- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
válasz
Feribacsi555 #5264 üzenetére
Talán a multit is kipróbálnám, de nem annyira fontos. Leginkább karriert játszanék. Mondjuk a 2011 eshez volt már szerencsém. Abban a gépi versenyzők AI-k szerencsétlenkedéseitől másztam falra. Semmilyen szinten nem volt tekintettel egyik sem rám sem lekörözéskor sem ha csak edzésen gyorskörön voltam és simán levezetett előttem ideális íven kanyarban, stb... Nem tudom a 12, 13 as verziókban is ugyan ennyire hülyék?
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #5226 üzenetére
Magam véleményét is írtam ,hogy szerintem még annyit sem ér . Már jó ideje a gépen sincs még a Steam mappából is kiszedtem , vagyis nem telepítettem újra mert csak a helyet foglalná.
Persze ha tört akkor nem kell csodálkozni a mentési anomáliákon.
Steam előtt meg respect mert idén stabilak voltak . (már amennyit játszottam vele) -
Zod tábornok
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #4836 üzenetére
ok.köszi
-
válasz
Feribacsi555 #4855 üzenetére
Nekem azonnal kellett
(#4856) Tarill: szerintem ezt a témát ne feszegesd tovább itt
-
giigz
veterán
válasz
De az pénzbe kerül, ő meg gondolom 3k-ból ki akart jönni
-
Tarill
őstag
válasz
hát értem és köszi az ajánlatokat de mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni
más baj nincs vele
-
válasz
Feribacsi555 #4853 üzenetére
Na ez még egyszerűbb. Csak nekem sürgős volt a dolog és nem akartam egy métert sem menni érte
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4842 üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.
-
válasz
Feribacsi555 #4839 üzenetére
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de egy csomóan vannak várakozólistán, aztán amikor selejtezőt kellene futni, akkor meg alig jön össze a megfelelő számú versenyző....
Tisztelet a kivételnek...
Ha jól emlékszem az E ligát is érdeklődés hiányában nem sikerül elindítani...Egyébként a munkátokért MAXIRESPECT
-
speedydb23
senior tag
válasz
Jöhetett volna hamarabb is... Jelenleg nincs gépem így valószínű, hogy nem tudok gurulni selejtezőt.
-
válasz
Selejtezők????
Új szezon indul, vagy feltöltitek a ligákat? -
válasz
Feribacsi555 #4811 üzenetére
Köszi, de ez drágább, mint az Inexus, ráadásul VPN-es...
(#4812) tkesy: Köszönöm a választ.
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #4723 üzenetére
És valóban, benyomtam a VSYNC-et, fix 60FPS, most már olyan mint régen
Motion_Blur# csak 3 kört mentem, annyira nem teszteltem, majd megnézem a héten, érezni-e különbséget.
Mindenesetre grat ismét Codemasters
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány"
Az igen!
werszomjas: 60 FPS-el nem érzed úgy hogy nem elég "smooth"?
-
werszomjas
addikt
válasz
KÖszi.
Akkor ez lesz a gond, mert eddig nem csinálta, de most gépet újítottam, így már 100fps felett vagyok, megnézem
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4627 üzenetére
Pont úgy álltam hozzá mint ő, igen csak én röhögő fejet raktam oda... aki a viccet nem érti...
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555 #4621 üzenetére
Átlag hány kg-os személyek lába alatt tört el?
Azért én megnézném, hogy mitől törik el egy pedál, azt nyomni kell nem rúgni...
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
Ott a pont. Kérdezni felesleges, ha nem érdekelnek a válaszok. Ennyi. Ráadásul ketten is időt nem sajnálva válaszoltak idióta dolgokra, nekik is gondolom lett volna jobb dolguk.
Mikrosüti: azért ez fájt: " Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet".
Lehet, hogy a tiszteletet nem ismered (nem is várom el), de hogy a helyesírásod ennyire szr legyen, azért ez már... de legalább már kicsúsztál a szerkesztési időből
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
A végén be is láttam,hogy nektek van igazatok.Most hogy a végére nem írtam ilyesmit,attól még a fejembe eldöntöttem,csak túl makacs voltam ide leírni.Mondjuk erre nem te világítottál rá
.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4323 üzenetére
1280x960.Asztal felbontás.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4317 üzenetére
Ejj,gondoltam,hogy külső felvevő egység alatt valami ilyesmit akarsz mondatni velem :S.Annyira nem veszem komolyan ezt a a egész YT-s videó feltöltögetést,hogy bele adjak 40 ezer Forintot.Örülök,ha ennyibe kerülne a villanyszámla
.
De ez nekem még mindig homály marad örökre ez a Fraps vs. sport games.Mondjuk függ ez gondolom a jó Fraps beállításon is.Néztem egy-két videót,hogy mik a legjobbak.A mostani beállítással elégedett vagyok bizonyos szempontból.
De azért köszi a tanácsot
.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4315 üzenetére
Ez még igaz is lenne,ha jelen pillanatban egy P4 Celeronról lenne szó,de nem erről van
.De továbbra is mondom:Ezt a Fraps az esetek többségében csak olyan játékoknál csinálja,amiben járművel mész.Nos,annak örülök,hogy egy bizonyos pontig stabil az FPS felvétel alatt.De amit a végére produkál,az nagyon idegesítő.Viszont:Ha megállítom a játékot,újra indítom a Fraps-et,tovább megy szépen,úgy,mint az első 3 percben.Csak ezt én nem tettem meg,mert az csúnyán nézne ki,és elég feltűnően,még ha meg is vágnám,akkor is.
Nem értem,mit nem lehet érteni a példa videón
.Nem is a videót kellene érteni,hanem ami a leírásban van,de oké.Lehet én mutattam rossz példát
.
Bár itt egy kicsivel mások a beállítások,még is jól megy.Továbbra is 3.5.9.Külső felvevő egység... Ez mit takar?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4313 üzenetére
Hehh,még ezen a videón kívül is hasonló értékekkel játszottam bármilyen gamet,azok bezzeg zökkenés mentesen mentek mint Fraps alatt,és anélkül.A másik:A játékot kipróbáltam full lowon.Ezen a pályán 30-40 FPS-el ment Fraps nélkül.Fraps-al:18-20.Kérdem én:Ez mi?Annyira meg van hozzá a gépem,hogy közepesen el is vigye,felvétel alatt IS!Ugyan ebből a játékból már készítettem felvételt,akkor még a 3.4.7-es Fraps-al.Az alatt egész jól ment,és lehet vissza is térek rá.Itt amúgy nem a játéknak kell gépigény,hanem a Frapsnek.És épp ez a probléma,hogy Frapson kívül más jó felvevő progi nincs.Én eddig nem találtam.Az MSI-s cuccal kíméljen engem mindenki!Elég sok felvevő programot teszteltem már,de Frapson kívül jobb nincs,ami szomorú.
Példa:[link]
Nem teljesen azonosak az értékek,sőt,még rosszabbul is ment,de nem esett be 3 FPS-re a játék!Nah ezt hogy?
(3.5.9-es Fraps-el lett felvéve a játék.)
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #4310 üzenetére
Részben pedig de.De nehogy már az embernek 300 forintos konfigot kelljen össze dobni csak azért,hogy egy Fraps normálisan működjön.Érdekes (NAGYON!) hogy ezt csak autós játékoknál csinálja.De ha már egy Resi Evilből veszek fel,ott minden stabil.
-
PiE137
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3919 üzenetére
tenkjú
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3648 üzenetére
Eddig nemtudtad? F1 2011-el is szoktam veletek gurulni. Sőt a ligába is neveztem, de ki is léptem mert az időpontok nemvoltak jók nekem.
-
SlayHUN
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #2582 üzenetére
És fogod folytatni?
-
tbalazsb25
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #2572 üzenetére
Köszi, amúgy ma kezdtem a játékot, azért vagyok ám ennyire amatőr................ :-D
-
válasz
Feribacsi555 #2432 üzenetére
Köszönöm
-
karilla88
tag
válasz
Feribacsi555 #2326 üzenetére
ja ja mindig a célegyenesben szoktam hörpölni
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1850 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a szavazás előtt, mert így nyilván többségi döntés születne. Hanem arra gondoltam, hogy a szavazat leadása után lehessen látni az aktuális állást
-
sith7
félisten
válasz
Ami setup - ok fenn vannak az oldalon, a 2011 - es játék pályáihoz, azok jók a 2012 - es pályákra is ?
-
werszomjas
addikt
válasz
De azért a selejtező előtt kicsivel megtudjuk remélem, vagy majd belépkedünk a szobákba és ott derül ki?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
Jah, igen... ...és én látom az eredményt is...
Király!
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
És direkt nem látjuk őket?
Mert szerintem hatékony lenne, ha meg is lehetne tekinteni a szavazatokat
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1831 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy a selejtező melyik pályán és melyik napon lesz?
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #1831 üzenetére
Jajj... Az nagyon hamar van...
Olyat nem lehet, hogy később csatlakoznék 1-2 futammal?
Szerk.: Mondjuk ez nem túl jó ötlet, inkább megsürgetem magam.
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #1828 üzenetére
Mikor lesz a rajt?
Mert akkor addigra elintézem a gépet.
-
jozsi252
veterán
válasz
Feribacsi555 #583 üzenetére
Így van, egyik PH-s modnak is eltört a pedálja
Szóval eléggé gáz ez a konstrukciós hiba, viszont DFGT-nél nem nagyon hallottam ilyenről.
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #562 üzenetére
Bárki is csinálja, én már most lefoglalom az egyik Mercit.
Egyébként ha megint ti csináljátok, és kell a segítség a szervezésben, vagy bármi feladatban, szóljatok!
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #560 üzenetére
és persze Te is benne voltál nem is kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvcsinálót kapott a Return to Silent Hill
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen program, ami...?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest