Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Bocs mindenkitől, hogy kicsit tovább húzom az offot, de ezt nem szeretném szó nélkül hagyni.
Másodsorban: nincs semmilyen "földön fekvő" vagy hasonló, ez elég jelentős képzavar, valamint a csahost ki-ki tartsa meg saját maga jellemzésére adott helyzetre.
Elsősorban: nem sorolnám, hogy az említett céggel mennyi nagyon komoly probléma van, az itt említettek csupán példák ezekre. Szóval leginkább fogyasztóvédelmi, etikai, minőségellenőrzési stb. eljárásokkal foglalnám el a Nagyvezért, mint rendelésekkel, ha lenne kedvem foglalkozni vele.
Ha nála dolgozol, az az én olvasatomban az "így járás klasszikus esete". Ha meg a "Mestert" véded hozzáértés és tisztesség tekintetében, az meg az "így jár, aki pórul" esete.
És ha már valaki említette a Kapuczinert, akkor mondanám, hogy velük nekem is volt néhány esetem, amikor tőlük rendeltem. Mindegyiket kifejezetten elegánsan oldották meg. egy alkalommal pl. világosabb pörit kértem valamelyik kávéjukból, de nem olyat kaptam. Csináltam két fotót, és írtam egy mailt, amire csak azt a kérdést kaptam válaszként, hogy soron kívül küldjék a világosabbat, vagy elfogadom, ha a következő rendelésbe beleteszik plusszban.
...és persze béke felőlem is. -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest