Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Sokkal kisebbre már nem nagyon lehet venni

Mellesleg ez a 2%, kb annyi, hogy semmi, csak így számomra jobb az egyenesekben, mert az autó beállításain kívül, ez is segíti, hogy egyenesen haladj, ne kacsázz egy-egy kézmozdulatra.(#2543) Jim74:
Igazán nincs mit
Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani.