- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Én is így játszok, most több órát nem fogok itt körözni a pályán mert megunom a 20% verseny bőven elég. Én is mindég első vagyok megyek pár kőrt az edző meccsen megszokom a pályát azt mehet is a kvalifikáció. De pont ahogy írtad 7 szezont választottál tehát 7-szer kell végig vinned én egyből a 3-ra nyomtam.
-
SzlobiG
félisten
Egyre jobban tetszik a gém megcsináltam az első karrrier pályát Bahreint mediumon tolom, de közelembe nincsenek lehet hardon kéne tovább. Auto brake meg a kanyarodás rásegítő offon van. Best idáig toro rossoval 1.58.548 (Bahrein), bár az időmérőn volt jobb is, de nem tudom hol lehet visszanézni.
Nem is rossz billentyűzettel rosszabbra számítottam.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ADAM1337 #568 üzenetére
"A config.xml fájlban kell a “directx forcedx9″ mezőt átkonfigurálni false-ra, és máris itt a DX11-ben futó F1 2010. Persze a Codemastersnek nyomós oka volt arra hogy nem alkalmazta a legújabb DirectX-et, hiszen abban még van jónéhány bug ami a patch segítségével javításra fog kerülni."
Ahogy írják is bugos, de nézd meg nv-vel hogy megy.
-
SzlobiG
félisten
Igen valóban szebb is lett a grafika láthatóan meg az MSAA is működik normálisan, de tényleg bugos nem véletlen van letiltva eszméletlen mód beszaggat ahol nem lenne indokolt egyedül mentem a pályán ilyen 100fps átlag és 40-re lemegy, majd vissza 100 végig ezt csinálja, szal meg kell várni a patchet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Dark KillerX #531 üzenetére
Na akkor ezért tűnik nekem gyengusnak a grafesz egyenlőre, meg mintha a 8xmsaa nem is lenne bekapcsolva...
-
SzlobiG
félisten
Én nem vettem észre, hogy sokat töltögetne mint a dirt2 kb.
Valóban nem néz ki rosszul, de én többet vártam volna tőle grafika téren nem erre számítottam a grid/dirt2 tényleg mintha szebb lenne főleg a dirt2, nálam full hd 8xmsaa ultra, 65 alatt nem volt az fps azt a magokat nem is használja csak ilyen 80% körül. DX9/DX11-et ha jól sejtem itt se lehet kapcsolgatni igaz? Gondolom alapból 11-el indul ha olyan hardwert észlel.
A fizia az érdekes...de majd meglátjátok.
-
SzlobiG
félisten
Végül csak DX9-es lesz a gém, vagy lesznek dx11-es effektek is mint a dirt2-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest