Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Ha mondjuk 10 mp alatt lefolyik, akkor nem lesz vizes a kávé?
Nem 20-30 mp közé kellene essen?
Ezt az előáztatás dolgot még leírnátok?
KATT
Itt is egy inissia gépről van szó (szerintem ezt csak én álmodtam hozzá... ) De összességében én nem hiszem, hogy ez csak kapszula függő. Gép függő is.(#79130) adp
Oks, felírom. Kipróbáljuk majd.
Apránként meglessük majd a választékot, csak most összesen 94db kapszula járt a kávéfőzőhöz, az nem 1-2 hónap alatt fog elfogyni. -
Nibiru
tag
Igaz. Egyébként meg úgy lászik nem figyeltem, mert nem tudtam, hogy konkrétan egy Nespresso-s gépről van szó. De a lefőzött kávék darabszáma sem indokolja, hogy macerázzon. Szerencsére a hazai csapvíz az ország nagyobbik részén jó összetételű a kávéfőzéshez. Akadnak azonban helyek kettőre is emlékszem, ahol nem csak a kávé, de a tea is szörnyű ízű lesz a víztől. Majd megkérdem a feleségem hol volt ez, mert arra már nem emlékszem.
Tényleg, ha már citromsav, tudja valaki, hogy ezekben a Nespresso gépekben miből van a kazán?
-
neducsinm
csendes tag
Hát ezt passzolom... de akárhogy játszok a fűtőcsapolással, semmi eredmény.
Nekem inkább az gyanús, hogy a pumpa túl gyorsan kilyukasztja a fóliát (túl nagy, túl gyorsan felépülő nyomás) és az a fázis kimarad amikor nyomja be a vizet a kapszulába, megduzzad a kávé, de még nem tud kifolyni. -
jana86
csendes tag
Sajnos az újrahasznosítás nem azt jelenti, hogy kimossák, újratöltik őket és újból eladják. Ettől nagyon távol áll. Ez inkább egy marketing fogás, amivel a magukat környezettudatosnak gondoló vásárlók lekiismeretét megnyugtatják azzal a hamis érzéssel, hogy a Nespresso kapszuláival nem szennyezték a környezetet.
Pont, mint a pet palackok esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest