- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Pedig amiről leghamarabb meg kellene, hogy szabadulj az az automata váltó. Ezt nemcsak a köridő csökkentésének okán mondom, hanem a vezetés élményének is egyik fontos meghatározója.
Ne törődj azzal, hogy kezdetben szokatlan a manuális, hidd el soha nem fogsz visszalépni az automatára!
Az ABS használatával veszítesz a féktávon, de nyerhetsz azzal, hogy tudsz kormányozni intenzívebb fékezésnél és nem csúszol ki. Profiknak felesleges az ABS, de kezdetnek nem rossz..
A DFGT-t használd 400°-on kb ennyit használnak a valóságban is, pl videón Monacot nézve senki nem forgatta ennél jobban ki a kormányt.Az egyéb beállítások meg egyén függőek, ki keményebben ki lágyabban szereti, de nem az a cél, hogy megizzadj belé. -
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2538 üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.
A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!! -
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Esőben érthető a javulás az új technikával, hiszen a korábbi stílusod igyekezett túl kormányozottá tenni az autót, ami a far csúszását jelenti és az autó az ív közepén teljesen készen áll a kigyorsításra. Ez a technika esőben kockázatos, csak profiknak ajánlott..
Az új pedig az íven fordulást konstans sebességgel jelenti, de itt nagyon meg kell találni az az ideális ívet azt amelynél még nem következik semmilyen csúszás, állandóan tapadnak a kerekek és ez sem egyszerű..Ez utóbbi megoldás főként esőben nyerő, jól eltalált íven adrenalinmentes gyors kanyarodást jelent.
Te profi vagy, bármelyik megoldást magas szinten teljesíted, de a szerényebb képességűeknek én a tökéletes íven való kanyarodást javasolnám ez száraz és nedves úton stresszmentes vezetést jelent, de a pálya minden méterét ismerni kell hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest