- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balazsrbr #2539 üzenetére
Sokkal kisebbre már nem nagyon lehet venni
Mellesleg ez a 2%, kb annyi, hogy semmi, csak így számomra jobb az egyenesekben, mert az autó beállításain kívül, ez is segíti, hogy egyenesen haladj, ne kacsázz egy-egy kézmozdulatra.(#2543) Jim74:
Igazán nincs mitEnnél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani.
-
válasz
Balazsrbr #2428 üzenetére
Úgy vettem észre a procit jobban szereti. 6870-em van, de ha minden max-ra teszek, és driverben is mindent minőségre tolok fel, akkor sem sokat esik az FPS, de cserébe butítani is hiába butítom, nem sokat nyerek vele.
Persze gyengébb VGA esetén annak cseréje is dobhat a sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Röplabda topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Adobe Lightroom topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest