Hirdetés
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- AMD FX
- Milyen egeret válasszak?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.
ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest