- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trihorn
tag
Köszi!
Szerintem ez még hihetetlenebb.: RaceNet event Hungary with RedBull 1:16.936
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kakas a RedBull.
Sajnos valamiért nem töltődnek fel a köridőim a racenetre de már írtam nekik, remélem kijavítják a hibát! -
Trihorn
tag
Köszönöm! Egy kicsivel több mint fél óráig tartott. Ezt a kört a múlt hét elején futottam meg, viszont azóta sokat gyakoroltam Valenciában Shikareeval és Gabennel. Pár apró trükkel(kanyarbejáratok, kigyorsítások, setup) még tapasztaltabb vagyok, úgy érezem, hogy 2-3 tizedet tudnék még javulni ha megint nekivágnék a pályának TT-ben.
Steady74:
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Valencia TT
Sajnos a 2-es kanyarból még mindig le lehet csippantani egy jó darabot bünti nélkül, valamint a 14-es kanyarban ottmaradt egy tized.
Setup a vidi végén. -
Trihorn
tag
Sikerült javítanom a Hockenheimringen TT-ben.
Piszkosul megnyomtam a McLaren-nek, fél másodpercet javítottam az előző időmön.
A legjobb az egészben, hogy fel is vettem és még a setup is odafért a végére.. -
Trihorn
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki lájkolta a videóm a Facebook - Codemasters Racenet topicban!
Ahogy ígértem, az eddig elkészült TT-s setupokat átadtam MC HOBO barátomnak, úgyhogy nála mostantól hozzáférhetőek, néhány pálya kivételével.
GP-ben is jól működnek, bár a váltófokozatokat visszább kell venni, hogy futamon is helyt álljanak, érdemes minden fokozatból 2 egységet visszavenni, az utolsó fokozatból pedig 3-4 egységet, a futam hosszától, illetve üzemanyag mennyiségtől függően.
Ezekkel mentem az eddigi legjobb köreimet Time Trialban, elég sok munkám van bennük, remélem hasznát fogjátok venni!Vix.
-
Trihorn
tag
Indultam a Codemasters hivatalos Time Trial bajnokságán Koreában, http://racenet.codemasters.com/ és sikerült egy nagyon jó kört mennem a Mercivel.
Mégis lecsúsztam az első helyről, mert valaki rámvert több mint egy másodpercet, de szerintem csalt az illető. Itt a hozzászólásoknál megtaláljátok a leggyorsabb köröm. Akinek nincs Facebook, neki itt. Tényleg rendesen odatettem magam és fogalmam sics, hogy talált az ipse 1.3 másodpercet a pályán, amikor szinte kinyomtam a Merci szemét.. Kérem szépen, hogy akinek tetszik, lájkolja a hozzászólást, hátha felfigyelnek rá.
Nemsokára meg fogom osztani az eddig kreált autóbeállításaimat, McHobo-t keressétek majd ez ügyben.Üdv.
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Nem olyan régen ígértem Korea videót.
Nos, elkészült de sajnos az utolsó szektort elrontottam és már nem volt időm újabb próbálkozásokra.
Valamint rosszul konvertáltam és le lett vágva a kép vízszintes végeiből.Setup:
Korea:
Wings:2-1
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 3-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-4
Gears: 1:141 2:171 3:200 4:230 5:266 6:304 7:344
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.15 0.35
Steering angle: 300'
Steering saturation: 3%
Steering linearity: 58% -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Régebben nálam is sokszor előfordult, hogy blokkoltak az első kerekek.
Két dolog miatt lehet.
Az egyik amikor rossz ütemben(túl lassan) váltok vissza.
A másik, amikor nagyon lenyomom a féket ha el van tekerve a kormány.
Minél jobban el van tekerve a kormány annál kevésbé lehet lenyomni a pedált, különben blokkol.
Idő kérdése az egész, még az elején rengetegszer előfordult velem is, de azóta már hozzászoktam. -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1965 üzenetére
Sajnos nincs róla videó de hamarosan fogok majd feltenni.
Az a trükkje, hogy egyesben fékezed bele a kanyarba, viszont amint gyorsítani kezdenél egyből dobni kell neki a kettest. -
Trihorn
tag
Sikerült megfutnom az eddigi legjobb köröm Austinban.
Sajnos pár kanyarcsúcspontot lecsippantok de remélem nem olyan vészes, sokkal durvábban is le lehet vágni, sajnos ez a készítők hibája.Setup a videó végén!
-
Trihorn
tag
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Én is megpróbáltam a kínai pályát, íme a setup:
Wings:1-1
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 4-6
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:140 2:175 3:209 4:245 5:280 6:316 7:355
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.15 0.29
Steering angle: 300'
Steering saturation: 5%
Steering linearity: 58%Az utolsó kanyarban ottmaradt egy tized.
-
Trihorn
tag
válasz
gaben82 #1559 üzenetére
Gaben, ez annak köszönhető, hogy áttértem az 1-1 szárnyállásra.
Totál vicc, hogy semmivel nem tapad vagy kanyarodik rosszabbul a kocsi, a fék egy kicsit gyengébb de a végsebesség viszont jóval nagyobb.
Elgondolkodtató, hogy mit csinálnak a CM-nél a mérnökök, mert ez már enyhe kételyre ad okot a hozzáértésükkel kapcsolatban.
Jópár pályán megpróbáltam a új beállítást, több mint 5 tizedet javultam, csekély idő alatt.
Motion, remélem hamarosan elkezdesz "élesben" is TT-zni és ott folytatjuk, ahol a 2011-ben abbahagytuk. -
Trihorn
tag
Sziasztok!
Logitech G27 kormány beállítások.
A steering linearity és saturation pályánként változik de csak kis mértékben, ezzel a beállítással Hockenheimben mentem stabil, gyors köröket.
A force feedback kissé lanyhatagnak tűnhet, de ne a játékon belül állítsátok hanem a logitech profilerben!!
Hamarosan az eddig elkészült setupokat is elérhetővé teszem.Üdv. mindenkinek!
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Végre kipróbálhattam az új részt!
Jóval nagyobb kihívást jelent számomra mint az elődjei, assistek nélkül egy apró kis hiba, kicsit nagyobb gáz és már pördül is a gép..
Végre nem kell rángatni a kormányt a jó időkhöz...sőt, a finom vezetési stílus fog jobban kamatozni!
Sokkal inkább érvényesülnek az autóbeállítások, kivéve a szárnyak dőlésszögét.
Íme három TT videó, Malájzia nagyon tetszett, szerintem sokkal élvezetesebb ott vezetni, mint az előző részben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest