Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én olvasom a hsz-okat, de olyan érzésem van, mintha sokan, akik fikázzák, nem ugyanarról a játékról beszélnének, mint amit én próbáltam...
van összehasonlítási alapom, mert a gtr2 2008 f1 modját nagyon szeretem. az rfactor f1 sem áll távol tőlem.
tehát a simeket szeretem, az arcade-okat meg nem.idáig csak pár kör edzést mentem.
a grid egyértelműen arcade. az nfs shift is. habár ott már elérhető realisztikusnak tűnő fizikai is, de nagyon kivételes módon. pagani zonda, és intenzív (-25%) alulkormányzottság, nagy leszorítóerő, meg még 1-2 dolog, de most hosszú...
én itt az abs kivételével kikapcsoltam minden segítéget, és nagyon élvezetesen játszható. nem érzem nagyon arcade-nak. sokkal "sim-ebb", mint a grid.
de mondom: ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
és tessék használni a pillangófüles váltást, nem automatán hagyni...
ami nagyon hiányzik: a force feedback elég szegényes. a simbin játékokban, (főként race07-től), az erős féknél a kormányra intenzíven visszaüt az útegyenetlenség, ahogy az első kerékre nehezedik az autó. jó lenne érezni az abs munkáját is. és ami nagyon kéne, de nincs: a kanyarban megcsúszás, tapadásvesztés, ill. a tapadás visszajövetelét nem lehet érezni a kormányon. pedig az nagy segítég, a simbin játékoknál ez jól működik. nem értem, miért nem figyeltek erre oda...
a race07-ben ezek az effektek külön-külön állíthatóak %-osanb, és van belűlök vagy 10 db. külön a rázókő, kormány, még a motorvibráció kormányra való visszahatását is lehet állítani.
ez a feedback rész itt elég gagyi.én spéci nem fanyalgok.
+1 ujjongó....#624 senki?
(már kérdeztem régebben is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest