- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Az a lényeg, te is jöhetsz selejtezőre ha van kedved. Azért nem tettünk be rögtön se a B-be se az A-ba téged, mert akkor a többi sok emberrel szemben nem lett volna fair az, hogy téged csak úgy beteszünk, amíg ők meg várnak a sorukra. Ennyi, ezt el kell fogadni.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4843 üzenetére
Egyedül oké hogy lefutja a selejtezőt, de annak mi értelme van? Mi arra is kíváncsiak vagyunk hogy mozog tömegben, pár emberrel körülvéve. Ennyi. És ahogy mondod, még mindig eléggé év közben van, szóval van még bőven alkalmuk beilleszkedni egyes embereknek, ha ehhez ők is partnerek. Ennyi.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4841 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy már rég meg volt hirdetve a selejtező. Kollégám több napot is beáldozott az estéjéből. És mi volt az eredmény? A 30 feliratkozóból eltolta a képét vagy 10 ember, abból 5 tudott mért időt futni, ebből egy talán még jó idő is volt (olyan B vége). Szóval hagyjuk már az ég a ház kifejezést. Ha nem vagy tisztában a teljes story-val, akkor nincs miről beszélgetni...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Zod tábornok #4834 üzenetére
Jah, de jövőhéten selejtezők! Figyeld majd az oldalt a további infókért.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4728 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott a probléma
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Hány fps-ed van? Tudni kell azt, hogy olyan 100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány. Elég egyszer megugrania. Kapcsold be a VSYNC-et (vertikális szinkronizáció) a grafikus beállításokba, próbáld ki, hátha.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4628 üzenetére
Manapság mindenki rak mindent minden mögé, szóval ez számomra sajnos nem mérvadó. Én csak azért írtam ezt le, még egyszer, nyomatékosan hagsúlyozva, hogy a kérdező kolléga ne fusson bele ebbe a hibába, még akkor sem, ha ilyen ellenérvekkel szembesül. Főleg, ha csak egy vigyorgós jelen múlik az, hogy mit vesz.
Ja és majdnem elfelejtettem:
És engedd meg hagy idézzek.
"Ebben az a vicc, hogy nem vicc." -
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4622 üzenetére
Az egyik kolléga is pont úgy állt hozzá mint te. Szóltunk neki, hogy NE vegyen, erre ki volt akadva, hogy azt nem rugdosni kell meg beletaposni, hanem szépen használni. És hogy meglepődött, mikor eltört a pedálja, pedig egyrészt nem is sokat használta, másrészt pedig ilyen hozzáállása volt neki is. Csak ciki, hogy amikor kéne, akkor viszik el 1 hónap garira ugyebár... Az f430 pedálja mindenképpen eltörik! Kivéve ha a polcra kirakod és nem nyúlsz hozzá soha.
-
Feribacsi555
senior tag
Szia!
F430-at semmiképpen sem ajánlom! Sajnos a pedálja törik, most hirtelen 4 embert is fel tudnék sorolni, akinek kevesebb mint 1 év alatt tört a pedáljuk. A tapasztalatok alapján nem az a kérdés, hogy eltörik-e a pedálja, hanem az, hogy mikor. Ha használt is szóba jöhet, akkor tényleg g25, ha csak új, akkor dfgt.
Üdv...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4355 üzenetére
Hi.
Én szerintem nem lehetetlen az irányítás. Igen én is úgy vettem észre hogy joynál nem engedi teljesen elfordítani a kormányt gyors kanyarokban. De minek is? Hiszen szerintem így tapad be. Ha tökig elfordítod a kormányt, akkor csak elveszti a tapadást és falnak mész.
-
Feribacsi555
senior tag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4324 üzenetére
Na látod. Akkor eredendően itt a probléma. Mivel a full hd felbontása 1920X1080 így te alapból nem tudod megnézni a youtube-on a videókat 1080p-ben csak maximum 1280x960 felbontásban.
Csak szemléltetésképp. Nem volt kedvem bekapcsolni a gépet így laptopról lőttem ezt a két képet. (1366X768).Te videód minősége full képernyőn:
[link]Enyém (aminek a nyersanyaga fullhd volt):
[link]Szerk:
Láttam hermanyi kolléga is hasonló összehasonlítással készült, pedig nem is beszéltünk össze -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem vitatkozom, ha úgy hiszed, hogy jó, akkor jó
"Külső felvevő egység... Ez mit takar?"
Pénzkiadást. Sokat. Pl.: Avermedia Live Gamer HD (40 ezer ipon), Avermedia Live Gamer Portable (45-48 ezer ipon). Ez kb az, hogy a monitorod képét veszi fel, így egy kis proci használaton kívül semmi mást nem igényel, mivel olyan mint ha kamerával vennéd fel, nyilván a minőség meg sokkal jobb. Bár hozzá kell tenni, hogy csak hdmi vga-t és monitort fogad be, mert csak azzal lehet összekötni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4314 üzenetére
És miért is nagy a frapsnak a gépigénye?
Ugye te is mondtad, hogy a többi felvevő szar. Hogy miért is? Azért mert alapból már rosszabb minőségű a nyersanyag, a konvertálás és a tömörítés, viszont cserébe nem szívja le a géped. Tehát fraps=minőség , de cserébe nem futhat el egy p4 celeronon, hiszen minőséget csak minőségből lehet csinálni.A példa vidit meg nem igazán értem.
Egy megoldás van, külső felvevő egység.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Nem kötekedésből, de a videód alá azt írtad, hogy fraps nélkül 26-35 fps. Ez nem valami jó érték, ahhoz, hogy felvegyél, mert már 25-nél alapból laggol.
Természetesen nincs pénze mindenkinek 300 ezer forintos konfigra, de ebben az esetben csodát sem kell várni. Le van írva minek mi a követelménye, ha ezt nem üti meg egy adott gép, akkor azzal a játékkal nem lehet játszani, ennyi. Én is aftert használok, de vissza fogok térni frapsra, mert sokkal jobb.
De azért nem csoda, hogy beakad a fraps, mikor alapból ennyi fps-ed van -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4309 üzenetére
Szerintem nem a fraps a hibás
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4271 üzenetére
Override input device: gamepad
Bár nem volt világos. Most akkor kormánnyal mész vagy gamepaddal? Ha gamepaddal, akkor azt kell beállítani, ha kormánnyal akkor viszont azt. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Szia!
Fönt van az oldalon a ts elérhetőség vagy a liga hírek alatt találod meg vagy a keresőbe beírod és meglesz -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Akik a magyarítással kapcsolatban érdeklődtek, azok kattoljanak ide.
Bár még csak beta állapotban van, nincs teljesen kész, de már szerintem bőven használható. Leginkább a karrierben vannak elmaradások, meg egy-két félrefordítás lehet benne, ami csak használat közben fog kiderülni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
tbalazsb25 #2571 üzenetére
Lol. Option lágyabb keverékű gumi, a prime meg a keményebb keverék.
-
Feribacsi555
senior tag
Szia!
Nyilván segítséggel (assist on) lassabbnak kell hogy légy, hiszen azért egy automata váltóval nagyobb féktávokat tudsz csak venni, szint úgy abs-el. TC mondjuk segít pályán maradni, de a 2012-ben már azzal is jóval lassabb vagy, mert a kigyorsításnál sokat számít pozitívan ha tc off-al mész. Egyedül ami szerintem a segítségek közül nem befolyásol az a vonal vezetés.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #1851 üzenetére
Ezt még majd eldöntöm
-
Feribacsi555
senior tag
Direkt nem látja senki. Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy látta mindenki, így nagyon sokat tudtak a pályára gyakorolni, így olyan versenyzők kerültek az A ligába, akik utána nem tudták a helyüket megállni és ki is potyogott egytől egyig mind, mert a versenyt nem bírták felvenni és a kedvük el is ment az egésztől.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretne jönni ligázni a 2012-es játékkal, akkor azt szívesen látjuk csapatunkba. Nemsokára indulunk.
-
Feribacsi555
senior tag
Bocs ha valakit megbántanék vele, de egyértelműen sz@r az f430. Nálunk a csapatból, aki csak tehette megvált tőle! Tényleg nagyon törős a pedálja és hiába mondják, hogy nem kell annyira taposni, az anyag elfárad és 4 hétig nem lesz kormányod (ha egyáltalán gari van rajta). Csapatunk 90%-ának már legalább egyszer eltört az f430 pedálja. Persze vannak szerencsés emberek, akik véletlenül egy jót fogtak ki vagy csak nem használják annyit. Amúgy meg érdemes megnézni a nagy kormányos topikot, ott is szidják sokan, ahogy hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest