-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
manya777 #5265 üzenetére
Nem, mostanra már javult a helyzet... Itt már félrehúzódnak az egyenesben, hogy kanyarbejáratnál aztán visszarántsák a kormányt az ideális ívre...
De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy attól függ mivel akarsz játszani: ha bill akkor '12, ha kormányod van akkor pedig '13...
-
tkesy
addikt
Azt hiszem a következő rész NEM fogom megvenni...
Volt két profil a játékon belül, egyikkel néha az öcsém szokott offline játszani gép ellen, és minap nyögött valami olyat ez a f*s az automatikus mentés során, mikor meg szeretett volna csinálni egy évad kihívást, hogy megsérült a profilja ezért törlésre kerül... és ennyi...
felhőszinkronizálás ki van/volt kapcsolva
Kérdés: előbányászható vajon a profilja valahonnan, vagy tényleg végleg az enyészeté lett...
-
tkesy
addikt
Hajamra kenhetem azt, hogy az Ego a legjobb motor, ha a ráépített játék élvezeti értéke a béka segge alatt van...
Amúgy legutóbbi alkalommal Abu85 írt róla a DX kapcsán, link de tény, hogy nem ebben a cikkben taglalja, miért is olyan fejlett az Ego...
-
tkesy
addikt
válasz
Motion_Blur #4990 üzenetére
Ugyanmár, azok nem érnek semmit, mert nem lehet bennük 300-nál nitrozni a kanyarban....
-
tkesy
addikt
válasz
scampolo84 #4976 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy az MP4/4 is belekerül...
-
tkesy
addikt
Azt megtudja mondani valaki, hogy a régi F1 es pályák (1966-68 körül) le vannak modellezve valamilyen autós (F1) játékban
pl SPA vagy Zanvoort és a többi...Vagy csak a GP Legends ben vannak benne?
-
tkesy
addikt
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
Örülök, hogy végülis egyetértesz velem, és még meg is magyaráztad, hogy miért...
-
tkesy
addikt
Mondjuk,ha normális fizika (és hozzá törésmodell )lenne a játékban, akkor verpistike meg sem próbálna előzni ott kb 2-3 sikertelen kísérlet után....
-
tkesy
addikt
-
tkesy
addikt
válasz
Shadahin01 #4734 üzenetére
Kanada / karrier / Williams / Q3: 1m15s5xx / soft / drs / mix3 / keyboard - de gondolom ezen lehetne még javítani...
-
tkesy
addikt
hát lehet, de szerintem az esetek nagy többségében szellemautó válna belőled, aztán már csak a palánkot éreznéd...
mondjuk ez a szellemautós dolog, elég érdekes helyzeteket is tud szülni... Tegnap is kergetek egy autók Bahrain-ben, nem sokkal az első szektor mérési pontja után az autó eltünt, majd rá 3 kanyarral a gép közli, hogy szabálytalan előzés, adjam vissza a pozicióm 10 mp belül... ehhez kb satuféket kellett nyomnom, és a sráccal együt még 2 gyerek is elment, akiket egyszer már megelőztem...
-
tkesy
addikt
* most nézem, hogy lemaradt a sprintfutamnál az hogy a végén rakod fel a lasabb (keményebb) keveréket...
Üzemanyag:
ez még inkább beállítás és személyfüggő, de ha sprintfutamot mész akkor kellenek a plusz lóerők, amihez több üzemanyag kell.
ha maratoni futamot szeretnél, mint pl Button Kinában idén, akkor a legkevesebb üzemanyagmennyiséget kell magaddal vinned, és konstans köröket futni.
ha meg a másolós taktika mellett döntesz akkor közepes üzemanyagmennyiséggel érdemes operálni, ami még nem olyan nagy plusz súly, de ha kell pár kör elejéig meg tudod nyomni...Vátozni változhat,- az időjárás is bezavarhat,- de azért az időmérő alapján már nagyából tudja az ember, hogy kikkel tudja felvenni a versenyt...
De megint kérdés, hogy gép ellen mész vagy emberek ellen, mert az AI nem sokat taktikázik, ott ha megvan a megfelelő tempód simán meg lehet húzni egy inverz taktikát, közepes üzemanyagterhelés mellett...
(pl egy körön nem vagy gyors, de hosszú távon igen, ezért Q3-ban keménnyel mész, majd mix1-ben utazol velük, és mikor kiálltak cserélni, mix3-ban tartod a távolságot, a csere után meg te leszel előnyben a friss opciós gumik miatt, még ha mix2-ben is mész, akkor is...) -
tkesy
addikt
Ezt szerintem tényleg nem lehet így távolról megmondani, mert sok mindentől függ...
pl, hogy milyen hosszú versenyt mész, milyen beállítást sikerült összeraknod, meg hogy mennyire érzed a pályát, és mennyi gumit sikerült sporólni (karrier)...
De 3 alapeset van: (szerintem)
- sprintfutam: - sokkal gyorsabb vagy, de gumigyilkos a setup, +1 kiállást kell összeszedned, csak a végén rakod fel az
- maraton: - 1 kiállással kevesebbre játszol, ált kemény keveréken rajtolsz,
- másolás: - 1 kör eltéréssel másolod azt az ellenfeled, akivel csatázol...de rövidebb futamok esetén, mivel csak 1 kiállás van sokat nem tudsz variálni, ott inkább az a kérdés, hogy tudsz-e elönyt kiautózni inverz taktikával, vagy sem...
-
tkesy
addikt
Jól tudom, hogy a: "/Program Files (x86)\Steam\userdata a számos almappákban van minden mentés, setupok, rangok, stb" ?
Mert ha igen, akkor kimásolom, aztán ráengedem a telepítőt, de elég gáz a steam, ha nincs benne olyan lehetőség, hogy megmondjam neki, hogy az adott program már fenn van a gépen... aztán remélem helyreáll a lelki békéje, és a mentések is megmaradnak..
-
tkesy
addikt
Mit lehet tenni, ha a steam újra akarja telepíteni a játékot?
-
tkesy
addikt
Ha így kezdődik egy online futam, akkor nincs más lehetőség a kocsi beállítására, csak a csúszka, igaz?
-
tkesy
addikt
válasz
hermanyi #4477 üzenetére
Oké, akkor inkább úgy mondom, hogy neki is kellett volna kapnia... azt sejtettem, hogy azért kaptam, mert nekimentem, miközben megpróbáltam iránybaállni, de hátrafelé viszont nem tudtam elindulni...
Az első részével nem igazán értek egyet, mert az tény, hogy lecsúsztam az ívről, de a palánk mellett futó ideális ívre fordultam vissza, nagyobb ívben mint ő... és akkor lettem felkenve a pálánkra, mert ha lett volna még hely, akkor el tudok fordulni még kijjebb, viszont neki még ott volt a pálya belső része, amin mellémfordult az előzés megkezdésekor...
-
tkesy
addikt
Tegnap este mentem egy online futamot (25%) Kanadában... Jó futam volt, de az utolsó körös büntetésem - szerintem- nem nekem kellett volna kapnom...
A host 2012-es erőviszonyokat állított be, az időmérő edzésről meg kb a társaság fele lekésett, többel közt én is..
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #4463 üzenetére
hát ez elég gáz, hogy ennyire instabil tud lenni a steam...
meg az áthajtásos büntetéseket is elég lazán dobálja...
tegnap mentem egy picit online, ott 4 db-ot kaptam az első néhány körben, holott szerintem csak 2 lett volna jogos...giigz: neked hogy sikerült a futam? láttam MC HOBO videójában, hogy az elején megfutottad párszor a leggyorsabb kört...
-
tkesy
addikt
Ahogy MC HOBO is írta: Sony Vegas...
vagy Corel // Ulead VideoStudio.... [Ultimate X6] // [v11.x]
ám egy komplet futamot én nem töltenék fel, mindenképpen megvágnám...akkor csak ha vitás kérdés van, akkor azt vágnám ki és tölteném fel...
persze ez függ a feltöltési sávszéltől is, nálam 1 Mbit van csak felfelé, lehet ez az oka a spórolásomnak... -
tkesy
addikt
Az msi progit nem használtam, a fraps meg elég egyszerű: kiválaszthatod (30/50/60) vagy megadhatod a kívánt fps számot, aztán, hogy a használt felbontás egészét (nálad akkor ez 1680x1050) vagy csak a felét rögzítse, hang meg lehet stereo / multichannel, + még konfigurálhatód a hotkey-t...
ami szerintem fontos, hogy külön hdd-re érdemes rögzíteni, amin sok szabad hely van, a géped többi része nem befolyásolja a rögzítést, majd csak a konvertálást...
most csináltam próbaként egy videót Monaco-ban, 10 perc 38 mp lett 24GB nyersen a fraps-al...
( fHD / 30 fps / 5.1 hang - konfig az adatlapon - és felvétel alatt is végig megvolt a stabil 60 fps... lehet még több is, de vsync be van kapcsolva) -
tkesy
addikt
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
BF3 kivételével mindent off-line játszok az utóbbi időben, így az F1-et is... volt pár futamom on-line, de igazából labdába se tudtam rúgni, meg igencsak változó mikor tudok játszani... igaz a gép ellen se sokat játszok, egyszerűen nem tud úgy lekötni mint annó a GP sorozat...
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
csak kiváncsiságképpen: Q3-as idő és nehézségi szint mi volt?
-
tkesy
addikt
válasz
Barthezz2 #4292 üzenetére
amúgy mik a tapasztaltaid a karrier terén? milyen nehézségi szinten mész?
mert én hiába verem a gépet (prof szinten), akár 5 tizeddel is a Q3-ban, de versenyre mindig előhúznak egy olyan tempót, amit nem mindig tudok tartani, még akkor se, ha kitaposom a kocsi lelkét mix3-as állásban... ha meg alább engedem a szintet, akkor meg 2 kör kapnak féltávon... -
tkesy
addikt
a kedves gép ma egy vb futamon (karrier mód) az előre eltervezett egykiállásos hard -> soft csere helyett, mint utóbb kiderült, egy hard -> hard cserét ejtett meg, majd a futam végén kizárt a szabályok megszegése végett...
és én ezért a programért pénzt adtam...
-
tkesy
addikt
kicsit off, de a ligával kapcsolatban: a heti 1 futam van, de vagy szerdán vagy vasárnap futjátok a versenyt, igaz?
-
tkesy
addikt
Elnézést kérek azoktól, akiket ma este lebombáztam...
Nem kamikaze módon akartam közlekedni, de néha mégis úgy sikerült...
-
tkesy
addikt
-
tkesy
addikt
válasz
Pandavec82 #3950 üzenetére
aham....
oké...
-
tkesy
addikt
válasz
Pandavec82 #3947 üzenetére
akkor minek?
-
tkesy
addikt
válasz
Pandavec82 #3945 üzenetére
szerencsére mások nem így gondolják....
-
tkesy
addikt
válasz
willike71 #3924 üzenetére
Köszi a bíztatást
még meggondolom.... azt persze beleszámítottam, hogy gyengébb autóval mentem karriermódban, de még úgy is soknak tűnik a lemaradásom...
Netes multiról meg tudom tudom, hogy mekkora adrealinbomba, mert annó a BF2-ben (az egyik magyar klán tagjaként) részt vettem 32 fős CQ-ben az európai CB-en...
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #3917 üzenetére
Őszintém megvallom, elgondolkoztam a napokban, hogy benevezek a következő ligafutamos évadra, de aztán végignéztem pár versenyző youtube csatornáját, a "B" és a "D" ligából és összehasonlítottam a karriermódban futott köreimmel és hát konstatáltam, hogy én valahova a "ZS" kategóriába férnék be...
-
-
tkesy
addikt
Ha érdekel valakit, a Grid-hez hasonló a Shift 2, most kapható az Amazon-on a NFS Ultimate Digital Collection pack-ban $7,5-ért...
-
tkesy
addikt
válasz
ALONSO11 #3810 üzenetére
Na ezért nem kell mindig a legújabb szériát megvenni, meg állandóan felrakni a legújabb drivert...
Amúgy én csak BF3 alatt tapasztaltam hasonlót, földön sose volt gond, de ha repültem, főleg 64-es AK-es mapon, akkor random beakadt a game, fps kb 0-ra esett vissza és kb 2-3 mp rángatózást követően ismént ment normális sebességgel... ott a v-ram fogyott el, de orvosolható volt a dolog...
F1 széria alatt csak olyan jelenség volt, hogy egyik pillanatról a másikra, nemes egyszerűséggel visszalassult úgy 25-30 fps-ra, + emelett mintha késett volna az irányítás is, és csak egy restart oldotta meg a problémát... de szerencsére ilyennel már rég találkoztam...
az alt+tab-os kisablakba való váltásnál nálam is nagyon alacsony az fps...
-
tkesy
addikt
ha esetleg még mindig nem lenne meg a Suzuka-i arany, itt az én köröm ...
TC : medium, és mint mindig, most is billentyűzettel mentem... -
tkesy
addikt
válasz
willike71 #3776 üzenetére
Szerintem meg pont a GP sorozathoz lehet csak hasonlítani, mivel a GP Legends illetve később az rfactor már más célközönségnek készült...
Attól, hogy nem MS ellen az aktuális évadbeli autókkal versenyzek, nekem kevésbé sérül a játékélményem, mint attól, ha olyan szinten nyirbálják meg a játékot, mind a CM sorozata esetében... pl pénteki edzésnap, vagy a telemetria teljes hiánya...
Amúgy meg van képük a jogdíjakra annyit elkérni, hogy tényleg csak a legnagyobbak engedhetik meg maguknak, amit aztán természetesen vissza is akarnak szerezni, így futószalagon kell gyártani az aktuális verziót, a minőség majdnemhogy mindegy, mert csak ők vannak a piacon...
Grafika: a CM tényleg szépet alkotott, de a GP sorozat sem volt csúnya... azzal egyetértek, hogy kell a jó grafika, de nem csak az a lényeg, és kell mindent beáldozni a látvány oltárán... És személy szerint szívesebben veszem, ha a készítő csapat tudja is mit csinál (és szereti is azt a témát amit éppen készít, vagy ne adj isten valaki még real life-ban is ott van a boxoknál, úgy mint Geoff Crammond tette anno) még ha nem is annyira látványos, azzal szemben, ha az arcomba tolnak egy Crysis / BF3 kaliberű grafikával rendelkező cuccot, amiről süt, hogy csak a kötelező házifeladatot (vagy annak egy részét) csinálták meg...a megoldás az lenne, ha Geoff Crammond kapna egy valag pénz, meg embereket és időt, mert akkor tudna megint olyan átütőt alkotni, mint a GP2-vel...
ui: azon a bizonyos MS elleni futamon Vettel kapott pár mp-t...
-
tkesy
addikt
Azt szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára, de különösebb nehézség nélkül megfigyelhető, hogy évről évre egyre vacakabb programokat kapunk, amit aztán úgy próbálnak lenyomni a torkunkon, hogy a következő verzióra ígérnek fűt-fát, csak vegyük meg a mostanit...
jelen esetben szerencsére nincs nagyon rá lehetőség, de az amúgy is igen szegényes alapjátékokat még meg is vagdossák, hogy DLC néven lehúzzanak még 1-2 bőrt rólunk...De F1-es témánál maradva, elég összehasonlítani a GP sorozattal (mondjuk a GP4-el) a F1 20xx szériát... 8-10 év alatt sikerült annyit "felejteniük" a programozóknak, hogy az már a siralmas kategóriába tartozik... Grafika terén tényleg nagyot léptek előre, de azon kívül a színvonal hasonló görbét ír le, mint a Mercedes tavalyi teljesítménye...
Akkor látszik igazán a különbség, ha belegondol az ember, hogy állt neki a GP4-ben egy futamnak és hogy áll neki most... Anno beült az emberfia a kocsiba a pénteki első szabadedzésen, futott pár kört, megnézte a telemetriát (el is menthette körönként), esetleg kipróbálta haver setup-ját, majd nekiállt és nagyvonalakban beállította a kocsit... du vissza a kocsiba, finomította a beállításokat, kipróbálta a telitankolva, meg üresen az időmérőre, és kigondolta a taktikát... szombaton rákészült az időmérőre, aztán mehetett a jó rajtpozícióért... a futamon meg küzdött ahogy tudott, és látta, hogy a gépnek van esze, ugyanakkor vezetni és még hibázni is tud, emellett a kisebb koccanások (volt normális(abb) törésmodell) is jelentősen befolyásolhatták a géperedményt...
Ezzel szemben pl az F1 2012-ben, kezdünkpéntekenizé szombaton, elég lenézni a netről egy setup-ot, minimális módosítással az összes pályához jó, telemetria minek, elég tökös gyerekek vagyunk, hogy érzés alapján dolgozzunk, az hogy megtörjük az autót az vagy nem számít semmit, vagy kiesünk mert totálkár van, a gép nem tud vezetni, és hülye mint a s**g... de legalább csilli-villi a grafika...Nem tudom, hogy az F1 2012-höz vajon fognak csinálni mod-ot mondjuk úgy 10 év múlva, de az biztos, hogy a GP4-hez van 2012-es mod, és ma olvastam, hogy csinálják a 2013-ast...
-
tkesy
addikt
na csak meg lett mind... grat
nem emlékszel véletlenül, hogy mennyi volt a leggyorsabb köröd Shumi elleni mecsen? Csak kiváncsiságból kérdezem mert napokban néztem videót youtube-on, és ott 1.40.1xx-et ment egy srác kormánnyal + automata váltóval, én meg bill.el 1.39.6xx-ot, de nem tudom ez mennyire számít jó időnek...
-
tkesy
addikt
válasz
MC HOBO #3567 üzenetére
na most hogy már ismét béke és nyugalom honol a topicban, akkor sipirc vissza a pályára....
de kivételesen most egy real-life videó következik... -
tkesy
addikt
Csak azért kérdeztem, mert tegnap este én is TT-oztam, és pont SPA-ban, de én nem állítottam semmit a kocsin, és mikor rázéztem a topicra, láttam az 1m46s9xx-es idődet... de nem tudtam eldönteni, hogy most én bénázok-e el valamit az első szektorban, vagy állítottál a kocsin és amiatt van a különbség, mert a másik két szektor majdnem századra megegyezik a tiéddel....
ebből kb még 1-2 tizedet tudnák faragni az első szektorban, a harmadik szektorban pedig szintén benne maradt kb 1 tized...
egy picit lassabb körröl van videom is, de a fentebb linkeltett sajnos sikerült letörölnöm...
a "beállítás" a szokásos: default car setup / keyboard / ABS: on / TC: medium / automata váltó...
-
tkesy
addikt
itt egy másik verzió Spa-ra...
de elég sok benne a hiba... -
tkesy
addikt
igen rég játszottam vele, de úgy rémlik, hogy:
- fogaskerék : fejlesztés tesztelését takarja,
- felkiáltójel / gyémánt : az egyik a csapat számára fontos versenyeket jelzi (pl mercedes motoros autóval a Német nagydíj) a másik meg a pilótastátuszod felülvizsgálatát. ( 2-es számú pilóta -> egyelő bánásmód -> 1-es számú pilóta)
hogy melyik melyik azt már nem vágom, de egyébként a program írja valahol, hogy mi mit jelent... -
tkesy
addikt
válasz
hunboy1974 #2525 üzenetére
alapesetben a futam előtt beállítod a kivánt taktikát, hogy hányszor akarsz cserélni, illetve mire...
ha ettől el kell térned a futam alatt, pl nekiáll esni az eső, akkor a gyorsmenüvel kérsz mondjuk intermediate gumikat, majd berobogsz a boxba, és kész...
Ha egy futam alatt 8x látogatod meg a boxot, akkor 8x cserélnek kereket, kivéve, ha büntetés letöltése miatt mész be... -
tkesy
addikt
Azt hiszem most kérnék némi vezetéstechnikai tanácsot, mert....
Szóval újrakezdtem a karriert, Pro szinten, 100% versenytáv, stb... Ma futottam neki a maláj pályának (56 kör) másodszorra... először is csókoltatnám azt a programozot, aki szerint a felhős ég és 10% valószínűség az egyenlő egy 15-20 körös felhőszakadással...
A pole-ból (kemény keveréken) rajtolva, a második helyezet előtt ~25 mp, a harmadik helyezet előtt pedig úgy ~40 mp előnnyel vezetve, és kb a 7-8 helyig lekörözve mindenkit, vezetem a futamot, amikor is elérkezik a 48 és 49 kör, és valami felettébb érdekes száradást produkál a pálya, és a gép cseréli az esőgumit lágyra...
(boxtaktika nálam a 48. körig: kemény / lágy / lágy / inter / wet / )De én hiába csinálok bármit, egyszerűen nem tudom a pályán tartani a kocsit... kigyorsítani képtelenség vele, fékezéskor (és tempósabb kanyarokban) egyszerűen oldalírányban elcsúszik, a (lassú) kanyarokba valami iszonyat nagy alulkormányzotsága van... az 53.-54. körben már én is munkára tudom fogni (úgy-ahogy) a lágy keveréket a száraz ideális íven, de az előtte lévő 5 körben egyerűen nem tudok mit csinálni... ma pl visszaestem az élről a 16. helyre plusz kaptam egy kört kb az egész mezőnytől... talán csak a hrt és a marussia volt ez alól kivétel....
Az esőgumit nem tudom fenthagyni, mert egyáltalán nem működik, az interrel a fent említett jelenség tapasztalható, lággyal meg még a célegyenes végi kanyart sem tudom abszolválni...
Próbáltam játszani motorteljesítménnyel, és fékerőelosztással, és más ívek használatával, de egyiknek sem volt kézzelfogható eredménye...Szóval ki, mit és hogyan változtat(na) egy ilyen helyzetben...
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #2238 üzenetére
csak az volt furcsa, hogy időmérőn kaptál kb 1,5 mp-t, és szemmel láthatóan küszködtél a kocsival, a futamot meg behúztad....
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #2227 üzenetére
Nem néztem végig a futamot, de azt nem vágom, miként tudsz futamot nyerni legend szinten, ha a Q3-ba nem jutsz be... a futamra állítod be a kocsit, vagy az AI lassul ennyire vissza...?
-
tkesy
addikt
Csak kiváncsiságból,- a fórum olvasása után,- néztem meg mit tudok TT-ban, és ha gyári beállításokkal megyek, akkor van valami összehasomlítási alapom, hogy kb mennyire vagyok béna...
De ha van időm F1-ezni, akkor inkább a carriert nyomom 100%-os versenytávval...sith7: szívesen...
de mondom, némi gyakorlás és Te is tudsz hasonló köröket futni...
-
tkesy
addikt
youtube verzió elég tré minőségű
letölthető mkv normálisabb minőség, 70 mb
Majdnem sikerült bemenem 1:35 alá, de az utolsó két kanyart (főként a célegyenesre ráfordítót) nagyon elrontottam... ha ott tudom tartani a szintet, akkor 1:34:8xx lett volna...
-
tkesy
addikt
Igen, ez lenne a logikus, de most (is) Monaco-ban kaptam egy olyan felhőszakadást, hogy a 20. kör környékén elkezdett esni, a 30. kör környékén már mindenki intermediate-n volt, a 36. körre meg már esőgumin, és csak a 70.-71. kör táján tudtuk visszarakni a szuperlágyakat.. És mindehez a program 10%-ot és felhős időt jósolt....
szvsz a kettő valahogy üti egymást...
Időhöz meg:
Best: egyértelmű - (amúgy az enyém volt abban a pillanatban, és az élen álltam)
Lap: -II- - éppen befejezet kör ideje
Pace: na itt szokott lenni vagy zölddel negatív, pirossal pozítiv, vagy kiemelés nélkül pozítiv szám... -
tkesy
addikt
Időjárás előrejelzésnél a %-os érték mit jelent..?
Meg jobb oldalt a részidőknél, mikor megjelenik egy érték zöld, piros kiemeléssel vagy éppen kiemelés nélkül, azt mihez viszonyítja? Mert az abszolút legjobbat lila színnel jelöli ugyebár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest