- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Unbaised-Ben senior tag Sziasztok, engedjétek meg hogy beszámoljak az öt perccel ezelőtt szerzett élményeimről: Carrier Mód, Sauber, Hard a nehézség, és minden segítség kikapcsolva, kipörgés gátló is. 
 Practice, Q1, Q2, Q3 megnyerve, jön a verseny, 10 körös lesz, és mivel a lágy gumikkal futottam a jobb időt Q3-ban így azzal kellett kezdenem a versenyt. Megjegyzem már a Q3 2. körében kaptam egy defektet(bal hátsó)...Jön a verseny, első helyről indulok, sikerült is kiautóznom egy kis előnyt, úgy volt tervezve hogy 3 kör a lágyon, és utána 7 a kemény keverékű gumin... ez mind szép és jó... 
 de a 3. körben a 2. kanyar után jött egy defekt, jobb első kerék, nem tudom miért, nagy nehezen beevickéltem a boxba 
 és ami feltűnt hogy a defektes kereket sokkal lassabban szedték le! +1 
 vissza a versenypályára, mindenkit visszaelőzök az 5. körre, de a 8. körben ismét defektet kaptam, most a jobb hátsót érte, de szerencsére volt annyi előnyöm, hogy két kört végig autókázzak defektes kerékkel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Normális az ennyi defekt  Mondjuk a rázókat használom szorgosan Mondjuk a rázókat használom szorgosan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
  Mondjuk a rázókat használom szorgosan
 Mondjuk a rázókat használom szorgosan