- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
persze, sok szerver van
ha teheted kerüld a román, török, és hasonló alja népet a szerveren.. nem vagyok rasszista, de nem lehet normálisan menni, ha játszanak.. arra mennek, hogy letörjék a szárnyad vagy kilökjenek.. tizenéves bzikha ez egy konkrét kérdés volt Jim felé akkor nem szóltam
-
djrobaa
aktív tag
Értem. Köszi. Ezt az oldalt ismerem, csak nemtudom, hogy mennyire jók ezek a setupok. Régebben mentem egy 1:24.823-as kört, de most az istenért se tudok jobbat menni 1:25.7xx-nél... Ugyanaz a setup és ugyanugy McLarennel megyek. Fene se érti ezt a játékot. Remélem a 2013-as jobb lesz ennél a szutyoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egér probléma
- Autós topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest