- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn #3044 üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!
-
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #1966 üzenetére
Igen, ezt most az USA videódban megfigyletem, az 1-es fokozatot nem is használod kigyorsításkor, de még fékezéskor sem nagyon, én meg mindenhol úgy gyorsítok ki, 2esben alulkormányzott az autó és nem tudom bevenni a kanyarokat.
Ha a kanyarban azonnal felpakolom 1-ből 2-esbe ott meg nincs fordulat és alig akar gyorsítani.
A másik pedig, hogy nálam rengeteget blokkolnak az elsők, ugyan az a setup mint nálad, a pedálom rendben van, tehát nem azt csinálja, hogy kisebb benyomásra is már maximálisat fékez, ezzel szemben néha már egy kisebb fékezésnél is blokkolnak a kereke a kanyar bejáratán. Ez azzal van összefüggésben, hogy hanyadik sebességi fokozatban fékezel??
Bár nekem DFGT van, a G27nek gondolom komolyabb a pedál része is.
Mindenesetre várom majd a videót, van még mit tanulni
-
willike71
tag
válasz
Trihorn #1926 üzenetére
Grat. Vixen!
Hatalmas köszönet jár neked (és Motion-nak is), amiért megosztjátok velünk a hosszas munka, kísérletezés végeredményét. Mindenki nevében mély meghajlás
és vastaps
jár!
Az én szemszögemből pl. különösen jó, hogy megteszitek ezt, mert nekem pl. nagyon kevés időm van, így nem tudok setupot hangolni. De ha lenne akkor is csak 100-szor annyi vagy mégtöbb idő kellene, hogy végül valami jó születhessen, tehát nagyon köszi!
Ja és büszkék vagyunk rátok, hogy veritek a világ összes jó pilótáját!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest