Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Történelmi futamom volt tegnap, az F1 sorozat történetében először futottam 50%-os versenyt
. Helyszín Hungaroring, 3 magyar sráccal, +AI-k voltak betéve (hiba volt).Időmérő P1, keményen indultam, a gumira vigyázva 1:26-os köröket futottam, lágyat 22. körben tettem fel, azzal meg 22-23-as időket futottam. Petrovot 5X köröztem le, Alonso-t 2X, Rosberget 3X... kicsit vicces volt, de megerősített, hogy az R07-en kívül nincs helye az AI-nak multi versenyeken!
Új hozzászólás Aktív témák

- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Helyszín Hungaroring, 3 magyar sráccal, +AI-k voltak betéve (hiba volt).