- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Anno ez a Grid-ben is rendszeres volt... itt azért sokkal kevesebbszer találkozik ilyennel az ember, de az is lehet hogy én játszom kevesebbet... minden esetre tényleg bosszantó.
Más, van valami jó setupotok silverstone TT-re? 1:30 alá kéne bemenni
akkor talán a vasárnapi futamon is tudok valamit fakítani
-
Fang
aktív tag
válasz
Shadahin01 #4734 üzenetére
Szia
Nem akarlak elkeseríteni, de a mi liga csoportunkban ("C") esős monaco-i futamon 1:23.2 volt a leggyorsabb idő.
Regisztrálj ide: [gocompete] Itt találsz setupokat minden pályára és a fórumban is biztos tudnak majd segíteni, ha vannak kérdéseid. -
Fang
aktív tag
-
Fang
aktív tag
Ne haragudj Frenk de miért is ilyen fontos hogy dvd-ről tudd feltelepíteni a játékot? Lehet hogy más elvárásaink vannak egy termékkel kapcsolatban, de én ezt tényleg nem értem... én is dvd-n vettem meg és bőven megfelelt, hogy beadom a kódot és szinte már azonnal játszhatom is. esetleg nagyon lassú a neted és nem akarod kivárni amíg letölti? más ötletem nincsen. Kérlek ne érts félre nem piszkálni akarlak, csak kíváncsi vagyok
-
Fang
aktív tag
Ha jól tudom azok csak TT setupok McLaren-hez, gp-re módosítani kell őket, elvileg a végsebességeket kell 2-3 mezővel lentebb venni. gp-re én még a szárny állásokat is fentebb veszem 1-1 mezővel.
Ha valaki még mást is szokott módosítani, ajánlani, majd kiegészíti a leírtakat -
Fang
aktív tag
Ma este szervez valaki tömeges
funrace-t? ha igen szívesen csatlakoznék, steam nevem Fang
-
Fang
aktív tag
válasz
werszomjas #2970 üzenetére
Köszönöm
én úgy érzem mintha nagyon hirtelen, a fékpedál útjának már az első 30-40%-ánál padlóféket érezne, ennek a folyamatosságán esetleg lehet állítani a logitech szoftverében? (a játékban a kormány mint periféria ki van kapcsolva mert bekapcsolva nekem vezethetetlen, tehát az ottani beállítások nekem nem segítenek) -
Fang
aktív tag
Ha már itt vagyok még egy gyors kérdés:
DFGT-vel játszom, de a kikapcsolt abs-sel való fékezésre még nem sikerült ráéreznem a lassu részeken mint például brazilia középső szektor, állandóan csak füstöl az első kerék. a hosszabb egyenesek végén általában nincs gond. van vmi trükk rá a folyamatos gyakorláson túl? squash labda segíthet ebben?
-
Fang
aktív tag
lehet hogy hülye kérdés, de ezek a csoportos versenyzések spontán szerveződnek, vagy valamilyen más fórumon? (steamen a gocomplete és ph csoportokban lehet látni hogy ki játszik éppen, de gondolom nem ez alapján "verődtök össze")
-
-
Fang
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2599 üzenetére
Köszi Motion, de lagg az egyik esetben sincsen (jól néznék ki most vettem új pc-t) a probléma nem is ez
hanem a tapadás "teljes" elvesztése a kanyarokban...
Például:
Monza első kanyar:Override input device type: OFF (tehát csak a logitech szoftver dolgozik)
- simán elfordulok, már a jobboldali kerékvetőnOverride input device type: Steering wheel (F1 2012 is "belenyúl a kormányzásba")
- mindent ugyan úgy csinálva szinte túl csúszok a kanyaron...Ausztrália utolsó célegyenes ráfordító kanyar:
Override input device type: OFF
-belős ív kerékvetőjén fordulok teljes gázonOverride input device type: Steering wheel
-fél gázon épp hogy nem csúszok rá a külső ív melletti falraHa esetleg vkinek van valami ötlete azt szívesen fogadom, mert szerintem tuti el van b@szarintva valami a beállításaimnál!
köszi
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
volna egy furcsa problémám a kormánnyal történő irányításnál (DFGT)
A Trihorn féle kormány beállításokat próbáltam magamhoz igazítani azonban értékelhető időket nem tudtam menni addig amíg a játékban ki nem kapcsoltam a kormánytA kikapcsolás előtt a kanyarokban teljesen elveszítettem a tapadás és alig tudtam elfordulni, miután kikapcsoltam a játék beállításait kb 2-3 másodpercet gyorsultam. Én vagyok a nyomi, vagy van még vmi amit nem állítottam be és ezért ennyire gáz az irányítás?
Remélem tud vki segíteni, korábban mint ha már olvastam volna hasonló problémát itt a fórumban de nem találtam. az illető is arra panaszkodott hogy teljesen elveszíti a tapadást a kanyarokban...
-
Fang
aktív tag
Bocs menet közben megoldódott a probléma csak le kellett írni
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy más is találkozott e a problémával, de TT előtt ha kiválasztok egy ghostot akkor azt vmi hibára hivatkozva nem tölti be a játék... valakinek vmi ötlete? eddig működött rendben és az online versenyekkel sincs gond esetleg az új frissítés a ludas? -
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap este megérkezett a DFGT(vasárnap éjszaka rendeltem)! Úgy hogy Trihorn kormánybeállításaival ([link]) ki is próbáltam az F1 2012-t. Hááát billentyűzet után nagyon furcsa... újra kell tanulni mindent, de az már most látszik az időkből, hogy valószínűleg gyorsabb leszek mint billel
(most még van 1-2 sec mínusz, de olyan nyílvánvaló hibákkal hogy...) Ha van valami tippetek, hogy mire érdemes figyelni a kormány beállításánál, egyéb tippek megoszthatnátok velem (neilszab írásait olvastam).
Előre is köszi
ui: pont ilyenekre gondoltam mint az előttem szóló Jimmy tanácsa
-
Fang
aktív tag
Érdekesen osztogatják itt online a büntetéseket... belöknek elém vkit neki megyek +10sec, belém jönnek hátulról keresztül csúszok a sikánon +10 sec kanyar levágásért.... no comment
elég idegesítő, hogy ilyenekkel tönkre vágják az ember versenyeit általában már az első fél körben -
Fang
aktív tag
csak a szememet nem verte ki MC HOBO aláírásában: http://steamcommunity.com/groups/phf1team
-
Fang
aktív tag
Üdv
Hirtelen felindulásból megvettem én is a játékot
(még jó hogy volt a dvd mellett egy letöltő kód is mert elfelejtettem hogy nincs optikai meghajtó a gépemben...
) Egy kis gyakorlás után majd én is csatlakoznék az online versenyekhez. A steames PH csoport nevét valaki leírná, mert valahogy nem sikerült megtalálnom itt a fórumban, gondolom itt szervezitek az online gurulásokat.
köszi
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Gondolom ez azért már barátságosabb idő mint amit korábban futottál.
Ha jól tudom G25-öt már csak használtan lehet kapni (nem 100%), az meg azért gari nélkül nem egy életbiztosítás, ki tudja milyen állat szaggatta korábban a kormányt, a G27 ára pedig... ezt inkább hagyjuk. Egyébként én is DFGT-vel szemezek, de még nem szántam rá magam.
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nekem ugyan még nincs kormányom, de az itt közzétett setupok nagyon sokat segítenek, ezek nélkül "örültem ha körbe érek", a kormány beállítás is ilyen fontos lehet gondolom. Tegnap eset jött egy nagyon jó HSZ a kormányos topicba a beállításokról, érdemes elolvasni és thx érte neilszab-nak: kormány beállítások
-
Fang
aktív tag
Szép munka giigz és tkesy köv héten megint lesz egy kis időm, remélem tudok majd faragni egy keveset
(remélem akkor a kormányomat is meg tudom már rendelni
)
szerk: screenshotot steamen belül csináltok? nekem a printscreen gombbal csak nagy feketeséget ment... + esetleg ha egy videót is fel lőne vki az csodás lenne
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Azoktól kérdeznék akik billentyűzettel játszanak, hogy kb milyen időt mennek Kínában TT-n. Nekem kb másfél óra alatt ennyi jött össze: [1:34.747]
TC MED, ABS ONAzért ez jóval elmarad a "kormányos" időktől sajna
-
Fang
aktív tag
válasz
dobobazsy #803 üzenetére
Ez most lehet hülyén hangzik, de ha billentyűzettel játszik az ember Traction control és egyéb segítségek nélkül akkor nálam az jött be a kigyorsításoknál, hogy nem egyből ráállsz a gázra, mert az tuti megforgás, hanem gyorsan nyomkodod a gáz billentyűt amíg egyenesbe nem fordul az autó és utána mehet a full gáz. de hát kinek mi, nálam ez működik: demóban monzaban 1:22-es idő összejön vele, szerintem egy próbát megér...
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
egyenlőre még billentyűzettel játszom és az volna a kérdésem "sorstársaimhoz" hogy van e valami tipp hogyan fékezzen az ember ha ki van kapcsolva az ABS segítség is.
minden segítség nélkül (kivéve abs) eddig 1:22.8 volt a legjobbam monzai időmérőn, de az abs segítség nélkül billentyűzeten eddig nem sokra vittem...
mondjuk ha megjön a korámányom ez a "probléma" is megoldódik...
köszi -
Fang
aktív tag
válasz
d.véderjoe #436 üzenetére
Szerintem a 2011 billentyűzetet használva sokkal játszhatatlanabb volt assistok nélkül mint ez... de hát kinek mi fekszik, szerintem csak meg kell szokni ezt is mint a korábbiakat
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap én is kipróbáltam, tökéletesen feltelepült. felbontást, stb. lehetett állítani rendben. Grafikára, hangokra szerintem nem lehet panasz, az irányítás viszont tényleg furcsa a 11-hez képest, habár az is más volt a 10 után. Online nem játszottam az előzőeket, ezzel terveztem, hogy először megveszem, de lehet hogy várok én is vele 1-2 hónapot, hogy kialakul-e valamilyen közösség akikkel lehet majd online játszani. Tegnap egy kis próba után 1:25 körüli időt mentem billentyűzettel segítségek nélkül... lesz ez még jobb is gondolom, habár a levágások tényleg durván enegdve vannak...
Azért kíváncsi leszek majd nálam profibbak véleményére is, ha kijön a teljes game, mert az online versenyek azért már piszkálják a fantáziámat
Végezetül: nekem tetszett, nem éltem meg egyáltalán csalódásként a demót, de mint mondtam nem voltam korábban sem HC gamer... hogy most az leszek-e az online "részleg" minőségétől függ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest