- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség elkeztem az f12012 vb-t minden rendben ment egész addig amig a magyar pályához nem értem,lement az idömérö aztán a futam és utána kikapcsoltam a gépet,amikor ujra akartam játszani megint a magyar futam indult.Ezt már 3X eljátszotta,pedig már mindent megcsináltam a tesztet is.Valaki tudja a megoldást?
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni valamelyik ligához,ha van rá lehetöség.kell hozzá valami külön progi esetleg
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám elöcsalogatni a safetycar-t,már a 2.szezont játszom és még egyszer sem volt bent pedig volt komoly ütközés
-
hunboy1974
tag
sziasztok!
tudja valaki hogy lehet normálisan beállitani az auto mentést,megint nem müködik rendesen
-
hunboy1974
tag
válasz
barcalaci84 #3095 üzenetére
Köszi kiprobálom
-
hunboy1974
tag
Erre senki nem tudja a megoldást
[link] -
hunboy1974
tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem,azt miért csinálja a játék hogy a német pálya után amikor megkapom a szerzödés ajánlatott és elfogadom,a játékból való kilépés és ujra belépés után megint a német pályán kell versenyeznem azzal a csapatal akinél kezdtem?valaki esetleg tudna segiteni!!
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem,azt miért csinálja a játék hogy a német pálya után amikor megkapom a szerzödés ajánlatott és elfogadom,a játékból való kilépés és ujra belépés után megint a német pályán kell versenyeznem azzal a csapatal akinél kezdtem?
-
hunboy1974
tag
sziasztok!
Valaki tudna dobni egy linket hogy hol találom a magyaritást ha van,vissza olvastam de nem találtam semmit vagy nem vettem észre.
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Most kezdtem el ajátékot,és az lenne a kérdésem hogy itt verseny közben én nem tudok box kiállást kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest