Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Köszönöm a reagálást, ami főként azért értékes számomra mert szimulátoros múlttal rendelkező írta.
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et. 
Ezt viszont sajnálnám, mert nincs F1 a gyűjteményemben és a trailer-ek alapján tetszik a grafikája és csak a játékmenet, fizika ami kérdőjeles még. A mod-oknak nem vagyok a híve bár próbáltam az rFactor F1-et én is, de szeretnék egy teljes értékű csak az F1-ről szóló mai grafikával rendelkező játékot.
A hsz-od fénypont az alagút végén, köszönöm!BalaNce87: a GRiD sokszor lehetetlen kanyarsebességeket enged meg és nem szeretem mert ugyanennyiszer csal is.
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból. -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.
ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.
-
heihachi
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Hát igen, sokkal "sim-ebb", mint a grid, de sokkal kevésbé sim, mint egy igazi sim
Az első versenyt minden segítséget offolva toltam professionalon, voltam 4.-ik is a kerékcseréig
Aztán lettem 13. Egész jó verseny volt, de a Forma 1-re nem hasonlított. Rengeteget lehet előzni, olyan helyeken, hogy elképesztő. Mondjuk még van egy nehézségi szint.Csak ne lenne ilyen elképesztő szar a kormány kezelése. Sehogy nem tudom beállítani, hogy pontos legyen, ne késsen, de ne legyen túl érzékeny se.

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- PlayStation 5 Digital Edition 825 GB, 2 kontroller, újszerű állapotban
- Seiko SSB451P1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Shure Podcast mikrofon
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et. 
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.