Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2538 üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.
A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest