Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
F1 2012 bizonyos időközönként elkezd szaggatni. Stabil 40-50 fps-t produkál HIGH grafikai beállításokkal, de olykor lecsökken egy másodpercre 10-12-re. Ilyenkor általában elrontom a féktávot, összetöröm a kocsit, stb. Vettem a laptop alá hűtőt, de nem tűnik úgy, hogy segítene valamit a problémán. Task managerben átraktam az F1 2012-t realtime prioritásossá, de így csak kicsivel jobb.
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
-
válasz
barcalaci84 #4613 üzenetére
Azzal próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Nem tudom hogyan állítsam be. Azaz a gombokat be tudom állítani, de nem reagál a játék rá.
-
Üdv.
Amennyiben a játék által nem támogatott kormányom van (Trust GM3200), emulátorral meg lehetne oldani, hogy a split-screen, azaz osztott képernyős mód működjön? Ugyanis amikor kiválasztom ezt a módot, kéri a játék, hogy nyomjam meg a START gombot. Na már most nyomogathatok én akármit, nem reagál. Átírtam regeditben különböző támogatott kormányok nevére, nem segített az sem. Biztos vagyok benne, hogy lehet a problémára megoldás, ha valakinek van ötlete, diskurálhatnák és próbálkozhatnánk
Előre is köszönöm.
-
Üdv.
A minap kipróbáltuk a haverommal a lant, sajnos nem sikerült működésre bírni. A két gép látja egymást, pingelni lehet, no problem. Játékon belül megtalálja a szervert, csatlakozik is, viszont utána az egyik gépen mutatja az autót a garázsban és azt írja, hogy "Waiting for players". Kis idő után szétkapcsol és nem tudunk játszani. Ez valami bug, vagy miről lehet szó? Mindkettőnknél csináltunk clean installt, ugyanazt a verziót raktuk fel.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest