- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Értettem én elsőre is mit akartál írni kb. jó egy éve. És osztom is a lényegét tekintve. De ha valaki hat helyett hetet ír az elírás, aki hat helyett nyolcat az nagyotmondás, hat helyett tízet írni meg már mit is mondjak. Öntúlfényezés (mily szép magyar szó)? Vetítés? Írhatnék még mást is, de tudom nem az volt.
És igen, tudom milyen szar érzés ha magyarázkodni kényszerül valaki mások faszsága miatt (és most én voltam az, de ott volt a magas labda), amikor a lényeg kiolvasható, kiérthető, de akkor sem, azért sem, mert nem azt akarja, félre akarja érteni és félre is érti, utána jól leugatni. És a sok csahos is félreérti és -ugyan már a földön van delikvens- még rúgnak bele egyet Ők is.
Azért bő 1 év után örülök, hogy észrevetted, egy _kérlek szedd le_ jobban esett volna.
De kérésed számomra parancs!Béke!
-
jana86
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én sem tudom, de szerintem az 5g az rettenetesen sok. Ott az a lényeg, hogy éppen csak érezhető legyen a mintán az íz. Pl. a savanyút meg a sóst emiatt össze is szokták néhányan téveszteni.
Tudom, hogy nem isszák meg az egész mintát, csak "vicc" volt az 5g koffeinre utalás.
-
jana86
csendes tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
A kenyaiban a paradicsom a lényeg! Nekem tényleg. Ízlések....

-
prannk
őstag
Hali. Nem értek a kavegepekhez se a kacekhoz.
Haldoklik a szulok kavégépe. Itt lesz a fekete péntek. Gondoltam veszek nekik egyet.
100 ezerig milyen gép ajánlott? Darálos kell. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Nem. Nem 5 nap a határidő. Nincs határidő. Sokat rendeltem tőle, mindig itt volt 2 napon belül. Csupán érdeklődtem, hogy mi a helyzet a csomaggal.
Előtte 2 nappal felhívott baráti beszélgetésre, beszéltünk minimum fél órát. Pár nap múlva eltanácsolt a vásárlástól. Nem tudom, hogy mi történt közeben, tényleg nem tudom.
Gondolom neki dolgozol, ezért nem kell válaszolnod. -
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Csak kérdezem: Nem 5 munkanap a határidő? Én a napokban Bill Gates-et hívtam, mert a Win10 utolsó nagy frissítése óta nem használható a hangkártya, ami linux alól továbbra is megy. Az a gyökér még csak fel sem vette a telefont. Ekkora parasztot még nem láttam.
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
az aláírásod qrva jópofa. másrészt szedd le, nem szeretném, ha felhasználnád. harmadrészt nettó hepciáskodásnak tekintem, hogy pont te, pont az enyémet betetted. ebből vágtad ki (és így már értelmes és magyarul van, ugye):
fontos a magyarázat, de annyi ilyen elmélkedős körön lettünk (inkább csak a magam nevében beszélek: lettem) túl az elmúlt tíz évben, amióta hardcore kávézok és fórumozok, hogy mára letisztítottam magamban, hogy mibe ölök energiát még és mibe nem.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Qrvajól kezdődött napom
Bár részleteket nem közöltél, de ha gaggia karhoz kellett, akkor a linkelt 58/70-es nem jó, ahhoz a másik, a pattintós jó. Mondd a barátodnak, hogy én átveszem, úgy is már régóta akartam ilyet a reneka szűrőmhöz, csak mindig elfelejtem. Az én karomra jó a 58/70.
A főnököm így ismeretlenül is üdvözöl. Vicces1 ember ugye?
-
válasz
Keresztapper
üzenetére
nekem is tetszett az első párnál, kuriózumként, de mennyiségben már nem szeretem
-
vicces1
aktív tag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Szarul kezdődött a napod báttya? Ott is ilyen szürke ködös idő lehet. irónia off.
Nem minden rossz, de a haver miután az említett módon beszélt a "főnököddel"
mondta nekem, hogy innen többet semmit nem vásárol. Előtte én ajánlottam neki, mert gyorsba kellett neki szűrőmagasító, és duplakifolyó , (Lelitet ajánlottam, ami tényleg rohadt jó, ki is próbáltam)Ettől persze még nem roppan meg a szegedi kávébirodalom.
Én erre a sztorira több időt nem szánok.Jó kávézást!
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg beneveznétek valakit: [link]
Köszi! -
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Te vagy a hibás, minek engedted a barátodnak, hogy onnan rendeljen? Hiszen ott minden, de minden irtó gáz, és még ráadásul a Béla látja el az ügyfélszolgálatot is, Ő veszi fel a telefonos rendeléseket is, pörköl, csomagol, postáz. És Te ezeket mind tudtad. Jól megszívattad a barátod. Bélás lett a keze, lehet hogy emiatt még amputálni is kell. Irónia off.
-
válasz
vicces1
üzenetére
Romhányi Józsefet idézem:
"...a világ sok ilyen csúf esetet ismer,
így megy ez, ha magasra kerül fel egy kis fej."
A hozzáértés szánalmas, a hozzáállás felháborító. Senki sem cseszheti el mások forintjait, se sokat, se keveset. A kici occó, fröccsöntött objektíves, zár nélküli "márkásfényképezőket" áruló nyerészkedők se. Mások se. -
Sic.Transit
csendes tag
válasz
jana86
üzenetére
Nem tudom a képzésen megengedhető alsó és felső szintet, ezért csak séróból írtam valamit.
Feltehetőleg arra gondolsz, hogy 5 g koffeintől meghalna, de itt a 150-200g vizet és 5 g koffeint tartalmazó csészéből egy-két kortyos mintát vesz csak, attól talán nem lesz baja senkinek.
-
sz.zs.
őstag
válasz
yazoo1
üzenetére
Kolumbiai szüreti gyümölcskávé
vicces1: "vicces"
-
yazoo1
tag
Valaki itt írta , hogy a Kapucinertől vett egy kávét amin brutál jól érződik a narancs!
Melyik fajta volt az??
Köszönöm -
vicces1
aktív tag
Vacilláltam rajta, hogy ez ide kell e most, de rábízom moderátorra, ha feleslegesnek gondolja törölje nyugodtan.
Szeged AVX (megint)
Barátom vett egy szűrőmagasítot (többek közt) ami olyan szinten rossz, nagy méret, gyakorlatilag épphogy nem esik le az 58-asról, holott annak van eladva.
Kicsit megkoccintja oldalról, már megy is a földre kávéstól.Megreklamálta, hátha rossz méretet küldtek (persze ez hülyeség, mert1 van), szerencsétlenségére a nagyságosúrral beszélt, és ki lett oktatva, hogy "2000 ft-ról beszélünk" - valójában 2500.-.
Mire mondta, hogy nem gond, akkor küldjenek jó méretet, ami nem esik le, és fizet érte 10ezret!
Erre Bélapapa: " ő egy milliárdos céget vezet, nem foglalkozik ilyen pitiáner ügyekkel"
HOPPÁ!-amúgy tényleg pitiáner, na de ez a hozzáállás ...
-
jana86
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
A csészénkénti 5g só, cukor, stb. - főleg koffein - ugye csak elírás?

-
coxymaxi
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi, sokat segítettél! Neki megyek így

-
mindig kell egy bunkó, aki beírja, hogy minek ez a sok elméleti flanc, inkább élvezzétek a kávét, most én leszek az. olyan faszákat húzunk a kenyánkból, hogy újabban két dupla megy le reggel, csak az íze kedvéért (na jó, meg mert a kisebbik éjjel 3x felkelt, hogy aztán hajnali 4-től félóránként ébresszen minket). zamatos, savas, kifejezetten komplex, és nincs az a savanyú paradicsomosság, mint sok kenyánál, inkább fekete tea, grapefruit és hasonlók.
-
Noroo
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
ezt én köszönöm! szép beginner guide, erre nekem is szükségem van

-
Sic.Transit
csendes tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
A sensory az alábbi részekből áll:
- anatómia
- alapízek
- illatminták (alapszinten, tehát gyümölcsös jegyek, virágos jegyek, magvas jegyek, stb...)
- kiértékelés elméleti háttere
- kóstolások- vizsga
Az alapján amit írsz, kb. a foundation-re nyugodtan elmehetsz, biztosan sikerülni fog, és segít később tudatosabban kóstolni. fejlődni, továbblépni.
Amúgy pl. ha bizonytalan vagy az alapízekben, akkor vegyél pár egyforma csészét, desztvizet, mérj ki 5 g sót, cukrot, koffeint, citromsavat, nátrium-glutamátot, kérj meg valakit, hogy egyet-egyet tegyen egy csészébe plusz kontrollként legyen tiszta víz is.
Ha vakon kóstolva megvan mind, akkor fasza. Ha nem, akkor emeld duplára a dózist.Illatok: Vagy veszel ilyen kávés illatmintás dobozt 80.000-ért, vagy sokat "szagolsz", mindig frissen vágott gyümölcsöt, pirított magvakat, stb. és próbálod memorizálni.
Kóstolások: Eljársz cuppingokra, vagy a kávékat, amiket amúgy is használsz, felöntöd cupping "szabály" szerint, és úgy kóstolod.
-
-
törölt tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Létezik illatminta, de egy kicsit húzós az ára [Le Nez Du Cafe]
-
RBJ
addikt
Gaggia tamper mérete 58mm?
A karban kosár alatt lévő gumidugo sz nem kell remélem csak a -köd hoz. Valamelyik youtube s videón láttam.
Gondolom azért a Gaggianak nem kell ilyen trükk. -
coxymaxi
csendes tag
Filter témában is lenne kérdésem

Tiszta lappal szeretnék indulni, mert elhatároztam, hogy igazán fejlődni szeretnék benne.
Olyannyira hogy sensory képzést szeretnék a végén. De addig hosszú az út.
Kóstolni, kóstolni és kóstolni...tudom.
De, hogy a legcélszerűbb ehhez hozzáfogni? Értem úgy, hogy gyakorolni, belőni az ízeket.
Lehetőleg ne kávéval, mert hát véges az egy napi kávé fogyasztás mennyisége, főleg hogy mellette van espresso és kotyesz is.
Szóval olyan érdekelne, hogy mivel lehetne gyakorolni? Pl. adott mennyiségű vízben különböző mennyiségben oldott cukor. Ilyenekre gondolok. Milyen alapanyagokkal célszerű kísérletezni. Van erre valakinek bevett módszere?
Van erre a célra kifejezetten minta "gyűjtemény", mint a parfümös minták, Ezt leszámítva
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Felújított Gaggia Classicot vagy Babyt keresek karácsonyi ajándéknak. Nem kell fulltunining, azt rájuk bízom, ha szükségesnek éreznék.
Esetleg van most valakinél a polcon? -
RBJ
addikt
Engedélyt megkaptam, vásárlás letudva.
-
vicces1
aktív tag
2 kazán?!- de jó is lenne.
Duál bojleres új gép 100ezer alatt, ez lenne a Kánaán.
Azért ez teljesen jó, hogy később bármikor tovább lehet tuningolni, ha rákíván az ember.
Nem tudom, hogy anno pl. 2012-ben mennyiért lehetett venni egy új GC-ot, de ha a mai eurora átszámolt árral nézem, akkor 330.-euro. Az azért elég jól hangzik. -
vicces1
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Hát ja, persze így csak akkor érdemes, cserélni az opv-t, ha valaki rézcsövet is akar, meg a nyomást is le akarja venni.
-
-
vicces1
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Akkor ez így teljesen korrekt és árban is jó lesz, főleg, ha ezen a 99ezres áron veszi az ember.
A manométer és a pumpaszabályzás eleve kiesik, (gondolom a tágulási nem akadály)
így a plusz tuningokkal sem lesz sokkal több mint egy felújított 2015 előtti, és ennél tömítéseket sem kell cserélni, nem kell átmosni, manométerhez szétfúrni, stb. -
sz.zs.
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Az a cső az szerintem is gáz, nem is értem hogy miért erőltetik ezt egy 150 000-es gépben?! Ilyen sokba kerülne 20 cm teflon cső?!
Én ennek úgy oldanám meg a rézcsövezését, hogy nem menetes idomot vennék oda, hanem egy gyári GC OPVt, és akkor megvan oldva mind a két kérdés tízezerből. -
72lakiluk
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
na szép. Megyek, kérem vissza a pénzemet
Dehogyis, csak vicceltem.
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Ez így szuper, ha valaki magának megcsinálja. De ma már ez nagyon gányolásnak számít, ilyet pénzért nem szabad csinálni.
Az a nyomócső biztosan szivárogni fog, jól ismerem a Gaggia Baby gépekből. Nekem az nem hiányzik, hogy hordják vissza javítgatni.
Van erre kulturált megoldás is, menetes idom a fejre, amit a Cady-nél 6000 Ft-ért lehet venni, amit elvből nem veszek. Úgyhogy gyártatni kellene oda egy menetes idomot.
És akkor még ott van a pumpa felőli oldal is. Oda kell egy állítható opv, a szar műanyag helyett.
Meg lehetne ezt jól is csinálni, csak fel kell készülni rá. -
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy kávé gurmé. Eddig egy 2 személyes brikkát használtunk, de nekem ez a mennyiség kevéske, amit lefőz és mível így is kuka az indukciós lap miatt ezért rendeltem egy bialetti moka indukcion készüléket és hozzá egy graef ms 701-et, mert már a tököm televan a kézzel darálással (hariao mini mill). Meg így olcsóbban kijöttem, mint egy automata all-in-one készülékkel (karos nagytudású gép meg nekem már overkill). Vettem még egy graef habosítót is, így tk. minden adott a lattézéshez.
A kérdésem, hogy mennyire kell finomra őrőlni a kávét ezzel a szettel?
-
gogh
csendes tag
Sziasztok! Mazzer SJ-hez keresek garatszűkítőt. Mindegy, hogy műanyag vagy fém.
-
Ismerösöm Gaggia MDF-be kellene keseket cserelnunk. Van valami video/leiräs amit erdemes követni hogy hogy kell beszabälyozni/beällitani?
vicces1: Ez miert PRO?
-
vicces1
aktív tag
Igen, én is így vagyok vele.
Azért a PID nem lehet gond, sem a szűkítő. Az opv-t kellene mókolni vagy cserélni.
A manométer nélkül még elvan, de a rézcső jó lenne, ha megoldható.
Tuningmesterekkel át kell beszélni.Azért ennyiért egy szép új gép, profi (még) nem csöpögő gőzkarral
-
Sic.Transit
csendes tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Érezhetően. A Fred nem túl hangos szerintem - más őrlőkkel összehasonlítva -, csak pont nagyon zavaró frekvencián működik.
Én eddig két halk őrlőt használtam: Eureka Atom és Niche Zero. Ezek jelentősen halkabbak, mint a többi. A Mazzerken sokat csillapít, ha teszel alájuk pl. parafát, nem tölcsérrel használod, és a hopper helyett nem tampert teszel, hanem pl. parafa lappal ragasztott rossz kosarat.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nemrég én is végigjártam ezt az utat, a gyerekek miatt kerestem halkabb őrlőt a legkisebb Graef helyett. Végül egy 64 mm-es síktárcsás ipari példányt vettem (La San Marco), de ennek csak a hangszíne más, mélyebb, a hangereje szerintem hasonló. A féléves kisfiam, ha éber alvási fázisban van, ugyanúgy felébred rá a másik szobában, mint korábban a Graefre. Szóval saját tapasztalat alapján, ha ez a fő szempont, kézit vegyél.
-
vicces1
aktív tag
Lehet örülni.
Elérhető a GC2018, 98ezres áron -
Noroo
tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
nekem Mazzer Major van, és nekem is ijedezett tőle a pici fiam. Én nem vennék semmit. Oké, hogy "hangos" a Fred, oké, hogy a gyerek megriad, oké, hogy mindent meg akarsz tenni az Ő érdekében, és ez így is van jól! De hidd el pár alkalom, és a gyerek fel sem fogja venni ezt a zajt. (mostanában nálunk, már Ő kapcsolja be az őrlőt, ami egy mazzer gyári tekerőnél nem kis erőfeszítés számára, és amikor elindul a babokkal a fedélzeten, még összerezdül, de mosolyog)

Ha elégedett vagy a mostani őrlőddel, akkor az a pár alkalom tűréshatáron belüli, és a kávébabok recsegése minden őrlőben hangos lesz...
(megj: a major előtt én egy Eureka Specialitá 17NX-el szemeztem a zaj miatt, mert csendesnek tartják, de nem bántam meg a majort)szerintem...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
A kereslet és a kínálat árban nem fog sajnos találkozni, de ha a pénz nem lenne szempont, akkor az Eureka Atom lehetne egy megoldás, ha a halkabb motoros őrlő a cél.
-
verti1
tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
A mininek is van hangja. Jóval konszolidáltabb mint egy fred/iberital/graef, de nem hangtalan. Ha alszik a gyerek a másik szobában akkor erre is felébred szerintem. Kézi a leghalkabb.
-
handrash
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Anélkül, hogy nagyobb tapasztalatom lenne benne, úgy gondolom, hogy nagyságrendbeli különbségek nem lehetnek.
Én megpróbálnám betekerni valamibe pl. -
zolnagy
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Biztos, hogy halkabb. Teljesen más konstrukció, az ipari örlőkével egyező felépítés. Nyilván a babok törése itt is hangot ad. A különbséget üres állapotban lehet a legjobban hallani. Ez szinte hangtalan, míg a Lelit akkor is visít.
@iatti, hallotál már egy iberital challenge, lelit fred felépítésű örlőt? Ha ahhoz képest nem csendesebb a minid, akkor ott valami baj van

-
-
zolnagy
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
A napokban linkeltek itt egy mazzer minit 60 körül, az annyit megérhet. Persze én azonnal küldeném fragola mesterhez.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Kézi? Kinu M47 Phoenix a AVX-től?
-
sz.zs.
őstag
válasz
Gravity1234
üzenetére
Kézi? Kinu M47 Phoenix a Roastopustól?
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Lelit Fred PL043MMI orlo helyett mit ajanlanatok ami minosegbe, minimum ugyanaz, meretben kb egal, maximum picit nagyobb, viszont halk? Nem tudom ez a szempont mennyire valos, de van ilyen ami nagysagrendekkel halkabb ennel?
Ez egy 50 ezres orlo, arban nem gondolkoznek sokkal dragabban.
Ha van de az 110 ezer akkor marad a suvito hangos.
koszi,
G. -
TA68
őstag
-
SlayerSub
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
olyronics-nál találtam 40-ért krupst, tejhabositoval + 20k kupon. Ez eddig a bestbuy...
-
coxymaxi
csendes tag
válasz
KelemenUhr
üzenetére
Nagyon kösz! PRO van nekem is, lehet hogy nem írtam, vagy elírtam, szóval ezek nálam is jók lehetnek. Amúgy majdnem ugyanott nyomom vele. 3-4 kattanás a 4-5 helyett.
Nyomon vagyok
Köszi -
Sic.Transit
csendes tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Nekem van eladó pöpec, hosszúgaranciás Nespresso gépem, jobb mint az új. Kapszulakupont nem tudok hozzá adni, viszont doboza, számlája, mindene megvan, karcmentes.
Amúgy a 10k-s kapszula kuponnál jobb akció nem szokott lenni, illetve csak a drágább készülékeknél, tejhabosítóval, stb.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Ha Skerton PRO, akkor nalam a teljesen betekert allapottol indulva 5-6 kattanas (kavefuggo, hogy melyik) Brikkahoz. Az alap Skertonnak ugy remlik, mas a felepitese, szoval arra ez nem feltetlen igaz. (Aeropressnel 4 klikk a bevalt, vietnami phin tesztelese ma kezdodik
)
-
SlayerSub
tag
Ne kövezzetek meg kérlek, én és Silviám kapcsolata tökéletes, nem szabadulnék tőle semmi pénzért. Azonban most ajándékba, az egyszerűség miatt, idősebb rokonnak nespresso gépet adnánk karácsonyra.
Lényeg, van bármi különbség az elérhető gépek között, vagy mindegyik ugyan olyan minőségben főzi le a kávét? Illetve hallottam, hogy elég szépen akciózzák ezeket a gépket, tizen ezres kapszula utalványokkal vagy mi... Ilyet akkor érdemes kivárni, black friday meg hasonlókra gondolok...? -
coxymaxi
csendes tag
Jaja, volt Mini Millem is, most ez a Skerton. Gondoltam, hogy nem lesz pontosan megadható beállítás, de úgy nagyjából? Hány kattanásnyira érdemes tekerni a teljes -tól?! Ezt sem érdemes forszírozni? (Utolsó kérdés a témában
) -
soldier2
őstag
válasz
coxymaxi
üzenetére
Mini Mill van utazáshoz Brikkával. Hasonló a Skertonhoz, de nincsenek rajta számok. Mivel ezek az őrlők nem túl precíziós eszközök, és a gyárban sem kalibrálják az egyes darabokat, a megfelelő állást neked kell megtalálnod, egy másik Skerton adataival sem mész semmire.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Yettel topik
- SSD kibeszélő
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mondta nekem, hogy innen többet semmit nem vásárol. Előtte én ajánlottam neki, mert gyorsba kellett neki szűrőmagasító, és duplakifolyó , (Lelitet ajánlottam, ami tényleg rohadt jó, ki is próbáltam)

)