Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
"eddig még 1 füstölő gumit nem láttam az aszfalton. (igen, max grafon)"
Nézzél néha hátra és látsz.Összeesküvés elmélet:
A játékgyártók ki akarnak készíteni engem.
Kiadták most a BATMAN:Arkham Asylum,Resident Evil 5,Need for Speed Shiftet és nem tudom mivel játszak.
Mindhármat imádom -
Viktor77
titán
válasz
johnny82 #494 üzenetére
Mivel nekem csak digitális gamepadom van (ami ugye szintén csak fullra nyomom a gázt vagy nem nyomom állásokat érzékel), így a kipörgésgátlót maxra tettem. A próbakörön megkaptam a második legjobb besorolást, ott hagytam mindent amit ajánlott, csak ezt kapcsoltam be pluszban.
ll-kobe: Nekem füstöl a gumi, mikor csúszkálok. Vagy nem erre gondolsz?
Enton: Szerencsétlen XP-m elég régi, már megérett az újrarakásra, de nem találkoztam még hibával a játékban. A töltés viszont sok. Nagyon.
-
Enton
addikt
válasz
Sirandrish #482 üzenetére
Nincs probléma vele.
Viszont most átjöttem Win7 alá, itt rögtön megszünt minden problémája(töltés közbeni leállás).
Nagyon úgy fest nem komálja az XP-t. Vagy ha mégis akor csak a frissen felhúzott XP-ket csak.
Na megyek is játszok tovább. -
LLKobe
veterán
Én sose szerettem a NFS szériát, de ez a rész nekem is tetszik.
Igazából a következő hibákat vettem észre: sokáig töltöget, szvsz a menürendszer túl van bonyolítva meg csicsázva, és egy grafikai hiányosság: eddig még 1 füstölő gumit nem láttam az aszfalton. (igen, max grafon) -
Amúgy lehet ezt kormány nélkül, billentyűzettel normálisan irányítani? Vagy csak nekem nem megy? Mert én nem tudom úgy beállítani az autót, hogy jól lehessen vele kanyarodni.
Amúgy a graf az szerintem egész jó.
-
dokee78
félisten
Ultra brutál ge** jó játék,
Rohadt komoly.Sirandrish: 9600GT-n jól megy igaz húzva van,de 8800GT jobb a 9600GT-től,tehát a válasz:jól megy 8800GT-n.
-
Viktor77
titán
válasz
hülyegyerek #455 üzenetére
"höhöhöhö csak nem az első autós-RPG-t tisztelhetjük a játékban"
Közel sem. Mind az Evolution GT-ben, mind pedig a S.C.A.R.-ban megvolt ez a fejlődési lehetőség, ráadásul ott pontokat is lehetett osztani különböző "talentekre". Új felszerelést is lehetett szerezni a pilótánknak, ami plusz tulajdonságokat adott.
-
mephi666
nagyúr
ejnye viszont... nem szép dolog megrágalmazni szegény júzereket... honnan tudhatod, hogy mondjuk nem éppen csikágóban lakunk, vagy akárhol, ahol már a friss-ropogós lemezről küldjük?
ha jól láttam, senki nem írt konkrétan olyat, hogy ő torrentoldalról szedte az akármilyen verziót is illegálkodik...
-
Sirandrish
legenda
88GT-vel milyen eredmények születtek egyébként? nagy a pörgés ezért nem szeretnék vissza olvasni
Köszike előre is.
-
vlkvy
csendes tag
Itt ennyien lopják a reloaded verziót torrentről?
Ejnye.
A legszebb, hogy be is írjátok.. Csak egyszer kéne egy jogvédőnek benéznie egy ilyen oldalra. -
kovsol
titán
Videokártya: 256 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
mi a minimum kártya amugy amin még menne mondjuk olyan 800*600 vagy 1024 -ben ? gondolom mobil hd3470 256MB@750/900 megse próbáljam vagy szerintetek ? utolsó autós játék amivel totlam az a burnout paradise volt az ment 1280*800 medium/high, gondolom ennek jóval durvább a gépigénye
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
látom beindult a nyüzsgés itt a topicban!
-
hahajdu
aktív tag
áááá 3-5 nap mire megjön a 4850
-
Departed
őstag
Nem hittem volna hogy ezt fogom mondani, de jól sikerült. Gamepad-del jó tolni, szép, fut normálisan, jól van felépítve a karrier is. És egész jó besorolást kaptam, 0 segítséggel
És ami a legfontosabb: egyenlőre nem idegesítő, mint egyéb szimulátorok -
Ricco_hun
senior tag
válasz
BalaNce87 #465 üzenetére
Nah, mindjá part05.
pssszt!
Amúgy a Pro Street is már olyan volt, hogy bill-el nem lehetett megnyerni a versenyeket, mert a hosszú döntött kanyarokban ugye bill-el csak ilyen "kockásan" lehet kanyarodni és azzal sokat veszítesz a sebességből, mert a nyíl lenyomása mindig teljesen kitéríti a kerekeket. Kormánnyal meg ugye szépen íven lehet tartani az ótót. Hajj, de várom már. Nekem a PS is tetszett, csak akkor még régebbi gépem volt és minimumon kellett játszanom, de még úgy is beröccent, főleg a sivatagi pályákon. Na de mostmár a 3Ghz-re rántott E5200 meg a HD4670 csak elég lesz neki.
-
RidDiCh
tag
win 7 alatt próbáltam ki , e6750 + 2gb +7800gt és eléggé tré a vga miatt, élvezhetetlen. 9600gt-vel hogy megy ? ugyanis az volt a vga-m elődje , thx
-
keIdor
titán
Sebesség érzet szerintem a legjobban abban a nézetben érezhető, ahol nem látod az autót egyáltalán.
Én így tolom, 100km/h-t is érezni már. -
mmdms
addikt
Hát, van gépigénye na. Egy 2,4-re húzott 3000+-os amd vel minimumon is lomha.
-
BalaNce87
addikt
Szerintem ezt kurzorral nem nagyon érdemes játszani. Én azzal tolom és hát nem igazán tudok benne úgy kanyarodni, hogy ne kezdjen el csúszni gázadáskor. Valszínű azért, mert a kurzoros gázadásnél és fékezésnél padlónak érzékelni és olyan mintha satuznék, aztán meg padlóznám egyből.
Nem rossz a játék, nekem graf maxon 2xAA és olyan 40 körül van az fps játék közben. Majd még próbálkozom vele és meglátom mit produkál. Bár van egy olyan érzésem, hogy itt is fps korlát lesz. -
mephi666
nagyúr
én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyire kell neki magas cpu órajel? mert ha el van cseszve úgy, mint a gta4 meg az undorkover, akkor szerintem szívni fogok a 3800+ x2-vel... de viszont ha normálisan össze van rakva, akkor a 9600gt-nek illene vinnie fsaa nélkül 1280ban fullon...
valaki nyugtasson már meg... a resevil5 ugyanilyen beállításokkal szerintem 30-40fps fölött megy simán... (nem mértem fraps-el...)
-
Vicoo
senior tag
válasz
hülyegyerek #458 üzenetére
VGA driver 9.9 ,tehát legújabb DX is, kártya alapon ,CPU 2 @2,6 gHz
-
hahajdu
aktív tag
aki feltette attól kérdezem, hogy fut úgy mint egy grid? most indulnék videókarit venni (4850), de oolvastam h atikon szarakodik.. de én ezért nem veszek nvidiát szerintem.. ennyire vészes lenne?
-
Sirandrish
legenda
Nah valamelyik nap énis kipróbálom szerintem..marhára kiváncsi vagyok csak hát a Resi 5
-
hülyegyerek
addikt
Már csak a kormányomnak kellene megérkeznie........
(#456) Vicoo:
-vga driver mikori? kártya nincs agyonhúzva?
-
Vicoo
senior tag
Helllo!
Valaki tapasztalt képi hibákat? A gépemen(adatoknál) úgy néz ki a játék , hogy kb semmit se látok belőle, ugyanis a kép tele van háromszögekkel amik zölden villognak
Orvosság?
-
hülyegyerek
addikt
Összességében jó lett a játék,azért egy két kifogásolnivalóm most is akadt:
-a grafika megint nem lett túl jó:az autók gyönyörűen ki vannak dolgozva,a többit (aszfalt,fű,rázókő,karakterek,stb...) viszont megint elfelejtették a srácok...
-iszonyatos ez a sok töltés.....GTA IV nem töltögetett ennyit,pedig ott volt is mit betölteni.
-minden segítséget kikapcsolva teljesen irányíthatatlan a játék...mondjuk ez nem biztos,hogy negatív dolog,legyen benne kiívás a hárd-hárdkór játékosok számára is,de azért furcsa,hogy sima utcai sportautó gázadáskor nyílegyenes szakaszon egyből tologatja a farát az útról kifelé.....
és akkor a pozitív vélemények:
-lehet ,hogy megköveztek,de nekem a Pro Street-tel elkezdődött valamiféle fejlődésszerű izé,amit most végre beérni látok:van valami köze az irányításnak a valósághoz is.
-izgalmas pontrendszeres fejlődésrendszer (höhöhöhö csak nem az első autós-RPG-t tisztelhetjük a játékban)
-Jól eltalált versenytípusok (1vs1,gyártók harca,stb....)-na jó ez eddig általában az összes új nfs-bn megvolt. -
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #450 üzenetére
akár még 800*600 is.
(#453) pdave:
Először én is azt hittem oda kell átjutni, de nem, ott van rögtön alatta egy fül hogy ablakos és ott kéne egyett jobbra vinni hogy "ki".
Ha nem engedi változtatni tehát szürke lenne az ablakos fül, akkor válassz olyan felbontást ahol engedélyezi az ablakos módot, de mivel elvileg nálad már ugy fut így gondolom ezt nem kell átállítani. -
Hedgehanter
őstag
nem 18 sep a megjelenes?
-
mephi666
nagyúr
na, a sok pozitív komment meghozza a kedvem... a "virágbolti verziót" délután kipróbálom szerintem... kíváncsi vagyok már nagyon
(belenéztem tegnap a resevil5 pc-s verziójába és fsaa-t kikapcsolva iszonyú szépen megy
a benchmark ette a gépet rendesen)
-
pdave
aktív tag
sztem nagyon jó lett, megmaradt a tuning is, de végre vannak benn új autók (főleg az európai modelleknek örülök, pl seat, bmw), a pályák is változatosak, és a grafika is nagyon jó lett. az irányítás kissé nehéz billentyűzettel, de ugye vegyek kormányt ha nem tetszik
az utóbbi részek közül messze ez a legjobbellenben nekem van egy olyan problémám, hogy csak ablakban indul el a játék, teljes képernyőre nem tudom kitenni. másnak is jelentkezett ez a probléma?
-
Enton
addikt
válasz
Kareszovics #445 üzenetére
Cicababák vannak, gangster-ek nincsennek.
-
Kareszovics
addikt
Olvasom, hogy egy kicsit GRID klón a játék. Ugye tuti nincsenek benne gangster homie-k meg cicababák?
-
KrAt
veterán
Hát pedig én már leírtam az NFS sorozatot, de úgy tűnik, kipróbálom, hátha..
-
Enton
addikt
Én "igazi" fizikának még nyomát sem láttam.
Amugy hajlandó csinálni a menüben való pörgést a kormány miatt, viszont csak akkor ha nincs középreigazítva.Viszont érdekes:
1920*1080
16qcs
8aa
minden más max
Egy verseny után a töltésnél kiakad.1360*768
16qcs
8aa
minden max
5 verseny után adta meg magát szintén töltésnélMost nézem már lahat valami melegszik, remélem nem kell cserélnem semmit.
-
fatal`
titán
Na én is kipróbáltam még tegnap és gyorsan játszottam is 2 órát.
Nagyon tetszik, végre van fizika, a grafika is kellemes, optimalizálva is van, egyelőre bejön.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagyon jó ez a játék. Hosszú idő óta az első NFS, ami kihívást jelent. Maximális nehézségi szinten lehet ám izzadni, semmi se megy elsőre. Undercovert csont nélkül küldtem a karrierben 70%-ig. Csak aztán jött 1-2 verseny, ami csak többszöri próba után ment.
-
bognar110
őstag
Én is játszok vele szerintem nagyon jo játék irányítás a legjobb mert élethű grafika az meg nagyon tuti legjobb nfs ez szerintem
-
Ősember
őstag
csak nekem nincs semmi sebessegerzetem?
gondoltam az alap auto ratyi, veszek valami jobbat... meg is vettem a shelby-t es amikor 100km/h-t mutat ugy erzem, hogy szinte all a szeker. igaz, meg csak a belso nezetbol probaltam a jatekot, de ez igy eleg cinkes. na meg van par auto, amelyiknel a visszapillanto egyszeruen nincs kepben
replaybol viszont nagyon jol atjon a sebesseg es a csuszasok is
-
A játékban minden grafikai beállítási lehetőség maximumon van 1680x1050,hogy mennyi az FPS fogalmam sincs,minden ilyen mérő lassít,ezért nem használok.
Szuperül fut a játék egy röccenés nincs, pontos az irányítás is pedig a vezeték nélküli cucc azért biztosan késik egy ici picit. -
Enton
addikt
Na az első tesztkör megvolt, meg vagy még 6 is.
Érdekes. A töltés az most az ellenfelem, megpróbálom lentebb venni a felbontást hátha amiat fagy ki. -
Elmör
őstag
Sziasztok!
Na végre 1 NFS amiben pozitívan csalódtam!
Persze nem vártam már annyira, mint a többit régen, erre tessék kijött egy izgalmas játék.
Kipróbálásképp mindent maxra tettem (V-sync off) és 1680X1050-ben szépen fut, főleg az árnyékokon látszik, hogy azért dolgoztak vele a srácok. Eléggé nehéz lett, ha mindent kikapcsol az ember, akkor szinte az jut eszembe, amikor 1,3-as Ladával próbáltam jeges úton 80-al menni erdők között, ááá baromi izgi.
A kormányt még nem telepítettem fel a gépre az újrarakás óta, így ez ma délutánra marad, most csak billel nyomtam pár kört. Ez a Bömös bitang erős lett, csak úgy dobálja a farát, de lehet finom gázokkal irányítani és tényleg így is mozog egy erős sportkocsi, ha nincs benne elektronikus segítség. Próbáljátok csak ki ha máshogy nem anyósülésben, nekem már volt szerencsém hozzá.Nehéz vezetni, de meg lehet szokni, remélem nem jön elő ugyanaz a hiba mint Motion B. kollégánál a Momoval.
Viszont Peti barátomnak nem indul normálisan a játék és nem értem miért.
Ezzel: Athlon X2 2GHz, 2GB DDR2 800, 7950GT 512MB. Az intro előtt kifagy és exe hibával kidob, pedig a driver is a legújabb WHQL. Van erre megoldás? Privátban is jöhet, ezer köszönet érte.
Nekem ugyanaz a verzió megy gond nélkül Vista X64 SP2-n, neki meg XP SP3 X86 van. -
- = Zk = -
félisten
ez az irányítás?
hát nemtudom.... pár kör után kiborító. az autó reakciója is fura.
grafika elsőosztályú...absz full fullban. (fix 60fps a vSync miatt)
nagyon kiváncsi leszek, meddig birom. a pro streetet is a felénél leraktam...
(#426) SzlobiG: egyetértek
-
Enton
addikt
Amugy nem tudja valaki, mi köze van ennek a játéknak a physx-hez?
Autorun error-nál physx-et kér.
Még szerencse hogy van hozzá az is! -
Végre kipróbáltam a gémet hát ez tényleg nem NFS inkább Race Driver Grid 2.
Nekem annyira nem jön be, grid jobban tetszett mint ez, furán "mozog" az autó, mindenesetre végig viszem, de nem nehéz fokozaton mert valóban nem könnyű úgy, bill-t meg nem akarok cserélni...
Buggal még én se találkoztam az már más kérdés, hogy fut.
-
Enton
addikt
Most hogy így várnom kellet előkaptam a NFS: Porsche Unleashed-ed.
Hogy ez mekkora jó game, kiváncsi vagyok mennyivel tud jobb lenni a SHIT? -
keIdor
titán
Ahogy olvasom jó bugos lett a PC verzió... bár lehet rossz a krekk...
Ilyenkor jó ha van konzol a háznál, folyamatos 60FPS és kényelmes joystick. -
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #417 üzenetére
Köszi Motion_Blur!!
Ezzel a hsz-el minden további aggodalmamra pontot tettél!
Ugyanis én is Win7 x64 alatt vok 9.9-es cata-val.
Most már csak a tetves anno 1404et javíthatná az AMD <_< (Plus egy kis optimalizáció Shift-hez bár akkor ahogy látom az inkább a 4850eseknek kell majd
)
-
joey04
titán
Szerintem baromi jó lett, hasít ahogy kell, jól irányítható billentyűzettel is, le a kalappal, sokkal gyengébbre számítottam!
Egy baja van, nagyot sokat töltikézik. -
BalaNce87
addikt
Nah kipróbltam, billentyűzettel hát nagyon rossz, eléggé kezelhetetlen, grid irányítása jobb volt billentyűzettel, ok vegyek kormányt stb hát nem fogok csak ezért
A segítség normalra van téve szóval elviekben így jónak kéne lennie az irányításnak, mondjuk itt érezhető a bill helyzete hogyha lenyomom az előrét akkor az padlógáz, kanyarodás igen nehézkes, szóval billel felejtős, vagy joy-al vagy kormánnyal próbáljátok ki, bár joy-al se lehet sokkal jobb a helyzet mert ott is az X az a padlógázzal egyenlő (ps joyon), talán még a logitech chillstream-nél jobb a helyzet (xbox joy logitech névvel), mert ott a gáz gombnál lehet mérsékelni hogy ha enyhén nyomod le fél gáz, ha fullra teljes gáz, a féknél ugyanez.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Motion_Blur #390 üzenetére
Másnak G25-el is csinálja.
Érdekes Bug.
#414 - Landon: Igen, de ATI-n gázosabb. Állítólag ez most nem az EA sara, hanem az ATI-é. Következő driverben (vagy hotfixben) biztos javítják majd.
-
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #412 üzenetére
Igen?
De minden maxon ugye? 16x az a szűrés (AF), simítás (AA) mennyi, 4x? MÁS: Milyen OS-en tolod?
Sonja: Hehe az igen!
Nem semmi. Pedig azért egy 9600GT és 4870 között van kül. és voltak akik 4870essel szenvedtek más fórumokon.
Itt még senki nem találkozott a exe hibát észlelt blablabla-val ill nem dobált ki senkit a játék, nem omlott össze stb? Mert nagyon sokaknak ez a bajuk sőt vannak akik feltenni se tudják mert már install alatt összeomlik.
-
Landon
addikt
Sry azt nem néztem meg.
Értem háát még egy teljesértékű 7800GS is harmatos lenne sőt még egy 8800GT tuningal is kevésnek bizonyult max grafikai részletességhez (másik fórumon írták) bár ott lehet a CPU volt inkább a kevés.
GTX260tól mehetnek a max graf 1680*1050 és hasonlók.
-
Sonja
nagyúr
Én Logitech Formula Force EX kormánnyal játszok, és jóval jobban irányítható, mint a GRiD!
Nekem legalábbis.
-
hahajdu
aktív tag
sose fogják megérteni, hogy a játék nem azért lesz élvezhető mert ütközésnél elhomályosodik a kép és rázkódik minden, hanem mert jó az irányítása... jöhetett nekem eddig bármilyen autós játék az lfs nyújtotta élményt semmi nem adja vissza.. főleg haverokkal ventrillon multiba!
-
Landon
addikt
AMD VGA tulajdonos tudna mondani vmit a játékról, valóban olyan súlyos a dolog?
-
raczger
őstag
Nem rossz a játék, mindenképpen jó irányba kezd haladni a sorozat, viszont van néhány dolog ami miatt játszhatatlan, elsősorban a kormányzás legalább egy másodpercet késik... nem tudom, hogy ez csak nálam vagy mindenkinél előfordul? A másik pedig hogy minimum grafikán szinte minden kockákból áll mégis akad a gépemen (miközben pl crysis mediumon simán elmegy). Aztán ott van még az, hogy ugye az autók nemigazán vannak lemodellezve vezetésileg, kb tényleg annyi a különbség két autó között amit az autóválasztásnál odaírnak (erre gondolok: sebesség, irányíthatóság, fék stb...). Viszont kár, hogy demot nem adtak ki, így le kellett szednem ~5gigát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Witcher topik
- Silent Hill f teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest