- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #4455 üzenetére
Ha virágbolti verziód van akkor nem csoda.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3244 üzenetére
Szia,
csak eredeti játék kell hozzá. Regisztrálj ezen az oldalon! Ha lesz elég érdeklődő, talán még egy ligát el tudunk indítani...
-
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
Bocs, mert még én sem csináltam meg.Majd, jön valaki aki kiigazít.
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3220 üzenetére
-
barcalaci84
őstag
válasz
hunboy1974 #3092 üzenetére
az a bajod hogy nem ment a játék...
autosavet hasznlok ami ment is rendesen , de néha elromlik és nem ment
erre a megoldás: (furcsa lesz de megint újra megy az autosave)játékban multiplayer split screen elindít és amikor kirak a pályára az egyik vezérlővel állítsátok át a driving controlsban a vezérlést mondjuk gamepadrők billentyűre (tehát más tipusra)... a bal felső sarokban újra ott az autosave jel...tudod rendesen folytatni a karriert...
-
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3088 üzenetére
szezon közben csak aláírhatsz maximum ,ha jól tudom de a szezont azzal a csapattal kel befejezni amelyikkel elkezdted . De ,hogy miért újra a német pálya azt passzolom.
-
gaborh
aktív tag
válasz
hunboy1974 #2936 üzenetére
-
tkesy
őstag
válasz
hunboy1974 #2525 üzenetére
alapesetben a futam előtt beállítod a kivánt taktikát, hogy hányszor akarsz cserélni, illetve mire...
ha ettől el kell térned a futam alatt, pl nekiáll esni az eső, akkor a gyorsmenüvel kérsz mondjuk intermediate gumikat, majd berobogsz a boxba, és kész...
Ha egy futam alatt 8x látogatod meg a boxot, akkor 8x cserélnek kereket, kivéve, ha büntetés letöltése miatt mész be... -
pepusos
senior tag
válasz
hunboy1974 #2522 üzenetére
Kérni nem tudsz, de akkor mégy be amikor akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest