- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nah, Shanghai is megnyerve, eddig 4 verseny volt, és mindég 1. voltam!

Egyébként nincs egyszerű dolgom mikor megjön az eső és lágy van fent annyiszor megcsúszok.
Holnap folyt. köv. mára ennyi elég volt. Szerintem minden nap csinálok két hétvégét... amúgy én a rövid menetet nyomom mert van más játék is, meg az életem így csak ennyi fér bele.
Rövid hétvége, meg 20% verseny, azaz 10-12 kör only.Egyébként az elején mikor megkérdezi hogy hány Seasson-t csinálsz az mi is egész pontyosan? 3-5-7 van és tegnap kapásból rámentem a 7-re remélem nem kell 2017-ig akkor nyomni, mert hülyét kapok!
Ha Abu Dhabi lesz az utolsó, akkor én ott lerakom azt már csak multi.Egyébként a PC-sek vegyék meg a játékot, örüljenek, hogy csak 8k... Xbox-ra majdnem duplája.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest