Hirdetés

2012. február 23., csütörtök

(#7901) neilszab válasza zso1986 (#7900) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Kuplungra az NFS-ben az életben nem lesz szükséged, más játékokba se nagyon egyébként ...H-váltó nélkül, meg amúgy is értelmetlen.

Az F430 azért minden tekintetben egy komolyabb kormány, ami nem jelenti azt, hogy az RGT a maga szintjén rossz lenne. Persze hogy a különbség köztük megéri-e a felárat, az már erősen szubjektív.

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

(#7902) kiki28 válasza neilszab (#7901) üzenetére

kiki28
(újonc)

van olyan játék ahova kell kuplung például ott a live for speed szerintem nagyon jó játék főleg ha meghackeled nagy nehezen akkor az összes kocsi elérhető lesz+összes pálya

(#7903) beefjeez válasza kiki28 (#7902) üzenetére

beefjeez
(senior tag)
LOGOUT blog

Multiba meg ;)

|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb || theOfficialTroll ||

(#7904) ambrus14

ambrus14
(tag)

A segítségetek szeretném kérni, hogy milyen kormány beállításokat ajánlotok dfgt kormánnyal a f1 2011 rft modhoz? Nem igazán találom mi lenne a megfelelő :\

Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144

(#7905) zso1986

zso1986
(újonc)

Kösz az infókat. Az idegesít inkább, hogy csak 270 fokosak ezek a kormányok. :(((
Amúgy nem lehet, hogy ugyanaz a technika van az RGT és az F430 házában? Csak mert képekről ugyanazt a burkolatot látom rajtuk... A dizájnért és -1 pedálért meg adnék ki 10 ropival többet. :DDD
DFGT-t hol javasolnátok megvételre? Az is elkezdett izgatni a 900 fokban tekerhető volánjával :D Üdv

Abit NF7, Athlon 2800+, 1G ram, ATI 3450hd VGA

(#7906) MaTTeS válasza zso1986 (#7905) üzenetére

MaTTeS
(senior tag)

Nekem DFGT van, de versenyzésnél soha nem használom a 900fokot. Átlagosan 340-400fok körülre van rakva, főleg hogy a botváltót használom. Nem kényelmes számomra a nagyobb fordulat (vagy túl lassú/lusta vagyok ahhoz, hogy hirtelen 600-800fokot tekerjek 1-2tizedmásodperc alatt az ellenkormányzáshoz bekapcsolt ffb-vel :D ).

Amúgy szeretem, de a momo-n található nagy váltófülek jobban bejöttek. Ennek nagyon nem csipázom a kis 1 ujjnyi hátsó váltóját, ezért is használom a botváltót, amit viszont nagyon eltaláltak, és amúgy is túraautóval és GT autókkal játszok. (RaceDepartment-nél, Race07-el) :D

[ Szerkesztve ]

(#7907) pepusos

pepusos
(senior tag)

Sziasztok! Egy barátom szeretne F1 2011hez valami viszonylag olcsó, de nem túl gagyi kormányt venni, ezt a kettőt nézte ki... Első, második. Esetleg valakinek tapasztalata róluk? Köszi előre is! Üdv!

Live is dead! R.I.P.

(#7908) zso1986 válasza MaTTeS (#7906) üzenetére

zso1986
(újonc)

Mondjuk a pillangókarok hiánya tényleg hátrány. Franc. :D Nincs olyan 30-40e-s kormány, aminek ne lenne hátránya? :D DFGT - nél logitech oldalon csak PS-hez ír játékot. Most akkor jó ez PC-hez? :)

(#7909) Bakitm válasza zso1986 (#7908) üzenetére

Bakitm
(lelkes újonc)

Igen a DFGT jó PC-hez is. Nagyon sokan használják, ahhoz hiába nem írja a logi oldala, hogy jó hozzá, a többi oldalon ahol lehet venni, ott viszont írni szokták, hogy PS3/PC kompatibilis.

(#7910) MaTTeS válasza zso1986 (#7908) üzenetére

MaTTeS
(senior tag)

DFGT-nek Force EX-es a pillangói (annak is utáltam ezt a részét, csak ott nem volt választási lehetőségem :D ). A DFGT-n nagyon tetszik, hogy annyi gomb van rajta, főleg hogy van egy tekerős kapcsolója, amit fékerő elosztáshoz kalibráltam be. Futam közben nagyon gyorsan és kényelmesen egy tekeréssel tudom állítani a fékerő eloszlást (szükségem is van rá, elég fékgyilkos módon vezetek és sokszor túlmelegszik :D ).

Persze, hogy jó PC-hez. rFactor, Race07 széria, Test Drive Unlimiteddel próbáltam eddig és mind hibátlanul felismerte. Normális XP/Vista/7 szoftvere is van weboldalon.

Viszont egy G25/27-et kipróbálnék, hogy mennyivel adna többet.

(#7911) zso1986 válasza MaTTeS (#7910) üzenetére

zso1986
(újonc)

Akkor DFGT lesz, kész. :D iway.hu-n 37000-ért adják. :C

(#7912) ricshard444 válasza MaTTeS (#7906) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Én 900 fokon tolok mindent, ha egyszer hozzászoksz és jól tolod, akkor ... ;] 1080 lenne az igazi,de nembaj elég ez :D

(#7913) cila1 válasza ricshard444 (#7912) üzenetére

cila1
(fanatikus tag)

Az már full HD :D

"Nem beszélek hülyeséget csak rosszul tudom"

(#7914) neilszab válasza zso1986 (#7905) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Attól mert egyforma a házuk, még nem jelenti azt, hogy belül is egyformák. Az RGT-nél két kategóriával kisebb kormányuknak is pont ilyen háza van... Ez nem egy érv a Thrustmaster mellett, csak ilyen hülyeség alapján ne döntsél már! :U

Illetve szeretném még a figyelmedbe ajánlani a Fanatec 911 Carrera kormányt is. Keress rá a topikban! ;)

(#7915) agoka07

agoka07
(kvázi-tag)

Sziasztok! Ajándékba kaptam egy "Speed Wheel 3 vibration" kormányt. A hibája, hogy irányíthatatlan. Ide oda ugrál. Lehetséges a benne lévő potméter féleséggel van a hiba?

Sportolóként rájöttem, hogy a "küzdés" a legcsodálatosabb, amelyet csak el tudok képzelni. Ez a dolog arra késztet nap mint nap, hogy van feljebb, hogy van miért élni, hogy van az életnek értelme.-Pál Robin-

(#7916) atomeec válasza agoka07 (#7915) üzenetére

atomeec
(újonc)

Mi ugrál ide-oda? Kalibráltad?

(#7917) agoka07 válasza atomeec (#7916) üzenetére

agoka07
(kvázi-tag)

Igen, kalibráltam. Néha olyan is van, hogy alap helyzetbe oldalra van a pont a grafikonon.

Sportolóként rájöttem, hogy a "küzdés" a legcsodálatosabb, amelyet csak el tudok képzelni. Ez a dolog arra késztet nap mint nap, hogy van feljebb, hogy van miért élni, hogy van az életnek értelme.-Pál Robin-

(#7918) atomeec válasza agoka07 (#7917) üzenetére

atomeec
(újonc)

Ha kalibrálás után is olyan, akkor nagyon sanszos. Javításhoz nem értek, de szerintem nem nagy meló a potméter csere, ha van hozzá megfelelő alkatrész.
Esetleg még a driverrel is próbálkozhatsz, hogy a legfrissebb van-e, ha igen, akkor is próbáld meg újratelepíteni.

[ Szerkesztve ]

(#7919) zso1986 válasza neilszab (#7914) üzenetére

zso1986
(újonc)

Igaz, ez a Fanatec 911 is jó. H-s váltó.. hmm. ;)
100 euróért nem is vészes, de vaj' mennyi lehet a postaköltség külföldről?... :(

(#7920) agoka07 válasza atomeec (#7918) üzenetére

agoka07
(kvázi-tag)

Kicseréltem a potmétert megoldotta a problémát.. és 1 pc cooler- ért találtam egy pedál házat meg 2 működő potmétert csak el akadtam az összeszerelésnél.. Tudtok segíteni?
íme egy elégé gagyi kép de a lényeg rajta van:)
Kérdés:a két potméter-t hogyan kössem össze?
Ha valami nem tiszta kérdezz rá :)

(#7921) sagesz93 válasza zso1986 (#7919) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

[link]
Szerintem meg így is jó ara van, én is beruházok rá amint tudok..

(#7922) zso1986 válasza sagesz93 (#7921) üzenetére

zso1986
(újonc)

Ja, 36ezer összesen 295-ös árfolyamon. Csak maradjon is annyi vagy inkább csökkenjen. :) Köszi

(#7923) kiki28

kiki28
(újonc)

oké hogy egy logitech g25,g27 jó lenne de az nagyon drága

(#7924) agoka07

agoka07
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Milyen olcsóbb kamionos kormányt ajánlotok?
A kritérium csupán az, hogy többet is lehessen fordítani a kormányon.Van egy speed wheel 3 vibration nevezetű kormányom de azt csak össz:180 fokban lehet forgatni és egy Euro Truck Simulatornál eléggé nem kielégítő :(
Néztem a Logitech g25-öt de az nagyon drága számomra.

(#7925) SirAlo válasza agoka07 (#7924) üzenetére

SirAlo
(kvázi-tag)

DFGT

(#7926) norcsek

norcsek
(újonc)

Logitech wingman formula force gp kormány és pedál-om van elég régi... De elővettem és nincs hozzá meg a CD-je,autó meg nem ismeri fel a win7. :S Pls segítsetek valamit Drivert találni :S ilyen pontosan a kormány:
http://srvimg08.aprod.hu/images_aprodhu/961489_1_644x461/logitech-wingman-formula-gp-kormany-pedal-sopron.jpg

(#7927) drr válasza norcsek (#7926) üzenetére

drr
(fanatikus tag)

A gyártó honlapjáról csak Vista-s drivert lehet leszedni. Megpróbálkozhatsz vele :U

zolee76

(#7928) zso1986 válasza sagesz93 (#7921) üzenetére

zso1986
(újonc)

Azért kissé parás ez a németből rendelés. Nem küldik, nem tudom őket személyesen meglátogatni. :DDD + ki szállíthatja magyarországban házhoz? Vmi külföldi szállítócég, esetleg átadják a "megbízható" magyar postának, netán azoknak is pénzelni kell az itthoni fuvarért.... Csak lenne már a kezemben ez a csoda... :O :K

(#7929) SirAlo válasza zso1986 (#7928) üzenetére

SirAlo
(kvázi-tag)

Szerintem nincs gond vele, a logitech is hollandiabol kuldi a cuccokat, ott UPS szallit es gond nelkul mindig megjott , szerintem a nemetek is UPS-el szallitanak

(#7930) a8l válasza zso1986 (#7928) üzenetére

a8l
(újonc)

UPS-el szállít a Fanatec.
Én csütörtökön fizettem paypal-al, pénteken már fel is adták és volt ups-es tracking number amivel a neten lehet követni hol tart a cucc. Köv hét szerdán ért ide pontosan ahogy előre jelezték a ups-es emailben.
25Eur volt a szállítás németből Mo-ra egy gt2 kormányra meg clubsport pedálszettre, meg clubsport pedal tuning kit-re.
Nem sok szerintem.

(#7931) zso1986

zso1986
(újonc)

Köszi, így már nyugodtabban rendelek. :)
GT2 kormány ára látom több, mint 2x-ese a Carreranák (pedál nélkül.) Kissé fura, hogy ennyire alap lenne a Carrera? Vagy mi az a fantasztikus különbség, hogy ekkora a difi? :U

(#7932) sagesz93 válasza zso1986 (#7928) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Kb. Parásabb az ha itthon rendelsz valamit, és a csodaposta kézbesíti...
Havi szinten többször rendelek ebayrol, legtöbbször a filléres kínai dolgokat, ahol kb. fizetnek, csak vegyél, még az ilyenekbol se tűnt el soha semmi..

(#7933) a8l válasza zso1986 (#7931) üzenetére

a8l
(újonc)

multiplatformos, meg egy kicsit gondolom jobb a belseje, meg minőségibb kívül.
Ja és ez minden nélkül ennyi nincs hozzá semmi(pedál váltó stb)

(#7934) almara

almara
(újonc)

Hali mindenki Egy kérdésem lenne g27 el kapcsolatban remélem jó helyre írom:D Szval Van ez a kormányom és sehogy nemtudom beállítani a Force-Feedback et !! Teljesen mindegy melyik game a probléma ugyanaz, csak rángat magától össze-vissza,és írányíthatatlan. Ha valaki tudna segíteni.Előre is köszönet.Sziasztok!

[ Szerkesztve ]

(#7935) Gabesz1019

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Korábban Valaki írta, hogy DFGT-hez lehet kapni ilyen váltófül készletet amit ha rászerelek akkor akkorák lesznek a váltófülek mint pl. a G25-é. Meg tudnátok mondani, hogy mi a pontos neve, hogyan keressek rá?

Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6

(#7936) SirAlo válasza Gabesz1019 (#7935) üzenetére

SirAlo
(kvázi-tag)

http://www.granturgismo.com/
itt lehet fuleket venni hozza csak eleg draga 37$

[ Szerkesztve ]

(#7937) Gabesz1019 válasza SirAlo (#7936) üzenetére

Gabesz1019
(fanatikus tag)

Köszi ilyenre gondoltam. Megnézem ebay-en hátha van barátibb áron.

Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6

(#7938) neilszab válasza almara (#7934) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Kormány Kalauz

(#7939) norcsek

norcsek
(újonc)

Ez az eBay mennyire biztonságos? A PayPal fizetési rendszer? Hogy lehet ennyire alacsonyak a szállítási díjjak? És az áru mennyi idő alatt érkezik meg? Csak érdeklődnék mert kormányt és egyebeket vennék! Kormány ügyben már kaptam tanácsot:D

(#7940) atomeec válasza norcsek (#7939) üzenetére

atomeec
(újonc)

Én már sok mindent vettem ebay-ről, eddig egyszer volt, hogy az áru nem érkezett meg és buktam is a pénzt. Persze én csak apróságokat rendelek, kínai cuccokat néha. Azért olcsó, mert kínai, legalábbis nagy része, valahol a termék ára szinte semmi, de a postaköltségbe belekalkulálják...valahol meg normálisan. Postán jön, ha nem fizetsz semmilyen extra szolgáltatásért, akkor sima levélként. Van benne kockázat, nem az, hogy nem adják fel, hanem, hogy elkallódik útközben és akkor tenni se lehet semmit. De mondom, nekem pl szinte csak jó tapasztalatom van. Volt olyan áru, ami hibás volt, visszaküldtem, küldték az újat. Érdemes megnézni az értékeléseket az adott eladóról. Maga a Paypal meg teljesen biztonságos.

(#7941) almara válasza neilszab (#7938) üzenetére

almara
(újonc)

Köszönöm,végig olvastam.De sajna a problémámra nemtaláltam magyarázatot benne.Kiprobáltunk a gépemen 1 momo racing kormányt is,de ugyanezt a "rángatós" jelenséget produkálta.Win7 ultimate x64 az op.rendszerem jelenleg XP-t probáltam ugynez van.Lehet hogy a gépemmel lenne probléma?? i7 es a procim Ha esetleg valami ötlet vagy valakinek köszi!

(#7942) Satan_Claus válasza almara (#7941) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Logitech-enl inverz FFB-t kell beallitani, lehet, az a baj. Vagy ki kell pipalni, hogy inverz effektek, vagy minuszba kell allitani az FFB-t.

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#7943) zozek

zozek
(újonc)

Sziasztok,

Van DFGT-m aminek mostanában a jobb pedálja szórakozik.
Olyan mintha csak egy picit és gyorsan nyomkodnám,mikor hozzá sem érek. Volt már valakinek ilyen? Szétszedhető a pedál gari vesztés nélkül, hogy kitakarítsam?

(#7944) N€T0X|N válasza zozek (#7943) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is csinált ilyet. Kitakarítás megoldja, simán szét lehet szedni (reklámozni meg nem kell, ha gariztatni akarod), csak előtte nézd meg, hogy milyen az alapállapot. :D

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#7945) goyo206 válasza zozek (#7943) üzenetére

goyo206
(fanatikus tag)

+még rásegítesz egy kis WD-40-el, aztán minden tökéletes lesz!
Garinál ez nem számít! ;)

Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! GYŐZZÖN A JOBBIK ! ! !

(#7946) zozek

zozek
(újonc)

Köszönöm a válaszokat, akkor majd nekiesek. :R

(#7947) goyo206 válasza zozek (#7946) üzenetére

goyo206
(fanatikus tag)

:R
Hajrá, csak nyugodtan! ;)

(#7948) drr

drr
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Formula Force EX kormányom balra kanyarodáskor esetenként berángat, mintha leugrana a fogaskerék vagy nem is tudom. Van erre gyógymód?

zolee76

(#7949) N€T0X|N

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Kezd eldurranni az agyam a G25 váltójától... újabban szekvenciális módban megbolondul, nagyon sokszor 2-3-at is vált egy-egy húzásra, illetve megesik, hogy hozzá se nyúlok és mégis vált egyet.
Gondoltam szétszedem, hátha valami retek ment bele, de jobban belegondolva, az olyan nagyon nem tud... volna értelme vagy max. annyi, hogy megnézzem, hogy néz ki belül?
rFactorban ugyan a repeat shift szűrő bekapcsolásával lényegében ki tudom ütni a legnagyobb gondját, de amikor magától vált egyet azt nem, szóval jó lenne valami megoldás... :F

(#7950) ricshard444 válasza N€T0X|N (#7949) üzenetére

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Szedd szét nézd meg ,nem bonyolult

(#7951) neilszab válasza N€T0X|N (#7949) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdemes szétszedni és kicsit megmozgatni, kifújkálni a potikat, illetve megbizonyosodni róla, hogy nem mozdultak-e el helyükről.

HA már szétszedted, akkor a modot is csináld meg, érezhetően jobb lesz tőle: G25 váltó MOD

(#7952) N€T0X|N válasza neilszab (#7951) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! Ha elszánom magam a hadműveletnek, akkor lehet erre is sort kerítek. :R

(#7953) Gyöször

Gyöször
(újonc)

Sziasztok! Szétszedtem a saitek r440 kormányom, mert nyiszorgott.
A motor kapott wd40et, a kormány tengelyének csúszó része pedig szilikonzsírt.

A fogaskerekeket mivel kenhetem be, hogy ne legyen nehezebb tekerni (mert a zsír esetleg ragad) tartós is maradjon ne kelljen szétszedni hetente és kenjen is megfelelően?

(#7954) zso1986

zso1986
(újonc)

Hát egy kis gépzsírtól nem lesz nehezebb a kormány, inkább könnyebb.

(#7955) Gyöször válasza zso1986 (#7954) üzenetére

Gyöször
(újonc)

Gyárilag gépzsír szerű cucc lehetett benne, de fene tudja mi lehet az gépzsírt nem kennék műanyagra, nehogy megmarja vagy ilyesmi. Végülis ment rá a szilikonzsír az X52 joyomat is ezzel kezelgetem. Sajna viszont érezhetően nehezebb a kormány azóta, olyan nem is tudom milyen néha teljesen jó néha meg mintha fogná a motor. Lehet, hogy a siklócsapágy a motorban halódik és a WD40el kimostam belőle még a maradék éltető zsírt?

Az is lehet, hogy valami szoftweresen történik. RBRel tolom, egy darabig tudom tenni jobbra balra a gépet, aztán meg nehézkes lesz tekerni a kormányt, majd ki idő múlva megint megkönnyül, de a pálya tulajdonságaival nem függ össze.
Mindjárt rámegyek egy kicsit valami új ötlettel zsírzás terén.

Végülis összességében mikor megkönnyül akkor sokkal jobb érzés mint eddig.

(#7956) goyo206 válasza zso1986 (#7954) üzenetére

goyo206
(fanatikus tag)

Már hogyne lenne nehezebb! Van a kormánynak x súlya, beleteszel y gramm gépzsírt, akkor már x+y súlya lesz! :DDD

(#7957) zso1986 válasza goyo206 (#7956) üzenetére

zso1986
(újonc)

:O :D

(#7958) Gyöször válasza goyo206 (#7956) üzenetére

Gyöször
(újonc)

Igen azt hiszem ez az okfejtés teljesen világos.

Motor forog nehezen, vagyis talán csak forgott. Kapott egy kis WD40et a szénkefék tájékára is (belülre), egész jó lett. Néha még mindig érzik, hogy picit nehezebb tekerni, de annyira nem drasztikus mint előbb.

(#7959) KaraDani válasza goyo206 (#7956) üzenetére

KaraDani
(őstag)

:R :C

(#7960) N€T0X|N válasza neilszab (#7951) üzenetére

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Szétszedtem, megnéztem, rájöttem, hogy jobb, ha nem nyúlok hozzá, mert vagy beszart a poti vagy nem. Összeraktam és most jó. :C

(#7961) drr

drr
(fanatikus tag)

Erre senkinek nincs tippje?

zolee76

(#7962) goyo206 válasza drr (#7948) üzenetére

goyo206
(fanatikus tag)

Sajna takarítósdin kívül értelmesebbet nem tudok mondani. Próbáld ki, hátha csak annyi, ha nem, akkor viszont sajna lehet, h. a motorral van gond, azt már passzolom! Driver uninstall, majd újrarak.... Még azt is ki lehet próbálni. ....ha ez sem, akkor hívd föl a Logi ügyfélszolgálatát, hátha mondanak v.mi okosságot, ha nem, max. kapsz egy 50-es kupont! ;) ;] :K :R :R :R

(#7963) Satan_Claus válasza drr (#7961) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Nekem akkor csinalja, ha egyszerre tul nagy a centering spring strength meg a steering lock. 2% centeringnel meg 15 fok steering locknal mar elkezd rangatni. Ha nem hasznalsz centering strength-et, akkor passz. Probald meg kisebb lockon.

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#7964) beefjeez

beefjeez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ugrálnak a tengelyek a trust gxt27-emen.
Lassan vissza viszem a madarasba, ahol 10k-t fogok érte kapni.
Nos ezzel mit érdemes kezdeni? Használt momo?

|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb || theOfficialTroll ||

(#7965) zso1986

zso1986
(újonc)

Hétfőn megakartam rendelni a Fanatec Carrerat PayPallal, de aztán írta a program, hogy visszautasított a Bank. Megnéztem az egyenlegem, tényleg nem volt rajta annyi. Most a Fanatec oldalán azóta ott a megrendelésem, de az állapot mezőben az van, hogy feldolgozás alatt, függőben levő. Ezt ugye már nem lehet törölni. Annyi a kérdésem, hogy van e olyan okos a PayPal, hogy ha megy lóvé a számlámra, akkor automatikusan utalja e az összeget a Fanatecnek? :U :F (nem akarok 2 kormányt is :D )

(#7966) goyo206 válasza beefjeez (#7964) üzenetére

goyo206
(fanatikus tag)

Akár, v. ha kicsit hozzáteszel és szerencsés vagy, akkor DFP, v. akár DFGT is lehet belőle! Ügyesség és szerencse kérdése az egész! ;)

(#7967) zodo válasza zodo (#6320) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig tartott a boldogság. :(((

Cirka 1 hónapja érzékeltem először aztán semmi és e héten végleg bebizonyosodott hogy megadta magát a váltó.
Jobb oldali poti betegeskedik hol duplán vált vagy egyáltalán nem.
Kosz kizárva mert induláskor még semmi baja de idővel (random) 8-40 kör elteltével beáll a probléma. Kis pihentetés után ismét kutya baja.

Sajna épp a bajnoki futamok kezdetére ért a probléma így a gariztatás, szervizelés ideje miatt csúnyán keresztbe tett ezzel a húzással.

Jelenleg azon agyalok hogy akármennyire is megszerettem de lecserélem talán egy G 27-re ha beszámolja a kereskedő.

(#7968) Jano44

Jano44
(újonc)

Üdv!

Tudna valaki nekem normális kormányt ajánlani?
Többet bis kinéztem, de sok olcsóról elég rosszakat olvastam.
Ami tetszene:

http://www.shopmania.hu/konzol-es-videejatek-tartozekok/p-thrustmaster-jatekvezerl%C3%95-kormany-rallye-gt-force-feedback-clutch-23983919

MEg a :

http://www.shopmania.hu/konzol-es-videejatek-tartozekok/p-thrustmaster-jatekvezerlo-kormany-ferrari-gt-experience-2in1-pc-24753932

De külföldi fórumnál mindkettőt szidták pl. nem PC kompatibilisek, meg a kormányok gzorsan elhasználódnak.

pls, help

(#7969) neilszab válasza Jano44 (#7968) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Kormány Kalauz ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.