Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
Nekem nemsokára eladó lesz a full tuning (mínusz rézkazán) GC-m. Sz.zs. kolléga saját használatú gépe volt, ő tuningolta.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Ja, ez lenne a racionális, csak olyan vagyok hogy nem hagy nyugodni a dolog, hogy valakinél 3.x, 2.x a jó, nálam még valahol 1.x-nél lesz jó.
Bújom egész este a fórumokat is, itt is 1.x-től 3.x-ig mindent írnak. Ennyire nem lehet rossz a minőség, hogy ekkora szórás van. Lehet érdemes lenne egyszer szétszedni összerakni.
Ha nagyon nem boldogulok, lehet meglátogatom Gábort, legalább veszek egy pár kávét is.
-
verti1
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Szerintem tekerd addig amíg jó nem lesz, a számokkal meg ne foglalkozz.
Jó lesz az.... -
adriankoooo
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Jelzek, akartam is írni, de már csak akkor, amikor sikerült mindent összelőni.
Szerintem rendesen mutat nullánál, mert annál tovább nem tudom húzni sehogyan sem. Hacsak az összezárás alatt azt nem értjük, hogy teljesen összeérnek-összezárnak a kések, annyira hogy nem lehet őket tekerni. Most az a helyzet, hogy valamennyire mintha összeérnének nullánál, de tekerni tudom. Ez is fura, mert mintha azt olvastam volna, hogy valamelyik Kinu teljesen összezár, valamelyik nem.
3.2 nagyon távolinak tűnik egyenlőre. Home Baristán 1.6-ot írt valaki a Robotra.
KV tuti friss, a tiéddel próbálom.
SteelCowboy: tuti megnyomom, de Flairnél egyébként elég lájtosan tamperelni.
verti1: be is vannak rögződve a fix arányok, csak most idegen terepen vagyok és nincs itt a felszerelésem.
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
“Felengedem a rögzítő csavart, az állítót teljesen jobbra (óra irányával megegyezően) csavarva nullára állítom”
Újratervezés! Felengeded a rögzítőcsavart és addig tekered, amíg a kések össze nem zárnak. Ha helyesen van feltéve a kar, ez 0+-0.5-nel van. Ha nem, akkor emeld le a kart es rakd fel 180fokkal elforgatva. Na innet kene 3 teljes fordulatot es meg 2 egesz fokozatot nyitni. Ha friss porkolesu a kaved, akkor a Flair-rel, 16-17g orlemennyel mar ott kene lenned a szeren. Jelezz mailben (akar itt is), hogy osszejott-e. Hajra! G
-
válasz
SteelCowboy
üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy a jó kávé azért mindenhol jónak mutatja magát. nyilván vannak különbségek, de még egy haldokló ulkával főzve is fincsi lesz...
-
SteelCowboy
csendes tag
Negyed kilót hoztam is belőle, de direkt a Flair-re tartogatom. Bár a karácsony előtti utolsó rendelésnél Balázstól is betáraztam 250-250g Siren-t, Starfish-t és Black Pearl-t (korábban még nem rendeltem tőle), amiket szintén a Flair-hez gondoltam felhasználni, de mivel még elő sem tudtam venni, ezért a Black Pearl a GC-ben végezte, nagy sikerrel (feleségem konyakmeggyes jegyeket vélt felfedezni benne). De kíváncsi leszek, hogy egymás után kettőt elfogyasztva mekkora különbség van a GC és a Flair-főzet között.
-
válasz
SteelCowboy
üzenetére
azt a kenyát zoli is dicsérte. persze valószínűleg jó lenne a gc-n is

-
-
verti1
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én 16,5 és 17,5 között mozgok kávétól függően. +/- 0,1 gramm nem sokat számít, de +/-1 gramm nagyon sokat. Be kell rögzíteni kávékészítésnél a változókat amit lehet, különben vakon vagy nagyon.
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Lehet, hogy láma kérdés, de megnyomod rendesen a Flair tamperével (vagy bármivel) az őrleményt?
Csak azert kérdezem, mert ha a többi releváns változó mind pipa (őrlemény ~16g, gondolom a kávéd nem döglött, hanem valami friss és a daráló is jól be van állítva), akkor én csak erre tudok gondolni.
Hétfőn hoztam el a saját Flair Classicomat Kávékalmártól, ahová vittem a saját Traveleremet (tengerbe vizet
) . Húztunk két shotot az ottani Flair-rel és én őröltem a saját Kinummal, amit Gábor tanácsára 3.2.0-ra állítottunk. Az új kenyai kávéjukból egy közepes pörkölésű volt az áldozat, úgy emlékszem, az is 16g volt, de egy olyan isteni gyümölcsbomba lett a végeredmény, hogy a hajam leraktam (pedig nem sok van).
Sajnos a sajátomat itthon még kibontani sem tudtam, mert a konyha kis átalakítás alatt áll és nincs hely, de ha nekikezdek, valószínűleg ezekkel a beállításokkal fogok elsőre próbálkozni. -
Z0mbi
senior tag
elvileg a tamperelesnek a celja hogy a 'legreseket' eltavolitsa az orlemenybol es konzisztensebbe tegye a pogacsa ellenallo kepesseget a vizhez... (jesszus hogy hangzik ez)
A disztributor ugyan ezt csinalja csak maskent?!
A vicc az hogy az orlot semmit nem allitottam es kvazi ugyan azt kapom kis melysegallitassal mint ha csak tampereltem volna. Azota megneztem par videot es mashol is azt mondjak hogy helyettesitheti. Gondoltam itt akad olyan aki igy tesz... vagy igy tett de nem jott be
-
-
Z0mbi
senior tag
Tyuhij. Megjott a motta 58.5 os disztributorom... megerte 3 hetet varni irorszagbol szallitassal
Kerdes: elkezdtem kiserletezni azzal hogy csak ezt hasznalom es nem tamperelek. Ez ordogtol valo?Mi a tapasztalat? Van aki mindkettot hasznal es van olyan aki ccsak disztributort? (elony/hatrany?) Ugyebar a lefolyas ideje abszolut nem fugg a tomorites erossegetol igy ugy gondolom ezzel nem talaltam fel a spanyolviaszt..megint

-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Kb. 16g. Sajnos otthon felejtettem a precíziós mérlegemet, itt meg csak sima konyhai digitális mérleg van. Szemre kb. ott van az őrlemény magassága, mint ami a Compak K6-al volt. Ha nem is annyira pontos ez a mérleg, kb. +- 1 grammnak nem kéne talán ekkora problémát okoznia.
Maga az őrlő csodálatos darab, álom könnyű tekerni. Nem is értem miért nem vettem hamarabb, szenvedtem a hangos K6-al.
-
verti1
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Hány grammot tettél a kosárba?
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Megvolt az első főzet: 2.4 és 2.2 átzubog.
Felengedem a rögzítő csavart, az állítót teljesen jobbra (óra irányával megegyezően) csavarva nullára állítom és onnan balra csavarva, visszajövök két teljes fordulatot + amit írtam. Holnap tovább próbálkozom 2.0 körül és alatta, kicsit furcsálom mondjuk a dolgot. -
verti1
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Igen, három tag az egész pontos megfogalmazás. Első szám teljes körök, utána az egész számok és a számok közti vonalkák. Viszont ez felesleges, úgyis neked kell megtalálni a megfelelő beállítást. Kezdésnek nagyjából tekerd két és fél körülire és onnan finom hangolhatsz majd.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
verti1
üzenetére
Végre megkaptam a Phoenixet, gyönyörű darab. Egy kérdésem lenne a beállításhoz: azt írtad 2.3. Két teljes kör az világos, a 3 a számot jelenti a számlapon, vagy három pici kattanást (rovátkát) a teljes kör után?
Külföldi fórumon, ha jól emlékszem ezért szoktak megadni 3 részből állót megadni, pl. 2.3.2. Két teljes kör, 3-as szám után a második rovátka.
-
Tudom, hogy nem sok, de meghagyom másnak.

Mano66:
Vannak árak. Sima már nem is jó? 
koxx u.a
Ezen nem múlik, ha azt mondjátok, ilyen lesz.vicces1Tuti venni fogok olyat is, nagyon tetszik. Megfordult a fejemben, hogy azt veszek elsőnek.
Láttam, azt is számításba veszem.
Nem tudom mit jelent a rézcsőtágulásival, de kell.
Ha GC lesz, akkor legyen végre fullos.Brikkára, és white sand-re esetleg még tipp? Nem sok a 250gr, nem akarok nagyon sokat már elpocsékolni.

-
Z0mbi
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Koszi meg lehet igenybe veszem

-
vicces1
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
Darálóban 40kig mik az ajánloattak? Graef CM 702 mellett vmi más?
Egy brikka mellé kell első körben. Amit az utóbbi pár olvasás után valószínű kiegészítek nemsokára egy vmilyen flairral.
-
Mano66
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Tampert "fragola"-tól.
[PalmTamp v2. 58.6mm] -
-
válasz
mdav88
üzenetére
Köszi, a Rancilio Silvia számomra ismeretlen ,de tegnap olvastam róla pár hozzászólást. Az PID-es? Igaz újonnan az már költség felett van.
Bazsee71: Ezt kipróbálom még, köszi!
Forró vízzel próbáltam, de úgy sem lett jobb, ez a megoldás nem jutott eszembe. 
Már arra sem emlékszem, hol kell darálni, elsőre nagyon finomra sikerült. CM800, ha jól rémlik valahol 12-15 környékén kellene. Mennyiség mennyi legyen? 16gr-al próbáltam.iatti: Üdv!
Igen, hiba volt, abból már volt 3db is, de egyik sem tuningolt.bl4ze: 169k pontosan.
Túlzásnak gondolom. Még ha enged belőle, akkor is drága szerintem.iatti és tényleg! hajnalban elkeltnek olvastam.

Meggondolandó!tomci: Nem rossz, de a piros nem az én világom, nem lilik a konyhába.
De nem vetem még el.Köszönöm mindenkinek, jöhetnek nyugodtan a tanácsok. Lelit akkor elengedtem.
Tampert hol érdemes venni?
-
norby_42
aktív tag
Pár napja Pesten jártam, végül a Warmup nevű helyen ittam kávét. Roastopus Siren volt, a barista kedves, az espresso finom.
-
Sziasztok!
Pár éve már nem követem a topikot, akkor rengeteg segítséget kaptam, most is hozzátok fordulnék.
Eladtam a Gaggia gépem, amit azóta megbántam. Karácsony előtt rendeltem egy Roastopus prémium csomagot, úgy gondoltam jó lesz majd Brikkával. Tévedtem, nem tudok iható kávét készíteni belőle. Egyet bontottam fel (koffein mentes), de borzasztó savanyú lett a végeredmény, bárhogy próbálkoztam. Ekkor döntöttem el, hogy kéne venni ismét egy gépet.
Hajnalban elkezdtem olvasgatni a topikot lelit gép után, de inkább elbizonytalanodtam.
Lelit Anna amit kinéztem. Többet nem szánnék rá, inkább kevesebbet.
Ahogy látom az évek alatt sok minden nem változott ami az ajánlott gépeket illeti.
Sajnos mindent eladtam, így Tamper is kelleni fog.Amit szeretnék, megbízható PID-es gép. Sosem volt PID-es gépem.
Használt is szóba jöhet, de nem nagyon találtam. Közel 170-ért van fenn egy GC, de azt soknak találom.
Használt gépet csak megbízható, hozzáértő embertől vennék, felújítva. Fragola fórumtársnak nem láttam most, hogy lenne.
Lelit Anna, vagy használt GC? Esetleg más ajánlott típus hasonló árban?
-
verti1
tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Kezdem is gyakorolni a Leva profilt a versenyre....
-
general
addikt
válasz
mdav88
üzenetére
itt kérdezted, hogyan lehet kézzel pörkölni. nem vagyok szakértő, de az előbb linkelt japán srác vlogján találtam ezt is, sztem így.
3 percnél kezdődik az a rész -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi Black Sheeprőo hallottam már elég jókat :)
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
-
general
addikt
...csak úgy, érdekességként egy kézi daráló, és egy japán srác csatornája, elég jól tolja..

(simán lehet, hogy már ismeritek, akkor bocsi) -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Nem birom tovabb Acaia Pearl nelkul. Rendelt valaki a kolozsvari szekhelyu Bar Shaker bol?
Kell roluk valamit tudni? Ha nem megy ez majd hozatok massal nemetektol. Itthon a 70-80 rongyos arat picit tulzasnak tartom (szemben a 160-169 EUR os arral szemben)
Koszi
Z -
Bazsee71
őstag
Úgy értettem, hogy síktárcsásból kisebb késekkel is van jó tapasztalat (K30, Forte), de kúposból még a 47-es sem vett le a lábamról. Persze nem rossz, csak így, hogy ezek vannak mellette, nem az igazi.
Szerk.: a minták már csak ilyenek, nagyon ritkán kapok 100g-nál többet, az Ikawán egy kör el is visz 50-et. :)
-
waxos
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A 4-ből 3-at már próbáltam, egyedül a Nonna Rosát nem, de az igazából nem kávézó, hanem étterem. A Mentában egyszer jártam, még tavaly, a specialty.hu-n találtam én is. A személyzet nagyon kedves volt, de a felszolgált italból inkább csak a savanyúság maradt meg emlékként. A Cut&Coffee a Black Sheep saját kávézójaként üzemelt (az emeleten meg egy fodrászüzlet működött), de nem tudom, hogy mióta a BS nyitott a saját neve alatt is kávézót, azóta is ő üzemelteti-e. A C&C-ban erősen baristafüggő volt az ital minősége ha világos pörkölést kért az ember(nagyon finom italokba is bele lehetett futni), de már hónapok óta nem járok oda, mert jött egy új barista lány, akitől több alkalommal sem sikerült értékelhető italt kapni. A Black Sheep saját kávézójába sajnos már ritkábban tudok eljutni, de azok az italok szerintem teljesen rendben voltak, nekem mindig ízlettek (saját pörköléseket csapolnak). Ha nem a specialty érdekel, akkor tudom ajánlani a Volt egyszer kávézót, ők a klasszik olasz vonalat viszik, Musettit csapolnak, és nagyon korrekt kávékat kaptam ott is mindig.
-
-
a második adag etióp gesha egyelőre hasonlóan viselkedik az elsőhöz: tegnapi pöri, mai kóstolás, nagyon finom. viszont most okulva az eddigiekből 2-3 hétig elő sem vesszük.
-
-
RBJ
addikt
Mai napig nem sikerült csak párszor egy rendes tejhabot csinálnom az új GC. mal.
Hamarabb lesz tűzforró mint, hogy felhabosodjon.
Még mikor kiteszem a köcsögöt a vileda majdnem megolvad alatta.
Nem pörög be eléggé de tűzforró lesz.
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
hát, ha nem volt, akkor nem csoda, hogy nem volt vele hűha érzésed

a síktárcsásakat sem lehet a super jolly alapján megítélni szerintem, csodálkoznék, ha azzal lett volna "hűha, ez elnök" érzésed.
ja, a minták: lassan neki kéne állnom szétválogatni, de így látván a pakkot, erre kell vagy egy nap, szemenként zacskózva

-
válasz
Flashback
üzenetére
Speciality(katt) szerint 4 hely tuti van.
-
Bazsee71
őstag
Mint a Mátrixban, hogy milyen ízű a csirke...vajon milyen ízű a száraz etióp? :) Két éve volt olyan mintám is, hogy arra mindent mondtam volna, csak azt nem, hogy száraz etióp, annyira rossz volt.
Idén is amiket kóstoltam mintákat, dög unalmas volt szinte mindegyik, pár aukciós tétel lógott ki a sorból (meg az áruk is...). A befutóból sajnos nem fogsz találni a dobozban, azt muszáj volt mind elpörkölböm. :D -
Bazsee71
őstag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Erre van valakinek bevált megoldása? Akármilyen óvatos vagyok, a forró zacc 5-ből 2x ráfröccsen a kezemre, ez tényleg elég kellemetlen.
-
Debrecenbe hol érdemes kávézni?
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
ja tényleg, azt mondta zoli, hogy a karon van és shot közben nehéz látni. ouch.

-
Kávé Kálmán
tag
A Flair kért meg bennünket, hogy csináljuk meg a Classic-hoz (akkor még csak az volt) a nyomásmérőt még 2018 áprilisában. Deal volt. Megkapták tőlünk a rajzokat, a prototípust, az előgyártmányt és a szériát is. Változtattak rajta, amitől szarabb lett, de működik. A közelebb lévő o-gyűrűk miatt megdőlhet a dugó nyomás közben. A Pro-nál ez nem annyira jelentős. A rozsdamentes dugattyút is elő kell melegíteni.
A Robot nyomásmérője gyönyörűen megmunkált darab, az elhelyezése kicsit szerencsétlen, nehezen követhető húzás alatt. A nyomásmérés nem volt benne az eredeti koncepcióban. -
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
elméletben, mert persze nem tulajdonoltam sosem, csak láttam működni, nekem a strietman a legszimpibb, nem függetlenül attól, hogy van saját fűtése, de ez mindegy, mert azt a pénzt viszont nem tudom/akarom kifizetni sosenem érte.
ámde, rögtön egy kérdés: mennyire jó, jól használható ezeknek a gyári nyomásmérője?
-
Kávé Kálmán
tag
A kétkedés jó mozgatórugó a legapróbb részletek felfedésére/megvitatására :-).
Negatívumok Robot/Flair (aki még tud, az egészítse ki!):
1. külön kell melegíteni vizet nekik
2. a forrásban levő víz veszélyes közeg
3. nem elég egy gombnyomás/meg kell dolgozni a fasza eszpresszóért (vannak egyedek, akik ezt előnyként képesek megélni :-)
4. a kavépárnára helyezendő szűrők mindkettőnél elveszősek. Nekem ez a legnagyobb horror mindkettőnél.
5. A Robotnál elértünk egy pillanatnyi 16baros csúcsot, a Flair itt már minden bizonnyal törik (annál 14bar volt a legtöbb, aminek kitettük)
6. nem habosítanak tejet még unszolásra se -
válasz
paljoc
üzenetére
"megtudtam, h náluk egy hónaposan, viszonylag magas hőfokon és jó hosszú csapolással villantotta igazán tudományát az alapanyag"
nálam ugyan csak két hetes volt most, de ugyanígy, jó hosszú csapolással (és a magasabbik joker hőfokomon) lett fincsi. és tényleg hasonlít egy száraz etiópra (na de az is, nem?), csak valahogy egyértelműen ízgazdagabb.
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
oké, ez minden bizonnyal így van. nekem már az ulka is elég ok, hogy akarjak valami mást.
-
Kávé Kálmán
tag
Az ízbeli előnyök vélt okáról is írtam. Az a profil, ami ezeknél default jön, a profilozós pumpásoknál vagy programozható, vagy vérpisilősen utánozható. Játszottam ezt potival Gaggia Classic-on és Profitec Pro700 flow regulatoros géppel. Mindkettőre ráakasztottuk a Smart Espresso Profiler-t és még azzal is küzdöttem mint malac a jégen. Anélkül, feelingre (egy meglehetősen tehetetlen nyomásmérővel) soxerencsét! És akkor még ott a vibrátor.
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
mindegyik gyorsabban hőfokon van (nekem mindegy, hogy 5 vagy 8 perc), mindegyik jóval hordozhatóbb az ilyen-olyan pumpásoknál, mindegyiket friss vízzel töltöm fel a kávémhoz, egyikkel sem akarnék csapatot kiszolgálni stb.
de nem is azt mondtam, hogy ugyanolyan jó mindegyik, csak azt, hogy ezek az előnyök elsősorban használhatóságbéli előnyök és ismertek, de én verti1-től kifejezetten azt akartam megtudni, hogy az ízbéli előnyt minek tulajdonítja.
-
Kávé Kálmán
tag
"ezek általános ismérvei egy normálisabb kézi gépnek, nem erre gondoltam, de ha már így összefoglaltad, kiemelem az utókornak"
Parci, én tökre nem kötekedni akarok, de melyik Általad használt/Ismert manuále/rugós karos tudja az általam Flair/Robotnak tulajdonított előnyök (melyikét)? Ezek a dolgok tipikusan ennek a kettőnek a pozitívumai (szerintem). Még a Strietman is csak korlátosan/feltételesen ugorja meg némelyiket ezek közül.
Hoppáré! Ez nem jelenti azt, hogy ezek a cuccok tökéletesek lennének! Vannak hátrányok is. De nem ez volt a kérdés :-)
-
verti1
tag
Tudom, figyelemmel követtem nálad az őrlő evolúciót. Csak az a Robur...😀 egy hegyomlás volt... Amikor újra kávézni kezdtem akkor nálam szempont volt a hordozhatóság és így jött a Kinu. Műszaki tartalom döntött és a késméret. Nem akartam percekig tekerőlantozni és maximális pontosságot akartam. Előbb volt meg mint a Flair, még vacilláltam, hogy merre tovább gép ügyileg.
-
paljoc
tag
válasz
jana86
üzenetére
Persze megkóstoltam, ugyan nem az öcsémmel hanem a gyerekkel, akit vki múltkor a bátyámnak nézett!
/és a szarvasgombának meg a kaviárnak is híja volt🤭/
De olyan volt mint egy sima száraz etióp, jó, azért intenzívebb és szofisztikáltabb, de a “dzsáááá” az nem volt. Persze hülyeség azonnal rámenni, de hát ki bírja ezt ki...?! Egyéb, meg nem nevezett forrásból /azaz sid-től😂/ viszont megtudtam, h náluk egy hónaposan, viszonylag magas hőfokon és jó hosszú csapolással villantotta igazán tudományát az alapanyag. Szóval most nyugi van/lesz. /aztán fene tudja, hogy az én pörim meg a casmo egyaltalán van-e köszönő viszonyban bármennyire is egymással, plusz ott a gs3 szemben a én catleremmel, a vmilyen szuper darálójuk meg a sima f64-el.../
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jó lesz az....
!
Felengedem a rögzítő csavart, az állítót teljesen jobbra (óra irányával megegyezően) csavarva nullára állítom és onnan balra csavarva, visszajövök két teljes fordulatot + amit írtam. Holnap tovább próbálkozom 2.0 körül és alatta, kicsit furcsálom mondjuk a dolgot.
Nem tudom mit jelent a rézcsőtágulásival, de kell.
Igen, hiba volt, abból már volt 3db is, de egyik sem tuningolt.