- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #3062 üzenetére
Egy kis CO-OP karrier jelentés.
Melbourne: FessHun - mcsaba80 1:0
AI.: Legend
Szimulációk bekapcsolva
segítségek közül autómata váltó és kanyarokban szamárvezető, a többi kikapcsolva
FERRARI csapat
20%
Rövid hétvége
Szabadedzés átugorva (majd figyelnünk kell szerintem, mert lehet, hogy lesz benne teljesítendő cél ami autófejlesztést érhet)
Időmérő esős. Itt szoptam, mert nincs esős beállításom, úgyhogy most kellett kikisérletezni (ha valaki tud beállítást megoszthatná velem). A célegyenes ráfordító elötti balosban mindíg kiforogtam, pedig alapjáraton ment a motor.9-11-es szárnyálláson volt, ezen segített, ha 7-11-re raktam, de akkor meg alulkormányzott lett, de még mindíg jobb volt, mint abban a kanyarban állandóan kifordulni. Azért a végére csak futottam egy második időt (az utolsó körben, amire úgy értem fel, hogy 1 mp-en állt a óra, amikor megkezdtem a kört), így Fesshun kollégával hoztuk az első sort. Ő lágyabbal Én a keményebbel rajtoltam. Első kanyarban vigyáztunk egymásra, Én inkább hamarabb elvettem, nehogy kilökjem. 2-3 kör alatt kiépített egy kb. 3 mp-es elönyt, majd ahogy elkezdtek kopni a lágy gumijai Én elkezdtem felzárkózni, kb 2 mp-re voltam, amikor kiment kereket cserélni a 6.-ik körben (fél távig húzta a lágyabbal). Én a 8-ik körre állítottam a kerékcserét, erre a 7. -ik körben bal első defektet kaptam, pedik még csak közepesen volt kopott a gumi és nem is ütköztem senkivel, ráadásul a kör elején, úgyhogy mire körbe értem meg kereket cseréltem 18 mp-re hízott a hátrányom. A másik pedig, hogy megint a keményebb keveréket tették fel, mivel nem a beállított körben jöttem cserélni.(legközelebb ha ilyen van, akkor be kell még a pályán állítani, hogy mit tegyenek fel). Ezek után pedig kockáztattam, úgyanis nem jöttem ki mégegyszer a lágyabb gumiért, de nem büntettek meg érte (Pedig tudtommal a valóságban mind a két keveréket használni kell, kivéve ha eső gumival rajtolnak). Sikerült hoznom a 2. helyett, úgyhogy 43 ponttal vezetjük a konstruktőri bajnokságot.Jó futam volt, és ami a lényeg, hogy a FERRARI futott be az első két helyen.
Az AI nem volt túl erős, még így is majd 20 pm-et adtam a 3.-nak.
A lekörözések katasztrófálisak, túl hamar kihúzodik az ideális ívről (még messze vagyok), majd visszamegy a kanyar előtt az ideális ívre (amikor épp mellé érek), ahelyett, hogy a kanyar után húzódna le.Kb ennyi volt.
Bocs a hosszú leírásért, de összességében nagyon jó volt.
Ha nem kapok defektet, izgalmas lehetett volna a vége, amikor fordul a gumi stratékiánk és csak kb 2 mp van közöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest