Hirdetés
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem nem aksiból van egy fióknyi, hanem 3DS konzolokból
Az a sokéves tapasztalatom, hogy egy év alatt sem merülnek lényegesen, miután minden tavasszal feltöltöm őket. Egyszer volt nálam egy szar akku, amit a DSi XL-be vettem a Váci úti Konzolvilágban. Ott is csak valami csoda folytán volt még az az egy darab, otthon kibontva vettem észre, hogy púpos az oldala. De a 3DS akkuk azok teljesen okék, nem gondolkodtam el sosem pótakku vásárlásán. Ha használva vannak, vagy évente egyszer feltöltve elteszi valaki a fiókba, nagy bajuk nem lehet.
-
-
-
-
válasz
Narxis #14737 üzenetére
Jó kérdés, hogy amiket most Ebayen úgy árulnak, hogy "eredeti Nintendo", az tényleg az-e.
Ez talán az lehet, benne lennék, hogy rendeljünk egyszerre többet, egy nekem is jó lenne.
szerk: ja, nekem ez mégsem jó, new 3DS XL-em van...
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Vettetek új akkumulátort? Lehet venni kéne egy gyárit amíg még kapható vagy egyáltalán kapható még? New2DS XL-em van tehát a CTR-003 számú aksi kell amit ha jól tudom Switch Pro Controller-be is tesznek?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #14733 üzenetére
A mozgást de olyan érzés sokszor mintha lomha lenne Kong vagy pedig az előrét felfele nézésnek érzékeli. A lomhaságot mások is írták pl. redditen, állítólag Wii-n sokkal jobban fut. Mindenesetre jól felcseszett.
Oké jó hogy van kihívás de azért na...
-
Narxis
nagyúr
Most én vagyok rohadt béna vagy az irányítás nem az igazi Donkey Kong Returns-ben new2DS-en? Egyszerűen egy pálya elvégzésénél 3-szor kinyiffanok, ilyen a világon nincs!
Úgy felbaszott fél óra játék után, hogy rájöttem miért játszottam vele keveset. Szerintem a Circle Pad nem alkalmas erre, sokkal inkább az alatta lévő gombokra kellett volna rakni a mozgást. Hallottam olyat is, hogy 2DS/3DS-en nem jól fut mert csak 30 fps, állítólag van is valami 60 fps patch hozzá de nincs kedvem szarakodni vele, megvárom a HD kiadást Switch-re...
-
Narxis
nagyúr
Kellemes ünnepeket! Ideje elővenni a jó öreg 3DS-t és játszani egy jót.
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #14728 üzenetére
verinájsz
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #14727 üzenetére
Game blitz-ben már nem veszek részt, mert mindig ugyanazzal a pár Atlus játékkal tolom, amikor rám jön. Mondjuk új játékot is már nagyon régen vettem, de ettől függetlenül a régieket se fogom tudni kijátszani amíg élek. Itt egy lista róluk, de ezekben van olyan is, ami csak digitálisan van meg:
7th Dragon III
Ace Attorney Dual Destinies
Ace Attorney Spirit of Justice
Ace Attorney Trilogy I
Ace Attorney Trilogy II
Ace Attorney Trilogy III
Apollo Justice: Ace Attorney
Art of Balance Touch
Azure Striker Gunvolt
Azure Striker Gunvolt 2
Bravely Default
Bravely Second End Layer
Castlevania LOS Mirror of Fate
Code of Princess
Culdcept Revolt
Devil Summoner Soul Hackers
Devil Survivor Overclocked
Devil Survivor 2 Record Breaker
Donkey Kong Country Returns 3D
Etrian Mystery Dungeon
Etrian Odyssey IV
Etrian Odyssey V
Etrian Odyssey Nexus
Etrian Odyssey Untold 1 – The Millennium Girl
Etrian Odyssey Untold 2 – The Fafnir Knight
Ever Oasis
Fire Emblem Awakening
Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia
Fire Emblem Fates Birthright
Fire Emblem Fates Conquest
Fire Emblem Fates Revelations
Hakuoki 3D
Hey!Pikmin
Kid Icarus Uprising
Kirby Planet Robobot
Kirby Triple Deluxe
Layton’s Mystery Journey
Luigi’s Mansion
Luigi’s Mansion 2
Mario&Luigi: Bowser’s Inside Story
Mario&Luigi Dream Team Bros
Mario&Luigi Paper Jam Bros
Mario&Luigi Superstar Saga
Mario Kart 7
Metroid Samus Returns
Mighty Gunvolt Burst
Miitopia
Monster Hunter 4 Ultimate
Monster Hunter Stories
New Super Mario Bros 2 Special Edition
Paper Mario Sticker Star
Persona Q
Persona Q2
Plants vs Zombies
Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity
Pokémon Super Mystery Dungeon
Professor Layton and the Azran Legacy
Professor Layton and the Miracle Mask
Professor Layton vs Phoenix Wright
Radiant Historia
Shin Megami Tensei IV
Shin Megami Tensei IV Apocalypse
Shin Megami Tensei Strange Journey Redux
Sonic Boom: Fire & Ice
Sonic Generations
Sonic the Hedgehog 3D
Sonic the Hedgehog 2 3D
Steamworld Dig 2
Steel Empire
Stella Glow
Streets of Rage
Streets of Rage II
Super Mario 3D Land
Tank Troopers
The Legend of Legacy
The Legend of Zelda A Link Between Worlds
The Legend of Zelda Majora’s Mask 3D
The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D
Witch and Hero
Yo-Kai Watch
Yoshi’s New IslandSzerk.: illetve van még egy adag gyűjteményes játék, ami viszont nincs meg digitálisan, de kibontva sem lesz, úgyhogy a fenti listán sincs rajta. Egy adag pokémon játék, DS-játékok és effélék.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #14726 üzenetére
hello hello
volna kedved feltenni legalább listát irigykedés céljából
(persze a game blitz-ekből össze lehet sakkozni, de egyben lenne igazán nyomasztó
)
(szóval nemcsak a tőzsde megy, úgy tűnik ezek is jó befektetésnek bizonyultak)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik #14725 üzenetére
wow...épp kezdtem volna a többhónapos téli szundit, erre tessék...most megint nem fogok tudni aludni. Nekem talán valamivel nagyobb kollekcióm van, és igyekeztem amennyire tőlem tellett célzottabban összerakni. Csak két bontott játékom van, amiket nem sikerült már fóliásan beszereznem, a többi celofános. Ha jól látom a tieid közül is még sokan.
-
psjani
csendes tag
Sajnos már nem szervizelnek 3ds eket. Én is velük akartam de nem vállalták.
Linkh:
Milyen a sérülés? esetleg írj privit a géppel kapcsolatban lehet hogy érdekelne az XL. Bár sima 3ds en über szívás a kijelző csere....sajnos megtapasztaltam -
Linkh
tag
Irok a gameparknak,aztán szólok. De szerintem hibásként lesz elpasszolva...ha valakinek épp pink 3ds kell
-
Linkh
tag
Sziasztok! Régi Nintendo 3ds XL-t lehet vagy érdemes még szervízeltetni? A felső kijelző kapott ütést,azt kellene cserélni és a zsanérokat is mert lötyög az egész. Vagy esetleg el lehet így is passzolni,mert alkatrészeknek jó.
Köszi előre is a válaszokat. -
Rony949
őstag
Ez is megvan!
-
Lei559
tag
Sziasztok,
Újra kapható a Metroid: Samus Returns megjelenésekor kiadott Samus amiibo.
Teljesen véletlenül vettem észre. Én 1 éve használtan jutottam hozzá kín keseresen , mert akkorra már rég nem forgalmazták. Most viszont úgy néz ki újabb adagot gyárottak belőle.
Hátha valaki számára érdekes lehet.
-
NJanika
aktív tag
Egy alig használt 2DS XL (zöld, gyárilag telepített Mario Kart 7-el + kontroller tokkal) mennyi lenne a reális ára ?
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Kínából rendelésről egy ideje már felhagytam, főleg elvi okokból, viszont itthon sehol sem találok 3DS játékkártya tartó tokokat. Tudtok esetleg olyan boltról/eladóról ahol van esélyem még ilyet kapni? -
Faterkam
addikt
-
-
-
balintka
addikt
Sziasztok, Nintendo DS Lite-ra matt vagy fényes kijelzőfóliát érdemes venni?
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #14697 üzenetére
Sajnos ez "Metallic Black"
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
A New 3Ds XL oldalán, ahol a kéz hozzáér, durván elkezdett lepattogni a festék! ilyet még nem láttam egyik DS-nél sem. Új borítót alulra meg nem lehet szerintem kapni serhol. A kínai utángyártotat meg nem merem beredelni, mert az nem olyan, a többi részt, meg nem akarom cserélni. Szomorú ez a munőség
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz
psjani #14691 üzenetére
Én haverom 3DS XL-jét javítottam 2 éve. Ott néha nem töltött, fel se villant és néha kikapcsolt a gép.
Elkezdtem rázni a gépet és akkor egyszer jó volt egyszer nem úgyhogy egyértelmű volt, hogy valami kilazult. Végül az akksi kontaktjai voltak a ludasak, kicsit oxidálódtak az évek során. Egy kis laposfejű csavarhúzóval fényesre kapirgáltam őket, azóta is mondja a haver, hogy hibátlan. -
braseel
tag
válasz
psjani #14687 üzenetére
Meg itt van a lőzung a Google keresésre, de ezzel gondolom nem mondok újat.
When your 3DS won't charge, it usually comes down to one of three things:
A worn-out charger. Try connecting to a new charger or outlet before you do anything else. ...
A broken or damaged charging port. Look inside the charging port to see if there's any debris or bent pins. ...
A failing battery. -
psjani
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a Gamepark nem foglalkozik már 3ds szervízeléssel. Esetleg tudtok ajánlani valakit aki ért hozzá?
Töltés problémám van a 3ds en.... -
Áldott ünnepeket, boldog Karácsonyt
-
Egy korábban, használtan vásárolt fehér-narancs kiadású 2DS-nél zavart, hogy a külső borító tetején lévő lap besárgult, de csak az a része.
Nem rég az aliexpress-t böngészve láttam, hogy kb. darabonként össze lehet vásárolni komplett 2DS-t, gondoltam bejátszok egy ilyen külső lapot, aztán kicserélem.
Viszont nem volt egyszerű olyan 'teardown' videót, leirást találni, ahol ezt is külön leszedték, de nem véletlen. Nagyon durva ragasztó fogja, hőlégfuvót ajánlanak ennek a leszedésére, de azért megpróbáltam anélkül.
Eredmény ahogy lejött:
Próbáltam óvatosan leszedni, de a lap elég vékony, a ragasztó meg erős.
Azért látszik, hogy jelentős a különbség a megsárgult, és az utángyártott lap között.
A csere során azért persze csak sikerült valamennyire megsértenem a narancssárga keretes részt, szerencsére élőben annyira nem zavaró. Ha valaki esetleg nekiállna leszedni (mondjuk a felső képernyő csere miatt), próbáljon meg ne fém szerzámot használni, illetve legyen egy pót fedlap, mert nagyeséllyel az eredetit már nem teszi vissza.
Az erős ragasztónak egyébént az előnye, hogy az új lapot is gond nélkül tartja, meglátjuk mennyire lesz tartós.
[ Szerkesztve ]
-
Hát srácok, kinyírtam a DS lite-omat ma, leejtettem.
Se kép se hang, be se kapcsol. Egy ideje gyengélkedett, a zsanérja eltört már egy ideje, úgy kellett kézzel tartani a kijelzőt (anyagelfáradás). Ma végleg megadta magát szegény.
Jó gép volt, sokat játszottam rajta. 2008 májusában vettem újonnan. 15 és fél évet használtam. Belegondolni is durva, szerintem van itt fórumozó aki ennél fiatalabb.
-
Sziasztok,
Szeretnék venni vmi flash kártyát. Hosszú téli estéken megpróbálkoznék programot írni ezekre a csodákra.
Kérdésem, hogy régebbi platformokra GB és GBA-hoz mit érdemes venni meg honnan?
EZ-flash-t néztem, de 40-50 dolcsiért lehet, hogy marad az emulátor egy darabig. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #14674 üzenetére
Nájsz, szép sorozat, gratu hozzá
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #14674 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Bő tíz év csúszással, de a Goodsmile kiadott egy sorozatot a 2012 (2014)-es Bravely Default-hoz. Egy hírlevélben figyeltem fel rá, és rögtön szerelem lett belőle. A szobrocskák egy-két hónapos közökkel jelentek meg, az utolsót most a napokban kaptam kézhez. Nem bontottam ki őket, mert semmi helyem nincs hozzájuk, de egy gyors fotósorozathoz kicsomagoltam őket, mielőtt mennek vissza pihenni
-
2024. áprilisban leállítja a Nintendo a WiiU és a 3DS maradék online szolgáltatását is, közük az online multiplayert is.
-
Rony949
őstag
Gyarapszik a gyűjtemény. Idén még a Luigi's Mansion játékokat akarom beszerezni és egyelőre befejezem a pénzszórást.
-
válasz
Rony949 #14666 üzenetére
Gratula a géphez, sok jó játékot
Rengeteg remek játékot adtak ki 3DS-re, mindenféle stílusban. Azt sajna én nem tudom mi az amit manapság könnyű vagy olcsó beszerezni. Ha használod, facebook-on vannak aktív Nintendo cserebere, apróhirdetés csoportok, ott előtt utóbbi biztos találsz magadnak olyat, amit megvennél.
-
Rony949
őstag
Sziasztok.
Tudom, az eShop bezárt, de a régi Monster Hunter játékok miatt képes voltam megvenni életem első 3DS-ét.Ebből a konzolgenerációból teljesen kimaradtam. Nem tudom melyek azok a játékok, amiket szinte kötelező játszani, annyira jók.
Tudtok javasolni olyanokat, amiket viszonylag könnyű beszerezni fizikai formában?
-
válasz
agyhalottak #14664 üzenetére
Köszönöm, ez hiányzott, vittem.
-
agyhalottak
tag
Még 1 db van akciósan az AQUA-ba! 4780.-
-
Köszönöm a válaszokat.
Egyelőre az alkoholos fültisztitós megoldással próbálkoztam, de lehet már ez is bevált. Kb. 2x fél órát játszottam és nem fagyott ki. Előtte ennyi idő alatt már eldobta volna.
Még azért tesztelgetem majd. -
Guitar14
senior tag
válasz
-Nándesz- #14658 üzenetére
Valami nagyon le van rakódva az érintkezőkre.
Mintha a T betűnél lejött volna a dzsuva és azért ilyen fényes. Esetleg az egyik érintkezőt nagyon óvatosan egy tűvel próbáld megkaparni hátha előjön a fényesség mert akkor tuti a lerakódás a baja. Abban az esetben a konzol kártyaolvasójára is átülhet ez a ragacs és onnan már nem lesz könnyű kivakarni.
Először PHM által javasolt alkoholos tisztítást próbáld meg, talán egy régi fogkefét is bevethetsz, az leszedi talán. -
Van egy GTA Chinatown Wars DS kártyám, amiről futtatva a játékot random időközönként teljesen kifagy, 3/2DS-ben konzolban. Van amikor már rögtön a Rockstar logó alatt, vagy akár előtte lévő feliratnál, van amikor játék közben, akár 10-20 perc után.
Maga a konzol nem fagy le, a home gombbal simán visszalép a menübe.
Van szerencsém több gépben is kipróbálni és mindegyiknél produkálja, a játék "letöltött" verziója viszont probléma nélkül müködik, másik játékkártyákkal szintén nincs gond, szóval arra tudok gondolni hogy a GTA-é hibás.Lefotóztam a kártya csatlakozóját, a T betünél lévő pin-nél látni egy karcolást, okozhatja az ezt a hibát? Lehet ezzel valamit csinálni?
A játékot legalább 3 másik féle módon tudnám játszani, nem ez a lényeg, de azért nem lenne rossz, ha ez a fizikia kiadásom nem csak dísz lenne.
-
Broucli
újonc
Sziasztok! Valaki tud Magyarországon egy szervízt ami foglalkozik 3DS-ekkel?
-
Guitar14
senior tag
válasz
rachmaninoff #14653 üzenetére
-
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok!
Az a szerencse ért, hogy hozzájutottam egy n3DS-hez.
Érdeklődnék, hogy használ-e valamelyikőtök egy bevált, strapabíró USB csatlakozós töltőkábelt (és megosztaná velem a linket), hogy ne kelljen magammal cipelnem a saját töltőjét, hanem a telóm USB töltőjéről tudjam használni?Előre is köszönöm.
-
válasz
gyantaszuz #14651 üzenetére
Köszi az infót, ez jó hír.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
gyantaszuz #14649 üzenetére
Megjott tegnap a new 3ds xl-hez az ifixit akksi. Nintendo logo nelkuli, ha ez szamit. Elso toltes utan a battery mark nagyjabol 2 es fel ora utan allt le. Az ucso 6%hoz meg tovabbi 40 perc kellett. Max fenyero, battery saving off, wireless es 3d on. Jonak tunik, ajanlom.
[ Szerkesztve ]
-
braseel
tag
válasz
gyantaszuz #14649 üzenetére
A Magyarországon árult vállaltan utángyártott darabok is hasonló mibőségüek?
-
woros
őstag
válasz
gyantaszuz #14644 üzenetére
Jó ez, csak sajnos még 12eur a szállítás. :/
-
válasz
A sima XL-es kell a new XL-be is?
-
EmThor
addikt
válasz
aliexpressen is talaltam akksit ha valaki onnan szeretne venni (nem tudom milyen minőségű)
-
gyantaszuz
aktív tag
iFixit eu store-ban ujbol vannak 2DS/3DS akksik. A GameParknal mar sajnos nem volt mikor erdeklodtem nehany hete.
[link]Szerk: DSi/DS lite is van ahogy nezem
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #14642 üzenetére
Pont az ilyen húzások miatt nincs komolyabb lelkiismeret-furdalásom azzal kapcsolatban, hogy az anyacég által "elhagyott" platformokat kiokosítottam, és úgy használom őket, ahogy akarom.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Phobion #14640 üzenetére
Nyilván nem technológiai oka volt. Az összes Wii U játék 1,2Tb, az összes 3DS játék meg 267Gb körül van. Lényegében el lehet tárolni mindet egy mezei asztali gépen is. Elvileg még megy is egy ilyen gép valahol a sarokban eldugva náluk, onnét lehet újratölteni a már egyszer megvett gémeket. Szerintem is elfértek volna a switch mellett, de hát a nintendóról beszélünk és nem egy hétköznapi, kiszámítható cégről.
-
Phobion
őstag
Most finoman fogok fogalmazni, de nagyon mérges vagyok a Nintendo-ra, hogy miért kellett ezt az egész 3DS-2DS platformot megszüntetni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Aquilone_90 #14638 üzenetére
Ausztrália is PAL régió, mint az EU-s játékok, kölcsönösen viszik egymást. Igazából annak a Romániánál alig több lakosú országnak sok értelme nem is lett volna +1 új régiót kreálni. Más kérdés, hogy ez a régiós dolog is már eleve egy szokásos nintendós hülyeség volt.
-
Aquilone_90
újonc
Sziasztok,
Csak egy kis webshopos élménybeszámoló: most, hogy bezárt a 3ds eshop, néhány játékot még gyorsan berendeltem dobozosan, amíg kaphatóak ilyen formában. Az egyik Kirby valamiért ausztrál kiadásként jött meg, ráadásul a fólia sem volt rajta, pedig újként árulták. (A weboldalon megnézve tényleg így hirdetik: fólia nélküli új. Hát ez furi, főleg, hogy ausztrál. Ezt nem tudom értelmezni
. Egyébként gond nélkül viszi a 3ds, és tényleg új állapotban van, végülis mindegy.)
Már csak a Mario & Luigi Superstar Saga és a Bowser Inside Story kellene a fizikai gyűjteménybe, bár persze digitálisan már megvannak.
-
japunk
aktív tag
Valakinek nem maradt esetleg egy felesleges My Nintendo Link témakódja? Sajnos már anno beváltottam egyszer az egyik régi gépemre így erre már nem tudtam.
-
Az automatikus letöltés viszont már nem működött, legalábbis még hétfőn este megvettem a Virtue's Last Reward-ot a PC-s webes felületről, majd a Kart 7 multizás után csak lecsuktam a gépet. Régebben, ilyenkor letöltötte a megvett játékokat a háttérben, most nem, be kellett lépnem másnap az eShop felületre és onnan kézzel elindítani a letöltést.
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #14630 üzenetére
Kart 7 multi még működött éjjel 1 óra után is, mentem is pár kört, végig tele volt játékosokkal a party. Nem tudom végül most ezt is leállították-e.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Emlékezetes generáció volt. Nekem az igazi Nintendo élmény mindig is az Iwata-korszak marad.
Szoftver újratelepítése:
- eshop-ba belép (már ami maradt belőle)
- 'Settings/Other' menü kiválaszt (bal szélső elem a szalagmenüben)
- 'Redownloadable Software' kiválaszt
- a gördülő listán kiválasztod a játékot és 'Redownload'
- csak azokat mutatja a lista, ami éppen nincs feltelepítve, a többit elrejti -
És ezzel véget ért egy korszak.
art :Vinny -
Faterkam
addikt
-
válasz
Faterkam #14623 üzenetére
Hú ez nagyon hasznos infó volt, nem is gondoltam rá, nagyon köszönöm. Erre a képarányra nem is gondoltam. Szerintem nem lesz lehetőségem arra, hogy kipróbáljak bármilyet is vásárlás előtt, így rád hagyatkozok, ha megmondod, hogy szerinted melyik modellel járok a legjobban DS játékhoz.
-
-
Faterkam
addikt
válasz
lugosi #14620 üzenetére
Ds játékoknál pont mindegy a kijelző mérete, mert a Ds képarányban jeleníti meg a Ds játékot! Vásárlás előtt mindenképp vegyél kézbe egy New 2Ds XL-t! (nem akarlak befolyásolni, de minőségre, a műanyag alkalmazása ennél a modellnél hát na, nekem nem tűnt túl strapabírónak, én eladtam inkább.)
-
Narxis
nagyúr
Nintendo 3DS JRPG Seemingly Getting New Re-Release [link]
-
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #14617 üzenetére
Jelen pillanatban itthon szinte már nem nagyon van választék, a használt piac is nagyon gyenge. Ezzel szemben külföldön van választék, de ugyanúgy drága egy használt játék is.
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #14615 üzenetére
Azért nem vagyok abban biztos, hogy a fóliában maradnának, bár rengeteg játékon kell még átrágnom magamat csak bírja szusszal a gép. A két Persona Q-t és a SMT (Soul Hackers és Record Breaker) címeket is nézegettem de nagyon egyik sem fogott meg, hiába már most elég jó értéket képviselnek. Ezzel szemben az SMT IV Apocalypse épp elférne a polcomon.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
lugosi #14611 üzenetére
Hardverapro-n pont árulnak most egy 2DS-t.
Anno én is külföldi rendelésben gondolkodtam de végül rászántam két hetet, hogy beszerezzek egy jó állapotú 2DS-t Facebook Marketplace/Hardverapro/Facebook csoportok bújva nap mint nap és sikerült egy makulátlan állapotút kifogni 26ezerért[ Szerkesztve ]
-
válasz
Faterkam #14605 üzenetére
Köszi a típust, közben látom, hogy van olyan, hogy sima 2DS. Nekem egyelőre ez a legszimpatikusabb. Azért, mert a DS Lite-omnak a zsanérja ment tönkre a nyitogatástól, ennek meg nincs zsanérja. A Civilization Revolution miatt kellene, rengeteget játszok vele, évek óta. Ha az megy a 2DS-en, akkor rendelek is egyet az amazonról.
Az reális lehet, hogy a sima 2DS 99 euróért megy az amazonon? Mert a 2DS XL közel 400, nem akarok se fake konzolba, se csalóba belefutni.
[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #14609 üzenetére
Ne is mondd, egy csomó boltot végighívtam bizonyos játékok után de már eléggé le vannak rabolva. Most épp amazonról érkezik pár játék, ebayről majd utolsó esetben akarok vadászgatni. Jelenleg olyan ~40-45 játéknál tartok de ki tudja hol állok meg.
Tudom, egyszerűbb lenne feltörni a francba az egészet de nekem valahogy az eredeti játékot belepattintani a gépbe nagyobb élmény.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Beírom ide ebbe a topikba is, mert itt van mégis csak a célközönség. Nagyon keresek egy angol borítós, PAL verziós szép állapotú Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate-et!
Nemrég újra rákaptam a 3DS gyűjtésre mielőtt bezárna az eshop és felmennének nagyon a fizikális játékok árai (persze már így is fent vannak eléggé). Bárcsak megtartottam volna régebbről a játékaimat, kicsit egyszerűbb dolgom lenne most.
-
2 hét múlva bezár az eShop, javaslatok a vég(e) előtt...
-
Sziasztok, ugye jól tudom hogy a 3DS az utolsó Nintendo, amin futnak a DS Lite-om játékai?
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #14602 üzenetére
Venni kell új vagy újabb aksit.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Tegnap elvittem a 3DS-em magammal a telekre, hogy kicsit játszogatok vele, miközben teszek-veszek. Azt vettem észre, hogy szűk 3 óra játék után már vörösen villogott. Ma is leteszteltem, kb 3 óra után töltőre kellett rakjam. Ha tudom hogy huzamosabb ideig fogok játszani rajta, mindig rádugom a zsinórt közben. Most így 'csupaszon' használva kissé meglepett ezért a dolog. Belegondolva azért így sem szégyenkezhet a gép, 2015-ben került hozzám, párszáz óra játékidővel. Szűk nyolc év után vesztette el csak az aksikapacitás a 40-50%-át. Az iphone aksija már rég meghalt feleennyi idő alatt, ahhoz képest a 3DS akku fényévekkel jobb, de hát csodák azért nincsenek.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #14600 üzenetére
Ez szép kis kaland volt.