Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• makkai

aktív tag

válasz DigitXT #3413 üzenetére

Szerintem is semmi értelme nem lenne az állíthatóságnak, ha a mix3-on végig lehetne menni. Ha meg csak "játszogatni" akar az ember, akkor a szimeket ki kell kapcsolni, segítségeket meg be és nyomni, amit csak bír.
    Épp az a lényege, hogy ez is egy plussz szimuláció, és be kell tudni osztani azt ami van, mindenkinek a vezetési stílusa és gyorsasága szerint.
    Lehet, hogy nem lenne ez a gond, ha nem lenne a 11-11 bug. Ez csak egy tipp.
    Én személy szerint jobban szeretem a szimekkel való játékot, sokkal élvezetesebb, ha pl. különböző gumistratégián megy az ember, vagy kevésbé óvja a gumikat, akkor ez igen is hatással van a játék végeredményére. Tegnap is volt olyan futam, hogy az elején leszakadtam, a kemény gumival, majd amikor az előttem lévőnek elkezdett fogyni a gumija szépen felzárkóztam, kerék csere után meg is tudtam előzni, mert Én lágyon voltam, és fel tudtam tenni Mix3-ra az üzemanyagot is.
    Én így szoktam meg a játékot, és sajnos amikor olyan futam van, ahol nincs gumi meg üzemagyag szimuláció, akkor sem vagyok gyorsabb egy szemmel sem, mert a vezetési stílusom ugyan az marad, és így rendesen lehagynak.

Új hozzászólás Aktív témák