Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Egy kis CO-OP karrier jelentés.
Melbourne: FessHun - mcsaba80 1:0
AI.: Legend
Szimulációk bekapcsolva
segítségek közül autómata váltó és kanyarokban szamárvezető, a többi kikapcsolva
FERRARI csapat
20%
Rövid hétvége
Szabadedzés átugorva (majd figyelnünk kell szerintem, mert lehet, hogy lesz benne teljesítendő cél ami autófejlesztést érhet)
Időmérő esős. Itt szoptam, mert nincs esős beállításom, úgyhogy most kellett kikisérletezni (ha valaki tud beállítást megoszthatná velem). A célegyenes ráfordító elötti balosban mindíg kiforogtam, pedig alapjáraton ment a motor.9-11-es szárnyálláson volt, ezen segített, ha 7-11-re raktam, de akkor meg alulkormányzott lett, de még mindíg jobb volt, mint abban a kanyarban állandóan kifordulni. Azért a végére csak futottam egy második időt (az utolsó körben, amire úgy értem fel, hogy 1 mp-en állt a óra, amikor megkezdtem a kört), így Fesshun kollégával hoztuk az első sort. Ő lágyabbal Én a keményebbel rajtoltam. Első kanyarban vigyáztunk egymásra, Én inkább hamarabb elvettem, nehogy kilökjem. 2-3 kör alatt kiépített egy kb. 3 mp-es elönyt, majd ahogy elkezdtek kopni a lágy gumijai Én elkezdtem felzárkózni, kb 2 mp-re voltam, amikor kiment kereket cserélni a 6.-ik körben (fél távig húzta a lágyabbal). Én a 8-ik körre állítottam a kerékcserét, erre a 7. -ik körben bal első defektet kaptam, pedik még csak közepesen volt kopott a gumi és nem is ütköztem senkivel, ráadásul a kör elején, úgyhogy mire körbe értem meg kereket cseréltem 18 mp-re hízott a hátrányom. A másik pedig, hogy megint a keményebb keveréket tették fel, mivel nem a beállított körben jöttem cserélni.(legközelebb ha ilyen van, akkor be kell még a pályán állítani, hogy mit tegyenek fel). Ezek után pedig kockáztattam, úgyanis nem jöttem ki mégegyszer a lágyabb gumiért, de nem büntettek meg érte (Pedig tudtommal a valóságban mind a két keveréket használni kell, kivéve ha eső gumival rajtolnak). Sikerült hoznom a 2. helyett, úgyhogy 43 ponttal vezetjük a konstruktőri bajnokságot.Jó futam volt, és ami a lényeg, hogy a FERRARI futott be az első két helyen.

Az AI nem volt túl erős, még így is majd 20 pm-et adtam a 3.-nak.
A lekörözések katasztrófálisak, túl hamar kihúzodik az ideális ívről (még messze vagyok), majd visszamegy a kanyar előtt az ideális ívre (amikor épp mellé érek), ahelyett, hogy a kanyar után húzódna le.Kb ennyi volt.
Bocs a hosszú leírásért, de összességében nagyon jó volt.
Ha nem kapok defektet, izgalmas lehetett volna a vége, amikor fordul a gumi stratékiánk és csak kb 2 mp van közöttünk.

Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Apple watch Series 10 46mm új 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG STRIX G17 (2022) gamer laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest