Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Őőő miért te nem pc-s vagy? ha azon az olcsóbb nyilván arra veszem meg, bár ez minden játékkal így van. Esetleg nincs gamepadot géphez?
Mondjuk te dolgod de ha nekem lenne boxom is, én akkor is pc-re venném, már csak azért is mert boxra fizethetem a havi 1000-est live-ra a multiért. Az élmény meg tök ugyanaz bármelyik platformon játszod. Azt még megérteném ha 1000 éves géped lenne nah de így? -
Én is így játszok, most több órát nem fogok itt körözni a pályán mert megunom a 20% verseny bőven elég. Én is mindég első vagyok megyek pár kőrt az edző meccsen megszokom a pályát azt mehet is a kvalifikáció. De pont ahogy írtad 7 szezont választottál tehát 7-szer kell végig vinned én egyből a 3-ra nyomtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- Több db Lenovo ThinkCentre Tiny VESA Mount II VESA rögzítő konzol Tiny PC-khez
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest