi szösz) a beállításokban az mit takar? Hova érdemes állítani?
Másik az így a legjobb autó témában, hogy az EVO X nekem így elsőre nem bejövős(pedig kedvenc kocsim), a IX szvsz jobban kezelhető. A X-es valahogy mindig eldobja a féktávon(vagy csak az én stílusomhoz nem passzol
)
-
válasz
bakosgabor57 #4183 üzenetére
A blokkolás gátlót a rövidebb féktáv, és a kanyarban fékezés miatt kapcsoltam be, szintén a kipörgésgátlót. És a TC-t is, mert anélkül folyton lecsúsztam az ívről. Nem éreztem, hogy visszafogna, inkább csak stabilabb volt a hosszú íves kanyarokban. Máshol minden ki van kapcsolva(auto kuplung is), de itt másképp nem ment.
De egyébként tényleg durva, ahogy az ellen megy..Más: egyik ilyen meghívásos egy-egy elleni küzdelemben egy ford Gt és egy dodge van, de a dodge-al nem tudtam menni, mert nem indult el a rajtnál. Csak nálam volt ilyen?
-
Ti azokat az egy-egy elleni versenyeket hogy csináljátok? Én kénytelen voltam bekapcsolni a kipörgés/blokkolás gátló, és traction control triót, mert anélkül sehol nem voltam..
Tolom neki kanyarba ahogy bírom, csúszik lefele a kocsi, az ellen meg minden megeröltetés nélkül lazán körbeautóz -
Na most rántottam még picit a procin, 3120mhz-re(everest szerint csak 3090
win még ment 3.2-n is, de a shift ugy kilépett exe hibával), így most 1920x1080, 8AA, 16AF, minden high, csak a mosódás off már játszható. Ennek ellenére remélem jön hamar egy patch vagy egy vga driver, ami javít a dolgon, mert nem szeretném megsütni a procim..
Mentem egy tesztkört nordschleife pályán, egy kör alatt 5900pont, 1 sofőrszint ugrás és 3 medál
És még el se kezdtem a kariert
Amugy ha egyszer ki van kapcsolva a blur(nem szeretem..), akkor mért mosódik?
-
Ok, értem, csak az a röhely, hogy ha egyedül vagyok, vanhogy 60fps-t is elér, ha van plusz egy kocsi meg 15 alatt.. ez elég vicces..
De akkor ez van. Csak ezért nem fogok nvidia-t venni(ezután meg már csak azért se).. -
Tegnap este kicsit próbálgattam. A felbontás változtatás semmit nem ér, ugyan ugy megy 1920x1080 8xAA 16xAF, mint mondjuk 1280x720 no AA/AF. Ha a részleteket veszem lejjebb, hoz némi javulást, de még így sem játszható.
Megnéztem úgy, hogy 1280x720-ban ablakban futattam, közben figyeltem a hardver használatot, a proci 80-100% között mozog, de nem végig 100-on, a GPU-t meg 29%-ban használta maxNormális ez?
-
Hát nálam sajnos még mindig 0 ez a shift..
Mikor meglett, akkor egy 7600gst-m volt. 3 nap szenvedés után sikerült elérnem, hogy ne fagyjon ki, és végre tudjak játszani vele. Mivel nem valami acélos kártya, ezért 960x600 medium/low beállítások mellett ment, de így játszható volt. Másnap meghalt a vga-m, ugyhogy tegnapig jegelve volt a dolog, mikor is vettem egy 1 gigás 4850-et. Feltelepítem újra(dx, physx, minden), és végre mindenféle trükk nélkül elindult, nem fagyott ki, csakhogy a tesztkör után, mikor az első versenyt nyomom, ahol szerzem a pénzt a verdára, kemény 9-10 fps-t produkál
Ezután nagynehezen lenyomtam, hogy ne kelljen újra, és külső versenyen próbálgattam a dolgokat, de esélytelenHa visszaveszem a felbontást, beállításokat, max annyit segít, hogy a 9-10-ről felmegy 10-13-ra a frame, de ugye ez is 0.. Ha egyedül vagyok, belső nézettel, eléri a 60-at is, de ha már egy ellenfelem van, egyszerűen játszhatatlan, komolyan, ennél még a 7600-al is jobban ment.
Nem hiszem, hogy ennyire gyenge lenne a gépem(athlon x2 5000+@3ghz, 2G DDR800, 4850 1G). A grid 1920x1080, full élsimítás, max detail és nem megy 30-35 alá. Még azt se mondanám, hogy a proci kevés, mert grid alatt 100%-on teker(de simán megy), itt meg 80, max 90%-os a kihasználtság, a kártya sem gyenge, mégsem megy.. szánalom, jobb szó nem jut eszembe rá.. -
Kössz a tippeket, valóban nem rossz
Ahol néztem a karikat, az egy itteni bolt, náluk az ilyen 50k..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest