Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Mondjuk mert 65 wattos es az ultrabookok tobbsege 65 wattos usb-c toltovel jon. Samsung is gyart laptopot, raadasul ezen a tolton tobb port is van, ergo senki nem tudta ebbol kikovetkeztetni, hogy az S26-ok vegre nagyobb toltessel jonnek majd. De egy magsafe-es Samsung power bank mar eleg sokat mondo.
-
ricsik
őstag
Samsung Power Adapter Trio (65W) már egy ideje kapható, ez akkor mért akkora hír?

-
$atirka
őstag
Laraxior:
3-5 ererért manapság nem nagy luxus venni egy új töltőt
-
Ricardo
titán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Én minden telefonomat naponta töltöm. Elég aktívan használom őket. Annyi az eltérés, hogy az egyiket 45, a másikat 30%-nál tesztem fel. így az egyikba 0.55 a másikba 0.7 ciklus megy alkalmanként.
-
bandigyerek
senior tag
Azt is megnézted, hogy az üzemideje a Samunak a fele, mint a sajomié?, ergo kétszer annyi ciklust teszel bele a samuba, ergo ugyan ott vagy. Egyébként az az ezer ciklus, még ha naponta 100-ról nullára húzod is a telefont, azért az majdnem három év, de ilyet nem csinálsz. Szóval az az 5 év röhögve benne van abban az akkuban.
-
Ricardo
titán
Jó kérdés. Én csak arra tudok hagyatkozni ami le van írva.
Hosszabb távű tapasztalatom Samsunggal van. Amik valóban jól szerepeltek. Az S21-nek 3év, és 3 hónap után is 90%on volt az akkukapacitása.
Olvasva az iPhone és egyéb topikokat , ahol sokaknak az egy éves telefonja van ezen a szinten, ez szerintem jónak mondható. -
rtrace
tag
37:16h endurance, 2000 cycles
vs.
63:26h endurance, 1000 cyclesEz eleve mennyire reális, hogy ugyanazzal az SoC-vel és 30%-kal nagyobb akkuval a Xiaomi majdnem duplaannyi üzemidőt tud?
De tegyük fel az. Eszerint ~7 év átlagos használat után degradálódna a kapacitásának a 80%-ára (szintén nagyon reális...), amivel még mindig jobb lenne, mint amit a Samsung tudott új korában. Ezt állítja ez az EU-s energiacímke, amire hivatkozol. -
Laraxior
titán
válasz
guriga1234
üzenetére
Egy csatlakozón? Kétlem én azt
Max ha a telefont vezeték nélkül töltöm, mert a telefon csatijába a watch töltője van bedugva. -
Aryon87
félisten
P40Pro, Mate50Pro, Xiaomi 12X, Xiaomi14Ultra és párom Magic5Pro-ja. Mind gyorstöltővel futottak/futnak, köszöni mind jól van

Egyedül az X14U ami 1.5 éves, a többi mind 3+ évesek.
Anyu A72-je ami lassan 4 vagy 5 éves, na annak elég rottyon az akksija. Meg úgy az egész telefon már
Pont egy Xiaomi 15-öt kap karácsonyra. Sztem jobban fogja bírni, ha az enyémből indulok ki -
janeszgol
félisten
60 watt? Mind a 60-at fogja tudni a Samsung? Azta...
-
Laraxior
titán
Senkinek nem jött be, hogy egy 2 centi vastag dobozban kapjuk. De nem kérdezték a felhasználókat, arról sem, hogy akarunk-e töltőt, fóliát, tokot, átalakítót a csomagba
Pl a Watch7-hez csak USB C-s kábel van, viszont nekem nincsen ilyen töltőfejem egyáltalán, itthon oké, mert a számítógép alaplapján van, oda van bedugva, de ha elutazok, akkor max 3 nap és nem tudom tölteni sehol
Szóval vehetek átalakítót, vagy töltöm a telefonról, aztán meg majd a telefont is töltöm, ha végzett az órával.
-
jololo89
tag
Én este dugom úgy is csak rá 15w-al
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(2 porton, 1 en lehet kevesebbet ezt nem tudom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)