Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
sziasztok
sikerült szerványolni egy ilyen kis kormánykát, kérdés, hogy ez mennyire lehet jó a játékhoz ?
Kormánykezdőnek megfelelő lehet ?
-
Motaba78
addikt
válasz
Unbaised-Ben #614 üzenetére
"Fel kell fogni hogy nincs ingyen az online móka..."
senki nem is mondta ezt, csak kérdés volt, mint próba volt felvetve a dolog,
dirt2 megvan origiba, ez meg még meg sem jelent csak demo változat van mindenkinek
és jó lenne nem személyeskedni... -
Motaba78
addikt
a multit nincs valakinek kedve kipróbálni teszt célból ?
ha van rá igény csinálok szérot, csak jelezzétek.pü is jöhet azt előbb látom.
olyan 6 fél 7 fele gondoltam. -
Motaba78
addikt
válasz
Barthezz2 #539 üzenetére
én pl azt mondanám, hogy szerintem a grid és a dirt2 is jobban irányítható volt, valahogy életszerűbbnek tűnnek, mint ez a game, mondom ezt úgy hogy 30percet volt csak időm "tesztelni"
na majd délután nyugodtan, nem felpörögve újra megnézem.Egy próbát biztos, hogy megér 8 év várakozás után.
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #536 üzenetére
a játékvezérlők között szerepel ott megvannak a beállítások ?
eszközkezelő között szerepel ?ha nincs, akkor esetleg a drivert rakd fel, esetleg a honlapon keresd meg honlap
ha a winben már betudod kalibrálni elméletileg a játékban is működnie kell.
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #533 üzenetére
gamepaddal szerintem többre mész mint joy-al.
milyen tipus a joy ?
nekem xbox 360 gamepaddal tökéletesen megy.
igaz kicsit nehézkesen mert elég más a vezethetősége ennek a gamenak mint a gridnek pl. -
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #514 üzenetére
biztos jó játékot néztél ?vagy én néztem csak rossz minőségűt.
szerintem hiába épül a grid motorjára a grid valahogy szebb mind árnyékolásban, nem olyan csak van.
Azok a pálcika emberek a leláton valami eszméletlen gagyi.Remélem a megjelenő játék nem lesz ilyen elnagyolt.
A játék megjelenését egyébként nagyon várom, remélem nem lesz pofára esés belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest