Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez hol is van? Mert addig rendben, hogy kanyarlevágást büntetni kell, de idegesítően büntet minden kis semmiségért is.
A másik, lehet csak én vagyok oly hülye, hogy most jöttem rá, de a szezon indítás elején, ahol a "riporter" kérdez nevet meg mindent, a legutolsó kérdésre én kapásból rányomtam, hogy "tökös pilóta vagyok", azaz a legutolsó válaszlehetőségre, aztán nem is jutok 15-16. helynél előrébb
Most kezdtem újat, most a 2. válaszlehetőségre nyomtam, így meg lazán elverek mindenkit..(a segítségeket utólag ugyan úgy kilőttem) Na mindegy, erre is rájöttem azért na 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most kezdtem újat, most a 2. válaszlehetőségre nyomtam, így meg lazán elverek mindenkit..(a segítségeket utólag ugyan úgy kilőttem) Na mindegy, erre is rájöttem azért na