Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
10zel nem, 11gyel igen, de sokat grid-ezett, mondjuk az egeszen mas vilag ehhez kepest.
Motion: igazad van, de a palyat nem ismerve azert elegge frusztralo tud lenni, ha az AI az 5. korben lekorozi.

Fang: Jo az otlet, csak elobsn kivitelezni elegge nehezkes, eyefinity kell hozza. egyik monitoron megy egy vix fele video, masikon meg vezet es figyeli mit kell csinalni

este lesz valaki fent?
-
gaben82
tag
Egyébként meg szerintem nem hiba hogy végig lehet menni egy 50%-os versenyt, mivel valójában is végig mennek 1 kiállással. Tuti hogy számít mikor mész ki kereket cserélni, mert az hogy végig lehet menni az nem nem jelenti azt hogy elég gyors is vagy.
Igazából is láthatjuk hogy aki 1 kiállással megy az általában azért elfogy a végére,
de végig tud menni, aki 2 kiállással az gyors csak nem biztos hogy elég a győzelemhez.
Remélem érthető amire gondolok
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Náluk még én is jobb vagyok... pedig nem vagyok pro játékos.