- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- OLED TV topic
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Valószínűleg a gyártás és a fejlesztés egy folyamat, és rengeteget kommunikálnak nem pedig totál elszeparálva történik a bonyolult alkatrész fejlesztése ahogyan azt te képzelgéseidben történik. Milyen tények? Azért mert te állítod az rögtön tény?
Gondolom az se életszerű szerinted, hogy Kaliforniában fejlesztik az M chipeket, majd elküldik Tajvanra legyártani őket. Pedig ez történik. Az azért más mert alapvetően egy chip, aminek a működését lehet szimulálni, nem pedig minimum több tucat összeszerelendő alkatrészből tevődik össze.
-
bmakszim
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Mi lenne, ha utána olvasnál a témának, mielőtt leírod, amit a saját fejedben elképzelsz? Amit írtam, azok tények. Hogy te mit gondolsz logikusnak és mi a valóság, az teljesen eltérő.
Gondolom az se életszerű szerinted, hogy Kaliforniában fejlesztik az M chipeket, majd elküldik Tajvanra legyártani őket. Pedig ez történik.
Az első AMOLED kijelzős mobil egyébként sem Samsung volt, hanem a BenQ-Siemens S88. Az AMOLED kifejlesztését pedig még a Kodak kezdte el a 70-es évek végén.
Az ipar legtöbb szegmensében eltérő helyen zajlik a kutatás-fejlesztés és a gyártás. Vagy szerinted a Mercedes EQB is magyar fejlesztés?
-
Remus389
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
"cégek ezrei" Szerintem ezt a kérdést legjobban egy szakmában dolgozó mérnök tudná a legjobban megválaszolni, valószínűleg sokkal bonyolultabb a dolog mint gondolnánk.
De laikus szemmel tény, hogy 7-8 évvel később jelent meg az első amoled-es Apple telefon a Samsunghoz képest. Szerintem akinél a gyártás, annál a mérnöki tervezés oroszlánrésze is, ez a logikus egy ilyen high-tech alkatrész esetén.
Most annak mi értelme, hogy Californiában folyik a kutatás-fejlesztés, elküldik Koreá-ba hogy készítsék el fizikailag, működőképesen és kézzelfoghatóan. Nem életszerű.
-
bmakszim
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Senki nem írt olyat, hogy az Apple találná fel a spanyol viaszt. De azt is túlzás állítani, hogy kifejezetten Samsung technológiát használnának. OLED-hez köthető szabványokat cégek ezrei tulajdonolnak, a Samsung csak egy közülük.
Ahogy pedig korábban is írtam, iPhone kijelzőket gyárt az LG és a BOE is. -
Remus389
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Az igazság valahol félúton lehet, az Amoled kijelzők kifeljesztésében a Samsung úttörő volt. Az Apple "csupán" 7 évvel később adott ki amoled-es telefont (az iPhone X-ben lévő amoled kijelzőt még nyugodtan lehetett Samsungnak nevezni), most meg ők találják fel a spanyolviaszt.

Ilyet szerintem még maga az Apple sem állít.
Samsung technologiával, de Apple specifikációval készülnek, nagyjából így a helyes.
-
hapakj
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
hja igen az is. De profi fotó és videó szerkesztésre meg ott van az iPad Pro, meg a MacBook Pro

-
hapakj
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen a HDR tartalmak azok tipikus usecase-k, de játékoknál, meg kb mindenütt kihasználható a magasabb bitmélység.
-
-
Ricardo
titán
8 bites kijelző 16,7 millió színt, a 10 bites kijelző 1,07 milliárd színt, a 12 bites kijelző 68,7 milliárd színt képes megjeleníteni.
Minél több színt tud, annál simábbak az átmenetek a színek között. kevesebb sávosodás....
"Nemtudom mennyire valós ez a 8 bit, meg milyen telefonokat érint, de biztos lennie kell valami trükközésnek, mert szerintem észrevehető lenne."
A képkocka szabályozással lehet csökkenteni az eltérést a 8 bit és a 10 bit között
-
hapakj
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Amúgy mit jelent az hogy 8 bites kijelző?
- Azt hogy egy alapszínt (piros, kék, zöld) 8 biten kódol, tehát csak 256 árnyalatot tud belőle megjeleníteni. Ilyen felbontásoknál és HDR tartalmaknál ez kevés, legalább 10 bit és 1024 árnyalat kellene.Nemtudom mennyire valós ez a 8 bit, meg milyen telefonokat érint, de biztos lennie kell valami trükközésnek, mert szerintem észrevehető lenne.
-
Remus389
nagyúr
Mivé lesz a világ, már a koreaiak is Kínában gyártatnak, nemcsak az elpuhult nyugatiak.
Amúgy mit jelent az hogy 8 bites kijelző? Nekem kijelző szempontjából picit mindig is a Galaxy S telefonok tetszettek egy hajszállal, hisz vékonyabb keretük volt általában, ami modernebbnek hat. Persze mára ez már elhanyagolható, hisz az új iPhone-ok ezt behozták.
-
-
Remus389
nagyúr
válasz
bmakszim
üzenetére
Mondjuk gondolom a Samsung-gal kooperációban, legalábbis egyeztetve fejlesztik a kijelzőt. Nyílván a legyártáshoz szükséges robotokat is ki kell fejleszteni, meg egyáltalán mi az ami megvalósítható. Azt nemigen hiszem el hogy elküldik a tervrajzokat és két hét múlva a Samsung vígan gyártja, úgy hogy addig fogalmuk se volt mit tervezett az Apple. Túlságosan high-tech dolog ahhoz egy ilyen kijelző, nem egy kerti metszőolló-ról vagy talicskáról beszélünk.
Amúgy egy kicsit trükköznek a sárgák, mert például a kijelző körüli fekete keret sokszor a Samsung Galaxy S telefonokon volt vékonyabb, hogy modernebbnek tűnjön, szóval a legjobb technologiát kijelzők terén maguknak tartogatták. Persze jól keresnek azzal is ha az Apple-nek szállítanak alkatrészeket, de azért az mindig egy ici-picit gyengébb
-
hapakj
őstag
válasz
johnny500
üzenetére
nem hinném, hogy külön valamit kitaláltak a kijelző védőre
- miért nem? Az urban legendekkel ellentétben sok fontos komponenst az Apple maga tervezi a készülékeibe és bérgyártat, s teljesen egyértelműek azon irányú törekvése, hogy egyre több mindent kézben tartson. Legutóbb a modemmel lépték meg ezt, amit elvileg egy nem olcsó komponens és nagyon nem egyszerű összerakni.Az hogy ilyen érdektelen komponenseket, mint memória meg NAND chip készen leemel a polcról az nem nagy cucc.
-
bmakszim
őstag
válasz
johnny500
üzenetére
A Samsung (és LG) csak gyártja az Apple kijelzőit, de nem ők tervezik őket. Azt az Apple saját maga végzi. Nem a polcról emeli le őket, mint az összes többi gyártó.
Nem véletlenül kerülnek state-of-the-art megjelenítők az Apple cuccokba. Elég csak a MacBookok mini-LED, vagy az iPad Prok tandem OLED kijelzőire gondolni, amik önmagukban is úttörők voltak. -
Remus389
nagyúr
Ja
Várható volt, az Apple megvárja míg elfogadható szintre fejlődik a kinyithatós telefonok technológiája, kinövi a gyermekbetegségeit és ők csak azután állnak elő a saját fejlesztésükkel.
Végülis gagyit nem adhat ki az Apple.
Arra leszek kiváncsi, hogy körömmel is benyomható lesz a kijelző, vagy van már olyan anyag ami jobban bírja.
-
Remus389
nagyúr
Na ez érdekes lesz, erre kiváncsi leszek. Kinyitható iPhone...
-
Gondolod az Apple Fp-t meg FaceiD-t egyszerre belerak a telefonjaiba? Szerintem soha. Aztán ki tudja?
Anno az oldalsó gombba helyezve, az tetszett a Sony-n, meg volt Samsungon is. Az oké. De a kijelzőbe rakott, mivel én használok fóliát, sosem működött rendesen, egyiken sem. S25-ön is szívtam miatta. Utáltam. Kínlódás volt.
Az iPhone féle Fp. az jó volt régen, azt elfogadom.
De a FaceiD nekem mindent visz, legjobb.
Pixel-ben is volt, assszem a 4-esben. Használtam, jól működött. -
bmakszim
őstag
Ez inkább egy összecsukható/hordozható tablet, mint egy kinyitható telefon szerintem.
Nekem a Fold7 formája jobban bejön, de ahogy olvasom ők is ebbe az irányba mozdulnak. -
Lajmund
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nem kéne, hogy az egyik kizárja a másikat. A Face ID-nek mindig kell az arc. Nem tudod megcsinálni azt, hogy ott van az asztalon a telefon, és csak egy pillanatra kézzel feloldod, majd csinálsz valamit. Agyrémet kaptam tőle. A Fold 7 is felold arctól, de annak nincs ideje ezt megvalósítani, mert mire kézbe veszem, már fel is old az ujjlenyomattól, mivel pont ott van, ahol fogom.
-
Szelley
senior tag
Főleg mikor félsötétben szopni kell vele, hogy 5 másodpercig nem ismer fel és minél hamarabb dobja már fel a pinkódos belépőt...
Milyen jó is lenne ilyenkor ujjlenyomattal a másodperc töredéke alatt feloldalni. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ne rakják. A FaceiD sokkal jobb
-
Ricardo
titán
válasz
scyllarus
üzenetére
Az AOD hardveres (legalábbis ők ezt állították), mert szerintük csak azon megy, ami le tud menni 1HZ-re. Függetlenül attól, hogy a konkurens gyártók simán megoldották jelentős akkuidő csökkenés nélkül már évekkel azelőtt hogy az 1Hz képes kijelzők akár tervben lettek volna.
Ott a kiherélt BT. Tudom ez szándékos, de végeredmény szempontjából mindegy. A lényeg hogy sokkal korlátozottabb, (tehát nem jobb, hanem egyenesen gyengébb)mint a konkurenciánál.
De az NFC is késsőbb jelent meg bennük mint pl a Samsungoknál, és nemhogy jobb nem volt, de még ugyanazt sem nyújtotta. Eleinte csak az apple pay használhatta. -
HGab777
csendes tag
Az első Google Pixel Fold is ilyen, ehhez hasonlóak az arányok, és újonnan 260-270 ezerért még most is meg lehet venni bizonyos GSM boltokban. A törésteszten, ahol direkt gyilkolták a telefonokat, ott sajnos rosszul szerepelt.
-
Lajmund
őstag
válasz
hegedus001
üzenetére
Nem szerettem volna senkit megbántani, és nincs semmilyen rossz érzésem az autisták felé. Tényleg rossz volt a megfogalmazás, kár volt ilyen formában leírni, ezt már látom. A mondanivalóm az lett volna, hogy a rendszer egyszerű, ezért is írtam utána vesszőt, ami felett szerintem sokan átsiklottatok, és úgy olvastátok, hogy „egyszerű autisták”. Nem a gyerekeken akartam gúnyolódni, hanem az Apple rendszerén, ami párszor kiborított.
-
ultrasound
tag
Szuper lesz!
-
csakany2001
senior tag
Azt gondolom ha az Apple féle Fold megoldást sem veszi a nép, akkor megbukott konstrukció.
Szóval várom az ítéletet.
Szerintem ebben Kína erősebb sokkal, de a Samsung ha tanult a hibáiból nem lesz ez olyan rossz. -
bigrock
addikt
válasz
hegedus001
üzenetére
Igen, az volna az instant karma, hogy ha a jelenség közelebb kerülne hozzá. Akkor el tudna gondolkodni, mekkora aljas megjegyzés volt, így viszont csak osztja az eszet.
-
hegedus001
senior tag
-
hegedus001
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen azt tudom. Csak erre reagáltam.
" kidobnak egy jobbat, mint a piacon lévők. Apple szokás ""
Most az AI van soron.
Majd a Gemini segít behozni azt a lemaradást, amit önerőből nem tudtak megoldani, és így talán tud majd annyit amennyit most a többiek.Aztán megy majd az örömködés, hogy az Apple ezt is jobban megcsinálta.
-
Ricardo
titán
válasz
scyllarus
üzenetére
"Igen, 7 év után kidobnak egy jobbat, mint a piacon lévők. Apple szokás "
Ez azért erős volt
A AoD amit sok évvel a többiek utén behoztak, mivel jobb? Sőt. amikor behozták, rosszabb volt, mert az egész kijelző világított halványan.
A Widgetek, amit szintén sok éves késéssel mutattak be mivel tudnak többet, vagy miben jobbak?
Ez csak két hirtelen példa. -
Cattle_Decap
tag
Nekem csak a külső kijelző kéne mint önálló telefon. A kis dagi kijelző nagyon tetszik. De csak azért megvenni ezt a telefon pont akkora ötlet lesz mint RTX 4080 Supert venni és Project Diablo 2-vel játszani.
Ja, pont azt csinálom. Na mindegy…
-
scyllarus
veterán
-
-
törölt tag
Tehát ne kelljen pluszban dolgoznia a fejlesztőknek ezért a belső kijelző igazított, emiatt a külső viszont más lesz, tehát mégiscsak dolgoznia kell a fejlesztőknek.
-
adamklark
senior tag
nem tudom miért kell egyből támadni csak mert Apple. ha jól csinálják meg akkor a többi gyártónak is villantania kell. engem csak az idegesít hogy Apple marketing úgy adja el mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt. de várom milyen lesz
-
polo493
tag
inkább szánalmas hogy csak 26-27 tudnak kiadni egy ilyet!
-
Ricardo
titán
"Olyan mintha a 26-os verzióban a motorháztető alatt is sokat változottattak volna, "
Sokat változtattak, teljesen átalakították a felületet.
De régebben is az UI kapta a fő prioritást.Az volt a fontosabb, hogy szépen "átússzon" az egyik dolog a másikba. Ettől minimálisan lassabb lett, de nem volt igazán észrevehető., mert az animáció elfedte. Ez adta azt az érézést hogy folyékony, és gördülékeny az egész.
Most ez nem, igazán jött össze. Emiatt is darabos itt ott az egész. Nagyon dolgoznak azon, hogy javuljon, de jelenleg úgy néz ki, hogy nagy alat nekik ez a "nyitás"
Többek közt ezért is vagyok kíváncsi, milyen lesz a kinyitható iPhone. Ott még több optimalizáció kell, hogy összecsukott, és kinyitott helyzetben is jó legye minden. -
Róby
csendes tag
Régi apple felhasználó jelen! A 16 pro max úgy dadog hogy öröm nézni! Fold 7-tel tudom összehasonlítani, SOKKAL fluidabb a samsung....
Régen az iphone xs-em korában ez még éppen fordítva volt....
Egyébként azt hogy nincs egységes vissza gomb, 7 év alatt sem tudtam megszokni pedig imádom az ios-t. (Csak rakják helyre mert addig vissza nem megyek rá!) -
Róby
csendes tag
Nekem bejön a belső kijelző képaránya mert nagyon sokat youtubeozok de... a fold 7-ben pont azt szeretem hogy becsukva keskeny és számomra marha kényelmes. Iphoneról váltottam és gondolkodás nélkül ugrok egy apple hajtogatós csodára ha lesz, de most hogy ezt láttam mégis elgondolkodtam... becsukba nagyon fura. Semmiképpen sem egykezes... ez baromi nagy hátrány. Ugyanolyan praktikus (és fontos) hogy kinyitva nagy legyen, mint az hogy becsukva kényelmes.
-
-
janeszgol
félisten
A droid 10-es verzió óta tök jó. Persze ha valaki dzsunkát vesz, akkor akadhatnak gondok, de maga az android tök jó. Mondjuk nekem a 8 és a 9 is stabil volt, és szerintem ott, a nyolcasnál kezdtek múlni a panaszok. Csak ugye ha valaki low end telót vesz 1-2 GB rammal (ez ma a 3 GB memóriás készülék), akkor akadnak gondok ott is. Na meg a megfelelő teljesítmény alatti SoC-k. Egy SD680-SD695, Exynos 1280 ma már kevés. Sőt sok középkategóriás SoC is kevés, mivel ugyan azt csinálhatod, mint a csúcs telókkal, csak éppen a telefonnak nincs ereje hozzá.
-
spect80
őstag
-
Lajmund
őstag
Huha, elég messziről kezdünk, úgy érzem.

"Én csak azt látom, az androidosoknak 2025-ben még mindig az a legnagyobb problémájuk, hogy másolják fel a lopott zenéiket a telefonjaikra."
Pont erről beszélek. Fogalma sincs, mi merre a legtöbb iOS felhasználónak, mert azt hiszik, az a minden. Ez a köd.
Amúgy elárulom, hogy nagyon egyszerű kezdetek óta zenét vagy bármit fel/lemásolni Androidra. Ilyen tévképzete is csak egy iOS felhasználónak lehet, ahol ugye minden egy szarakodás a mai napig.
Ja, és nekem is volt párhuzamosan Android mellett céges 14 Pro Maxom. Van viszonyítási alapom. Agyhalál droid után, ha többet akarsz egy telefontól, mint Insta görgetés és üzenetküldés. Hidd el, az egy buta rendszer korlátokkal, hogy azok a tömegek, akik automatán hagyva a kamerát vaku és fénnyel veszik videóra a tűzijátékot, ne gabalyodjanak bele.
-
-
Ricardo
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tökéletes oprendszer nincs.
De amit művel az Apple ezzel az új verzióval az egy vicc. Sok régi apple felhasználó is így gondolja. -
Ricardo
titán
Mert van rendes billenytyűzetük, és egységes visszalépési lehetőségük.

Az ios 26 sajnos most olyan, mint a droid volt 10 éve. Időnként dadog a rendszer, néha ez, néha az nem működik.
Addig volt stabil amíg olyan egyszerű volt mint a faék. Beletettek pár beállítasi lehetőséget, és máris tele van bugokkal. Cserébe majdnem fele annyira tastreszabható mint az andrioidos telefonok. De szerintem egy két év, és belejönnek. Megígérték , hogy a 27-es ios a stabilitásra helyezi a hangsúlyt Pár év késéssel azért sikerül lekövetni a droid megoldásait. Aod, widgetek....stbHa igazak a pletykák, jövőre elhagyják a dinamik island- ot, és feltalalják a kamera lyukat.

-
prolad
addikt
Nem rossz, de ha már iluen a képarány, akkor lehetne szélesebb egy kicsit, még egy centi mondjuk és annyival magasabb arányosan. Kinyitva is jót tenne neki.
-
Lajmund
őstag
Apple cuccokhoz kell ilyen komment is hogy meglegyen az egyensúly a habos babos elvarázsolt rozsaszín ködbe hogy lássák a fényt a homályba amibe merengenek. És semmi rosszat nem írtam. Aztán hogy ki mit lát bele és hogy értelmezi az engem nem érdekel. 7 év késés után kidobnak egy ilyet?
-
Remélem, továbbra is marad a renderkép, mert ez így önmagában lehet, hogy egyedi, de összességében elég csúnya.
-
Raysen623
veterán
Látványtervet nézve úgy gondolom nem véletlenül dobták idén piacra az iPhone Air-t, ami kb a hajlított kijelzős telónak az előfutára, hajlított kijelző nélkül persze. Ez sem lesz olcsó, de aki erre vágyik annak lesz.
-
janeszgol
félisten
Nem szoktál ilyen primitív kommentet írni. Nézd, nekem anno az Oppo Find mindig is tetszett és ezt sokszor elmondtam itt. Mert kisebb volt. Később az 5-re sajnos az is nagy lett. Jó a Fold, de túl magas és kicsit lesz szélesebb. Nekem nem kell olyan magas, de ha kinyitom, érezhetően legyen szélesebb.
Oppo Find N: Folded: 132.6 x 73 x 15.9 mm
Oppo Find N2: Folded: 132.2 x 72.6 x 14.6 mm
Oppo Find N3: Folded: 153.4 x 73.3 x 11.7 mm
Oppo Find N5: Folded: 160.9 x 74.4 x 8.9 mmOké a 1.5 centis vastagság sok összecsukva. Nekem a legoptimálisabb méret a Find N3 volt. Az 5 hiába vékony, ha magas, semmit nem ér nálam.
-
Lajmund
őstag
Hát, nem tudom. Fold héttel a kézben azon írva ez a kisbaba forma elég gagyi, és szerintem az arányok is bénák. Meg az egyszerű, autista gyerekekre szabott rendszer se kéne. De biztos venni fogják, mint a cukrot, hiszen hatalmas innováció, hurrá, hurrá!
-
Ricardo
titán
A render valóban nem rossz. Azért a haználhatóságára a mindennapokban kíváncsi leszek.
A kinyitható telefonoknak pont az a lényege, hogy összecsukva normál telefonként használható legyen, de ha kell a nagyobb kijelző, akkor ki lehessen nyitni és "tabletkét" használni.
Ha már összecsökva is nehézkes a használata, akkor pont a lényege veszik el.
de majd ha megjelenik kiderül. -
sfefe
addikt
Apple...és már mindenki segget csókol... Beszarok
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
A Galaxy Fold az nettó kb 1400 dolláron nyit (majdnem fél milla). Ugye ez netto. Ebből lesz idehaza 800 ezer ft környéke. A cikk 2400 dollára is netto. Szóval marha sok.
Szerk.: áru az a termék. Árú pedig az áruért kért összeg.
Árú= árazású. -
gPéter
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
A "többi Fold"(Samsung,Honor) 3-4-500 eurós akciókkal, kuponokkal kezd már az első napon. Az almára akkor sem lesz ilyen, amikor kifutó típus lesz.
-
bollokcs80
Korrektor
"...valamint egy Touch ID-s bekapcsoló gomb kerül."
Na ezt miért nemképesek belerakni a sima Iphone-okba is?!
Amúgy a többi Foldhoz képest nem vészes áru. Bár, mire ideér, az lesz. -
moleculez
veterán
Az a baj, hogy annyiba fog kerülni, mint egy MBA + iPhone és az úgy nem buli
De ez általában igaz a foldable telókra. -
-igu-
veterán
nekem ez a vas tetszik
-
Isti2
aktív tag
Üdvözlöm a képarányt és köszönjük az ötletet a Huawei pura x-nek...
-
janeszgol
félisten
válasz
noPublicFG
üzenetére
A képarány miatt gondolom hasznosabbnak. Hogy a külső kijelzőért sem kell az egekbe menni. Persze majd meglátjuk tart-e még ez a lelkesedés, amikor megjelenik, illetve a netto 2400 dollár nem nekem szól. Még szolgáltatói részletben sem.
Itt a 120 mm-es magasság az, ami megfogott. Az nagyon kicsi. Sőt már lehet túl kicsi, és hozzá a 83 mm szélesség bumfordinak fog hatni. De emiatt elkezdett érdekelni, mert azt látom, hogy a kisebb Foldok nem jönnek ide, a többi meg hasonló méretű.
Samsung, Huawei/Honor ilyen 157-158 mm magasak. Ez sem sok még, lehet kényelmes is. De itt az Apple merőben eltérő aránnyal van pletykálva, ami izgalmassá teszi a szememben. -
-
gPéter
tag
Elég vaskos ára lesz: egy pro max ára+1000 euro. Nem voltak illuzióim, de azért ez kemény.
-
janeszgol
félisten
Jó a forma, jó a méret. A szélessége picit sok. 1 cm-el lehetne keskenyebb. De így is jobb, mint a többi. Eddig nem érdekelt a kinyitós iPhone, mert azt gondoltam még minimum 10 évig nem lesz, de most elkezdett érdekelni.
-
hapakj
őstag
Végre A tökéletes foldable telefon 😍
-
Pixel, te vagy az?
-
helixP
nagyúr
Ez több szempontból is ideális méret lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Milyen jó is lenne ilyenkor ujjlenyomattal a másodperc töredéke alatt feloldalni.
(üdv egy SNI-s/autiskákkal foglalkozó tanítónő férje
)

De ez általában igaz a foldable telókra.