- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Multiba mennyien szoktatok játszani? Akadozik?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Richter36 #2997 üzenetére
Akkor szokott nálam irányítás átadásakor kilépni, vagy kifagyni, ha valamelyik grafikai beállítást leveszem közepes alá, vagy a textúra részletességet magasról lejjebbveszem.
Próbáltam én is mindent, de csak akkor nem fagy ki, ha a textúra részletességet (legalúl van) magason van, illetve a felette levők minimum közepesen vannak.. így beállítom, restartolom a gémet és már megy is fagyás nélkül... bár nálam HD 4670 van, nálatok meg NV, de mivel a játék ugyanaz egy próbát megér. -
szacsee
nagyúr
válasz
Alister71 #2993 üzenetére
Gondolom azért vette hogy nézegesse nem?
Bár ahogy elnézem a mostani fórumozóknak luxus kategóriába tartozik a visszaolvasás.
Lauda: Szerinted a HD 4670-et ellen tudom súlyozni proci húzással Full HD-ban?
Költői kérdés volt, mert igen..Ez egy fostalicska gém ami az optimalizációt illeti.
Szerintem elegendő ram van a felbontás kitöltéséhez a kártyán már akkor is frankón menne egy húzott procival... már tudom miért erőltette mindenki a 9500Gt 1Gb vásárlását. -
sagesz93
addikt
Reggelt mindenkinek
Multi?
Lord Vader: Ő vett g25-t -
PAtr0n
addikt
Lehet csak azért árazgatják le most jópár helyen a Momo-t mert van vele ez a minőségi probléma a gázpedállal? Vagy csak elírta az egyik bolt az árat, erre az összes versenyre kel vele
Ha még fizuig is ilyen jó áron lesz, tuti kosárba teszem.... -
sosmocsok
csendes tag
Bocs mindenkinek, aki ellen nyomtam ma hálóban, és beszaggattam, nem valami fény a netem jelenleg sajna :S
-
Koszi szepen a segitseget,
tenyleg az volt a gond csak nem tudok angolul.
Amugy a fh nev is foglalt volt, de megoldottam.
Koszi sracok, gyakolnom kell meg a kormannyal azert probalgatom az rfactort.
-
Tolkarius
tag
sztem azért annyira nem tuti ez az irányíthatóság, bár az előzőnél jobban bejön...
-
-
dokee78
félisten
válasz
CHIPman #2980 üzenetére
Ha nVidiád lenne akkor kicsit jobb lenne a helyzet,de lehet nem.
"A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n.
Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt).
A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja,
így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is.
Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik..
ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond.. " -
CHIPman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
Bizony, a jó öreg 65nm tényleg kezd már jó öreg lenni.
Nekem 4830+E2160 3GHz mellett 1280-ban 15fps-em van sok ellenségnél, az én 4830-ammal havernál 2,8-as AthlonII mellett fullHD-ban szintén 15, és ha lejjebb veszem a grafot, akár a felbontást, akár a részletességet, ugyanannyi marad az fps.
Csabee.: Mi nagyrészt pécések vagyunk, akik írunk a topicba, és PC-re nincs dirt2. Még. -
Motion_Blur
félisten
Kicsit nézegettem az Everest segítségével, hogy mennyire terheli a gépemet a játék.
1680x1050, minden full, 4xAA, 4xAF:
Time attack módban, egyedül a pályán 50-75 fps, CPU magok 45-60%-ban terhelve.
Versenyben maximális ellenféllel, utolsó helyről indulva 19 fps! Magok 95-98%-on. Proci limit rulz
-
Csabee.
nagyúr
Aki megunta a Shift-et mint én
Az térjen át a Dirt2-re! Kegyetlen jó (igaz én xbox-on játszom mind2-vel) De csak ajánlani tudom!
-
bpx
őstag
válasz
BalaNce87 #2975 üzenetére
hát ez van
segítségek nélkül esélytelen, segítséggel még játszható szintre lehet hozni, de sokmindent nem lehet úgy megcsinálni
mondjuk kormánnyal még bénább lennék szvsz (egy ideig)
én ma elértem a 700+ csillagot, nfs world tourt megcsináltam, tier4 nagy része még hátra van, de ahhoz már nem sok kedvem van
multi meg billentyűzettel gondolom felejtős -
BalaNce87
addikt
az a baj, hogy billenytyűzettel a fullra húzott kocsikat már nem lehet irányítani az elképesztő erő miatt. Hiába van bekapcsolva a segítség, megnyomod a gázt és egyből lecsúszol az ívről. Plusz a fékrásegítés kb 30 méterrel előbb elkezd fékezni az ideálistól...
-
Veron
addikt
válasz
Rototti #2971 üzenetére
Sziasztok!
Csak ismételni tudom önmagam: nekem is ez a problémám, csak kormánnyal. De ez létező gond, nem egyedi, hiszen neten több helyen is emiatt húzzák le a Shiftet. Megjegyzem szerintem nagyon jól sikerült!
Nekem is 64bites Win7em van. Milyen txt file-t kell átírni? Ez engem is érdekelne, megosztaná velem valaki?
Kösz!
Veron -
pincehely
addikt
Látom mindenki multizik, senki nincsen itt!
Ha biztos elnnék benne, hogy holnap megkapom amivel tartoznak berendelnék én is egy MOMO-t -
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #2966 üzenetére
Bocs elnéztem.A brit eladásokban lett 1. az NFSS
Magyar eladások!!!!!!!!! -
Adam86
tag
Üdv,
Nekem olyan problémám lenne még mindig, hogy az irányítás lassan reagál.
Feltettem az első hivatalos patch-et, de az se hozta meg az eredményt.
Már átírtam valami txt- fájlt is amit javasoltak de semmi.
Laptopon játszok (a vas megvan hozzá, nem szakadozik)
Driverek megvannak, próbáltam már másik billentyűzettel is, de semmi változás.
Mi lehet még a gond?szerk: Win7 64bit rendszeren fut. ezzel lehet gond?
-
pincehely
addikt
válasz
petho0506 #2965 üzenetére
Ipon nem szokott kamuzni.
Bennük még sosem csalódtam!
Ellenben volt olyan, h megrendeltem egy webkamerát,amelyet 2 nap mulva kelett volna kézhez kapjak.1 hét után visszamondtam, majd 1 hónap múlva hívtak, hogy ugyan érdekel-e még.
Na ezektől sem rendelek többet semmit, az tuti! -
ToBeY
nagyúr
Fura bugot találtam ha egy kocsiba belemegyek úgy felrepűl mint ha csask 5kg lenne
-
Zozzy
aktív tag
Nem emelte vissza, vagy ha igen, akkor megint akciós, 12763-ért, ami nem semmi...
Úgy nézem, hogy nem csak elírás, mert a főoldalon is szerepel az akciós termékek között. Remélem legalábbis, hogy nem csak valami hiba csúszott a rendszerbe... Mindenesetre ennyiért ez tényleg nagyon jó vétel! -
Daniford
tag
Én is berendeltem reggel korán a momo-ra amint lement az ára.
Ajánlom,hogy a kiírt áron adják mert ma néztem visszaemelte pl.(Ipon) 23000 környékére. -
Free04
tag
Több helyen is láttam 13k körül momo-t. Mondjuk engem aggaszt h állítólag minden modellnél jelenkezik a pedál potméterének a hibásodása,de ennyi pénzért már meggondolandó.
-
pincehely
addikt
Mit gondoltok egy Logitech Formula force ex kormány javított kábellel, használtan mennyit ér?
10k reális ugye? -
petho0506
tag
Na leadtam egy rendelést a MOMO kormányra. Kíváncsi leszek hétfőn mi lesz a válasz.
-
PAtr0n
addikt
válasz
dokee78 #2940 üzenetére
FFB = Force Feed Back azaz erővisszahatás.
Jelen esetben ha 100%-on van, nagy az esély rá, hogy leszakítja a kormány a kezed, ha belerombolsz a falba, vagy kilöknek, vagy csak ha a rázőköre rámészZoli1222: Biztos nem válallják be kevesebb mint féláron? Pedig de jó lenne!
-
PAtr0n
addikt
sagesz93, sto1911 köszi a segítséget! Valszeg akkor EX lesz, bár a Momo-n is gondolkozok.
Az ipon-on én is néztem, hogy nagyon olcsó a Momo, ezek szerint elírás?
Aggregátor: Ha épp most fenézel az oldalukra ismét 12763Ft-ért láthatod.
Jó lenne most rendelni tőlük. Még a végén lehet kerítek pénzt, és gyorsan ráugrok!
Lauda Na ettől félek én, hogy popeye karom lesz több órás játék után, és nem tudok majd fogni másnap -
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2928 üzenetére
Ezt a Sony Vegas-t meglesem.
(#2927) Voyage: Én is nordschleife kört akarok felvenni, SL65-el... nem volt egyszerű a pályán tartani, hogy ne törjem össze
Aztán a végén kizártak mert a hosszú egyenes után a füvön mentem, a következő körben meg odacsaptam az oldalát a szalagkorláthoz
köszi mindenkinek a segítséget.
-
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2914 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta régen az NFS, a thrustmaster kormányommal, de hogy miért azt nem vágom...
-
Motion_Blur
félisten
Sikerült nagy szenvedések (és szerencse) árán beállítani a Logitech MOMO-t..
Úgy tudtam lépkedni a menüben, hogy félig vagy teljesen benyomva tartottam a fékpedált. A controllsban kiválasztottam a kormányt beállítottam mindent magamnak, a gázt is simán, mert ugye közben nyomva tartottam a féket és nem ugrott folyamatosan felfele a kurzor. A fék beállítása viszont kurva nehéz volt, mert ugye alapból be volt nyomva és amikor a fékre nyomtam egy entert, a játék érzékelte, hogy le van nyomva a pedál és a felengedést, tehát az ellentétes irányú mozgást mentette el magának. Nem is tudom leírni pontosan, hogy hogyan sikerült végül (szerintem szerencsével) beállítani, de nagyon sokat szoptam vele. Az már csak hab a tortán, hogy olyan lomhán reagál a játék a kormánymozdulatokra, hogy szerinte élvezhetetlen. G25-el is nyomtam már, ott egy fokkal jobb, de nagyon messze áll egy rFactor, vagy egy Race07 közvetlenségétől.. pedig rendesen beállítottam mindent. Ez van.
-
Hajnali otig nyomtam a gemet a g25-el.
Igy elsore amit tudok mondani, meg rengeteget kell gyakorolni es tesztelgetni, allitgatni, mert teljesen mas vilag, viszont az elso pillanattol fogva olyan elmenyt zudit az emberre, hogy az valami felelmetes!
Ugy dolgozik az ffb, hogy most is be van durranva az alkarom.
A shiftben olyan visszajelzes van, h azt is erezni, hogy az egyik kerek nem az aszfalton megy, kanyarban pl ha kicsuszok a fuvon nincs akkora visszahato ero, nem beszelve a razokovekrol es egyeb finmsagokrol.
Ami viszont meg ennel is durvabb erohatasokat tekintve, az a dirt, valami hihetetlen miket dolgozik a kormany, edzotermet elfeljethetjuk es meg csak felgazra van allitva az ffb.
-
dokee78
félisten
Multihoz szükséges dolgok+XP beállítása saját videóval.
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Programozás topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest