Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
Na úgy látom, lassan felköthetem a gatyámat. Grat a fejlődéshez.
(#3473) Jim74
Egyetértek Sith-tel. Valóban csak a gyakorlás mennyiségén múlik, hogy milyen időket tudsz futni. Nézz meg engem, csak hetente egyszer tudok leülni játszani, nem is fejlődök sehová. Megragadtam egy gyenge közép-szinten. Ha tudsz, játssz sokat, ha nem, akkor próbálj megbékülni. Nekem sikerült. Nem is frusztrál már a lassúságom.
-
Pepi79
tag
Elfelejtettem lemute-olni a mikrofonokat és így volt szerencsém végighallgatni azt a "beszélgetést". Hát Sith, őszintén sajnáltalak.
(#3363) MC HOBO
Ne viccelj Uram, nem kell elnézést kérned. Tudom hogy versenyzel, soha nem merülne fel bennem, hogy bármikor is szándékosan löknél.
Én meg Ventrut tettem ki Monzában a célegyenes végén. Elnéztem a féktávot. Fel is b*szta az agyát rajta rendesen, de remélem csak a pillanat hevében.
Ventru, még egyszer sorry.
Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök.
És még annyit, hogy a múlt hétvégén is volt olyan, hogy 10-en is gurultunk egyszerre innen a ph-ról, mégis tiszta futamok voltak...
-
Pepi79
tag
Na ezzel most megfogtál. Ahogy te is említetted, én is csak ritkán jutok gép elé, akkor meg egyből megyek on-lineba. Nagyon még nem tudtam elmerülni a progiban. De lesz itt valaki biztos, aki meg tudja mondani.
Szerk.: A TT-s időidet meg tudod nézni a Leaderboardon, de hogy azt meg lehet-e nézni, hogy az on-line versenyeken milyen időt mész...
-
Pepi79
tag
Azt tudtam, de valamiért az volt bennem, hogy Jim is azzal nyomja. Szerintem valahol valamikor félreértettem valamit.
(#2874) Jim74: Teljesen jó idő az, én egyszer tudtam 1:50 végét összehozni, de csak azért, mert akkor a csillagok nagyon szerencsés alakzatban voltak felettem.
És ha így nézed, akkor az már csak 1 mp hátrány. Az meg semmi.
Én a konzolon csak a keveréket szoktam állítani, de az átnyúlkálást valahogy nem bírom megszokni, mindig elb@szom a következő kanyart, amikor odanyúlok.
A többi funkció nekem egyenlőre még magas.
-
Pepi79
tag
A ma esti teljesítményem csapnivaló volt, úgyhogy ezt gyorsan be is fejeztem ma. Bocs, ha valakit feltartottam, kilöktem esetleg. De köszi a játékot.
Sith, Jim, mondtam én, hogy hamarosan kormány vásárlások várhatók.
-
Pepi79
tag
Én is köszönöm a ma estét Urak, remélem mielőbb ismétlünk.
Jim: örülök, hogy megtetszett!
Jó lesz ez, csak gyakorolni kell.
Szerk.: hidd el, mindig tudsz fejlődni.
-
Pepi79
tag
Ez nálunk alap. Főleg ha kevesen vagyunk, mindig összevárjuk egymást, hogy ne egyedül körözgessen mindenki, hanem tényleg harc legyen. Máskülönben ennyi erővel akár mehetne mindenki offline tt-ben, nem?
(#2771) hermanyi
Beku báz, ezt olyan szépen mondtad, hogy kiteszem magamnak háttérképnek.
Egyébként a 2012-vel a megjelenéskor játszottam 2*, meg azóta a múlt hétvégén, úgyhogy egyenlőre sok vizet nem zavarok. De talán nemsokára...
Szerk.:
Steady-t egyébként tényleg meg kell böködni néha, mert különben lassan már nem tud mit kitenni yt-ra.
Sir
-
Pepi79
tag
válasz
SlayHUN #2524 üzenetére
Nem ismerem ennek a kormánynak a driverét, nem tudom, mi mire jó. De a két kereszt jelzi a tengely mozgásokat. Azzal tudod ellenőrizni, hogy milyen elmozdulást érzékel a gép.
Viszont ez már kezd nagyon off lenni, ha van még kérdésed inkább írj pü-t, ha tudok segítek.
Szerk:
Ha kijön az F1 Race Stars, szerintem Steady már csak azzal fogja nyomni, nagyon várta.
Sir!
-
Pepi79
tag
válasz
hermanyi #2509 üzenetére
Szép futam volt, én is grat!
(#2514) Trihorn
Steady
szívemből szólt, beteg ahogy mész.
Neked is grat!
(#2508) SlayHUN
A játékvezérlő tulajdonságainál van egy olyan rész, ahol ellenőrizni tudod a tengelyek mozgását (kormány, pedálok). A kalibrálás meg azt jelenti, hogy bizonyos vezérlőknél minden bekapcsolás után végig kell tekerni a kormányt a két végállás között, meg a pedálokat is le kell nyomni egyszer tövig és onnan tudja a program, hogy mikor mennyire van elfordítva, lenyomva, stb. Ha ezt megteszed és utána sem tudja hogy merre az arra, akkor jó eséllyel hibás a vas.
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2481 üzenetére
Sir, zavarba hozol!
De a pontosság kedvéért: nem írtam hozzá drivert, hanem valami máshoz való Win7-es drivert írtam át úgy, hogy menjen az akkori kormányommal. Valami játéktermi szimulátor kormányához volt való eredetileg.
Egyébként ha az a kérdéses kormány egyik irányba megy, akkor azért le kellene egy másik oprendszeres gépen (amihez van driver) ellenőrizni, hogy jó-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest