Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.
Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..
-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz csak pont te esetedbe nem, az a gép még jó pár évig bármilyen játékra és full hd-s felbontásra is elég. Ahogy meg írták rákötheted a pc-t a tv-re és kész persze ha neked az kényelmesebb megértem. Hát meg az hogy tv-n vagy monitoron játszom tökmind1 az élmény nem lesz másabb, persze nyilván jobb a tv csak hát azt meg is kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest