- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
1. Meg lehet valahogy nézni a kábelen érkező jelminőséget/jelerősséget?
2. Egy bizonyos forrás esetén (pl. HDMI-n csatlakozó médialejátszó) az info gombra kattintva mutatja a TV a felbontást. Egyéb adatokat (hangformátum, stb.) meg lehet valahogy nézni? -
st6969
őstag
válasz
Imi1981 #35724 üzenetére
+ többiek
Köszi a választ, ezek szerint a frissítések ezzel nem foglalkoznak. Kár, baromira zavaró, bár sokan nem törődnek vele (nálunk sem tűnt fel a családnak, amíg nem hívtam fel a figyelmet rá, hogy nézd már a szájmozgást, csúszik a hang...).
Még jó, hogy én sem vagyok nagy tv néző...de ettől még ez szomorú.
A telefontükrözést meg külön sajnálom, mert a lányom táncol, át szoktuk tükrözni a videófelvételt, de a hangcsúszás tükrözéskor sokszorosa a tv csatornáknál tapasztalhatóhoz, az meg táncnál ugye különösen zavaró
A képminőség továbbra is remek, de a sok szoftveres sz.rság miatt soha többet TCL.Inkább rádobok még és lesz egy LG vagy Samsung OLED legközelebb.
-
Imi1981
veterán
válasz
st6969 #35713 üzenetére
Nám is csúszik a hang jópár csatornán! Egyiken jobban masikon kevésbé de csúszik és idegesítő . A hancsúszás állítással se tudom beállítani úgy, hogy elfogadható legyen . Nekem Tarr (optikai kábelen jön a net és a tv is az oszlopról) kábeltv van médiakártyával és csak a TCL (c745) tévémen csúszik a hang a tv csatornákon ! Másik kettő gagyi tévémen tökéletes. Youtube, netflix , kodi ,stb nem csúszik a hang csak a tv csatornákon . Firmware frissítés eddig sosem javított ezern .
Tarr mobiltv alkalmazásról szoktam kiküldeni azt a csatornát amit nézni akarok és úgy nincs hagcsúszás. Szerencsére ritkán nézek tv műsort.
-
nokia3650365
aktív tag
55C735 én tegnap újratelepítettem a windows11 et a gépemen, eddig ment magától a 144hz 4k most csak 120hz 4k megy, ha manuálisan hozzá akarom adni akkor nem vált át a tv és nem jeleníti meg a képet a tesztnél. Minden driver fent, megcsináltam a CRU állítást is ahogy volt 40gbit-re nem jövök rá volt e annó még valami amit mókolni kellett.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ma átvettem a 43C655 TV-t. Nagyjából beállítottam, eddig minden jónak tűnik. A kép szerintem szuper (régebbi 1080P-s VA paneles LG-khez és szintén VA paneles LG 50UN81003LB-hez tudom hasonlítani). A hangja is egész jó (szerintem a fent is írt LG-nél jobb).
A rendszerfrissítésnél azt írja, hogy "Nem kell frissíteni! Az Ön szoftververziója a legújabb.". Ugyanitt azt írja, hogy V8-R85PT01-LF1V236 verzió van rajta. Érdemes az XDA-n található teszt firmware-okkal foglalkozni? -
st6969
őstag
Sziasztok,
TCL 65C805 fw v135
Rég jártam már erre. One (volt Vodafone) kábeltv van media card-dal. A csatornáknál átlag 100ms hang késleltetést kell beállítani, hogy szinkronban legyen a szájmozgás a hanggal. Nem mindegyik csatornán (M1-en pl. nincs csúszás és a hang is jóval nagyobb) és nem is mindig. De megjegyzi szerencsére csatornánként a késleltetés beállítást (bár hosszabb idő után mintha visszaállna 0-ra). Volt korábban itt, aki szintén tapasztalta ezt. Gagyi tunerre gyanakodtunk, de ki tudja...
Kérdezném, hogy akinek volt ilyen gondja és frissített fw-t, még mindig megvan ez a hiba?Illetve, ugyanúgy hangcsúszás, csak telefon tükrözéskor: egy másik C805-ös tulaj esetleg kipróbálná, hogy egy telefonról tükrözött videó esetén tapasztal-e hang csúszást? Nálam botrányosan sokat csúszik ilyenkor, inkább s-ban mérhető, mint ms-ban
Nagyságrendekkel rosszabb, mint tv adáskor.
Köszi -
Steve2006
tag
Én az Euronicsnál vettem decemberben. Ők nem vesznek részt a promóban, a boltban meg is próbáltak rábeszélni a plusz garanciára 30e-ért. Én viszont regisztráltam a TCL-nél. (Az adatlap kitöltésénél azt válaszoltam, hogy az Alzánál vettem.
)
Valamivel több mint 30 nap múlva kaptam az emailt:Tisztelt,
Mellékelten található egy tanúsítvány, amely megerősíti az új TCL eszköz 5 éves garanciájának aktiválását.
Kérjük, őrizze meg a levelet és a mellékletet a jótállási idő lejártáig.
Köszönöm,
Jasna
A Partum d.o.o. -
zeon.hu
nagyúr
Lányom TCL 43P655 tévéje nem látja az 5 GHz wifit.
Eddig azon volt, se a tévé, se a router nem mozdult (egyetlen fal van közöttük és kb 1m).
Mi lehet a gond?
(Wifi és router ki-be megvolt) -
BlueSteel
tag
Nálam is csinálja, kb. egy hete. Előtte semmi probléma nem volt, több mint fél évig, nem váltottam kábelt, nem törtem meg, hozzá sem nyúltam. A beállításokhoz sem nyúltam. Így is azt mondjátok hogy a kábel okozza? Tönkre tud menni egy idő után?
Nem lehet, hogy NVIDIA firmware vagy a Windows 11 a ludas? Mondjuk előbbiből feltettem egy korábbi verziót és ennek ellenére is csinálja.
-
fauv
őstag
Átraktam másik kábellel a HDMI 2 be, elég a 120 Hz is, majd kiderül , eddig jó -
fauv
őstag
Üdv !
Pc-re kötve használom a 805-ös TV-met és amikor játszok többszőr is előfordul, hogy egy pillanatra elsötétedik a kép, majd utána vissza és ilyenkor kiírja hogy 4k 120 Hz valamint hdr10.
Nem tudjátok véletlenül mi okozhatja ezt?
Köszi előre is
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy C645 50" tv-m és a netflixen észrevenni h kamera pozíció váltás előtti pillanotaknál "villan"a kijelző olyan mint ha kivilágosodna,állitaná a fényerőt jobban nem tudom jellemezni,ez netflix hiba vagy a tv-n lehet tenni ellene? Köszönöm -
ρσгτσ
addikt
-
HML
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kértem egy kis segítséget itt, hogy melyik tv legyen, most még annyit kérdeznék, ki hol vette/venné?
Minden reklámban azt látom, hogy bizonyos termékekre 5 év garancia, amit ha jól gondolom ingyenes?! Ez mindegy hol veszem jár hozzá? Pár oldalon látom, hogy lehet venni pluszban 2-3-4 év garanciát, ami akár 60 ezer Ft környékén is mozoghat már.
Az 5 év gari mindenképp jár és ami vásárolható hozzá pluszban, az elhanyagolható? -
koppasz1986
aktív tag
Amúgy nekem miért nem sikerül régebbi fw-t feltenni... Ez a legújabb M999 test van fent, de fel szeretném rakni a v412est. Úgy csinálom ahogy írták, pendrive fat32re formázva, fw letöltve, kicsomagolva, felmásolva, tv áramtalanítva majd bekapcsoló gomb hosszan nyomva, elvileg kék képernyőnek kellene bejönni és elindulni a telepítésnek, de mindig csak ez a szarság jön be [kép] Mit csinálok rosszul?
-
boborján2
senior tag
válasz
Tomix24 #35678 üzenetére
Óriási szerencse hogy nem megy fel ami nem rá való.
Ha felmenne ,lenne egy drága és szép téglád tv helyett.Egyébként nekem is 65C835 van.
Melyik firmware van rajta?
Milyen bugok vannak ,ha van?Majd írd le tapasztalataid hogy mi változott és mire frissitettél
Egyébként nálam továbbra is fennál az a "hiba" hogy random várakozik amikor másik google profilt választok. Érdekesség ,hogy ugyanaz a el3 profil van egy xiaomi s gen2. boxon és az is teljesen random homokórázik profil váltáskor. Szinte egyidőben jött ez a hiba.
Tudom kaptam javaslatot ,hogy használjak mittudomén milyen youtube alternatív appot ,mert ott nincs ilyen.
De ezt nem szeretném ,mert családi prémium van ,annak az összes előnyével együtt kihasználva. -
Tomix24
addikt
Sziasztok,
Van ez az új firmware, de hiába másolom a zip filet fat32 pendrive-ra a local frissités nem lát semmi. Tegnap jelent meg. C835-öm vanNew TCL R51MT05 Platform Google TV Update available in V631.
TV models....P755 (LA,CA) & C655 (LA,CA)
C64x & P74x & Q73x & QLED770
{P635/8(EU)} & P735 & C635 & 43/50C735
......(P725 & C725)
V8-R51MT05-LF1V631.021315
Note: Firmware in TV must be V620 or older
V631 OTA
[link]
build date= Dec 14, 2024
security_patch= 2024-03-05 -
Dzoli73
lelkes újonc
Elgondolkodtam a válaszaitokon. Minden jól működik, egyenlőre nem piszkálom
-
Dzoli73
lelkes újonc
Sziasztok.
TCL55C655-nél hol lehet átállítani a régiót? Sehol nem találom, először megpróbálnám így frissíteni a tv-t.
A Telegramon megvan a legújabb frissítés hozzá és a menetét is megtaláltam. Az XDA-n is olvastam, hogy hogyan frissítsem a tv-t. Ami még nem tiszta, hogy ota vagy img kiterjesztésű firmwaret használjak?
Ezt olvastam:
” Az ANDROID TV-t GOOGLE TV-vé változtathatja csak IMG fájllal.
Az OTA nem változtatja az ATV-t GTV-vé.
Miután megtalálta a megfelelő firmware-t a TV-hez, megfelelően elő kell készítenie egy USB-meghajtót.
Ne felejtsen el FAT32 formátumú USB 2.0 meghajtókat használni a TV 2.0 portjain.
Fontos különbség van az IMG Update és az OTA frissítés között.
Az IMG FÁJL TÖRLI AZ ÖSSZES ALKALMAZÁST!
Ha nem elégedett, és vissza akar térni a korábbi firmware-re, MINDIG HASZNÁLJON IMG-t.” -
blakey
titán
válasz
Tibor7878 #35653 üzenetére
A hallás egyénenként eltérő lehet, én pl. olyan hangokat is hallok, amit mások nem, sajnos. Így nem feltétlenül mérvadó, hogy ki, mit hall. A közeledben lévőket is kérdezd meg, hogy hallják-e, utána érdemes tovább gondolkodni. Többnyire semmilyen oda nem illő hang nem normális, de szinte mindennek van valamilyen hangja, már kérdés, hogy ezt ki hallja meg.
-
Tibor7878
tag
Ugyan, az egyik C765 tulaj hallgassa már meg nekem a fránya hangszórókat kikapcsolt (alvó) állapotban, másnál is sistereg szép halkan folyamatosan? Jól van ez így? Köszi előre is!
-
q13579
senior tag
Sziasztok, TCL 55C655 2 hónapos a következő tünetet kezdte el produkálni, eddig nem volt vele semmi gond.
2. monitorként használom játékra alapvetően PC-re kötve 3 m HDMI 2.1 kábellel.
A tünet:
Játék közben a hang ingadozik. Nem is a hangerőt mondanám követlenül, inkább olyan mintha bizonyos hangszínek változnak. Az a furcsa, hogy ezt korábban nem produkálta...
Szerintetek mi lehet a gond? (HDMI kábelhez nem nyúltam, annak szerintem nem lehet baja). 2k-ban tökéletesen fut a játék és meg van a 120Hz is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
flash- #35647 üzenetére
Valószínű van különbség két dobozból kivett TV között, de nálam C725 -nél nagyon helytelenek voltak a színek. Játszottam vele egy darabig, mire jobb lett. Nyilván a hiteles, pontos, utólagos kalibrációt meg sem közelítette az én beallításom, de a gyári érték nálam kifejezetten rossz volt.
Olyan műsornál nagyon feltűnő, mint például a Bogyó és Babóca, Peppa malac. Jellemzően ilyenek mentek rajta, úgyhogy hamar észrevettem.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
flash- #35647 üzenetére
Ezt most nem értem.
Eredeti kérdésre a válasz, a gyári kalibráció azt jelenti, hogy amikor először bekapcsolod a tvt és nem állítasz semmit egyik képmódban sem. Ha állítasz akkor is vissza lehet térni az eredeti kalibrációra, csak resetelni kell a képmódot, vagy ha lett használva a DDC opció, akkor azt törölni kell. -
-
ioles
csendes tag
válasz
droti25 #35643 üzenetére
Nálam is ez van és nem talál, sztem amíg nagyobb mérföldkőhöz nem ér a SW, addig nem küldik ki, csak ha egyedi hibával felhívod őket, esetleg távsegítséggel leküldik csak a te Tévédre, de valószínűleg nemsokára kiadnak egy újabb stabil nagy verziót (6-8 havonta).
Különböző fórumokon sztem pont ezért adnak ki tesztverziókat, hogy teszteljen a nép és ha jó egy tesztverzió akkor engedik csak ki a világnak. (ha csak nincs valami egyedi körülmény bizonyos régiókban, valami szolgáltató spec. változás, akkor pár országban előbb kiadnak bizonyos verziókat) De ezek csak megfigyelések.. -
ρσгτσ
addikt
válasz
droti25 #35643 üzenetére
Olasz, angol, francia régiókra érdemes átállítani, és úgy frissítést keresni. Vagy marad a manuális frissítés Telegram -ról.
Viszont ha így is minden rendben működik, akkor nem feltétlen fontos frissíteni. Szerintem...
fauv:
v420 óta nincs újabb FW. -
droti25
őstag
Sziasztok
Adott egy 65c805 TCL tv. Júliusi firmware(v135) van rajta.
2025 február van és nem talál újabbat ami vicc.
Másnál is van ilyen jellegű probléma? -
fauv
őstag
Üdv !
Dec 09-én volt nálam a TCL Android TV Updates telegramon au utsó bejegyzés, azóta sírí csend. Csak nálam vagy azóta nem volt semmi update?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #35631 üzenetére
De én nem azt írtam, hogy vegyen soundbart. Hanem azt, hogy a különbözetből kijön olyan belépő soundbar, aminek jobb lesz hangja, mint a két fenti TV bármelyikének. Tehát ha lenne rá igény, akkor azon az áron jobbat kap, mint amit egy sima TV nyújt.
Elsősorban egyébként azért írtam, hogy szerintem felesleges lenne a C765, mert leginkább normál TV adás megy majd rajta. C805 pedig lehet gyengébb, de szintén jó mini LED. Tehát képminőségre nem lehet panasz. És a hangja sem rossz, csak nem olyan, mint a C765 -nek.
Persze az is egy szempont, hogy hangban tényleg jobb a C765, és akinek ez fontos, de nem akar plusz eszközt a TV mellé, az vegye a jobbik TV -t.
-
gab1ka
senior tag
válasz
detroitrw #35630 üzenetére
Én tudok. Vagy 15 éve vettem ott egy monitort és kértem a kalibrálást felárért.
Zöldbe húzott. Akkor nem tudtam mi ez, pénzbe került, vakon hittem hogy ez így jó. Nagyon sok évvel később valamiért belenyitottam a hozzá kapott doksiba és akkor láttam hogy ez csak egy sima Spyder 3-as kalibráció volt. Gondolom már akkor is driftelt.
Azóta valószínűleg ezt jóval profibb módon művelik már. -
bnorci71
addikt
hang tekintetében én nem osztom Porto kolléga véleményét
Samu LCD egy idő után meguntam a dobozhangot vettem egy Yamaha soundbart hozzá, aztán lett egy Philips oled beépített 2.1 a sundbar feleslegesség vált. A TCL vásárlásakor szempont volt a 2.1 és így a tv-hez bőven elég ha meg nagy hang kel filmhez van 5.1 is.
Van 20-30ért is soundbar de hanem akarsz 2 eszközt nem fér el alatta stb szerintem megéri a felárat. -
detroitrw
addikt
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
detroitrw #35628 üzenetére
Csak azon teszt készülékek beállításait rakom fel amik gyari kalibracioja elég rosz, így biztosan javit majd a beallitas, de ettől még nem lesz kalibralt, mert van szórás a panelek között rendesen, de mindenképpen jobb lesz mint a gyári. Azoknak a tvknek a beállításait nem rakom fel amiken nem biztos hogy javit (egészen jo a gyári kalibraciojuk)
Szóval a rendes kalibralt képhez, egyedi műszeres kalibracio kell.
A boltok altal elvegezett kalibracio sokszor semmire nem jó, ugyanis általában csak a legolcsobb colorimetert hasznaljak amivel nem lehet színeket kalibralni, kell hozzá spectro is es az sem.mindegy milyen az a spektro. Illetve monitorhoz kell a saját videokártya is különben megint csak gond van (icc profil adott videokártyához keszul)
Szóval monitort teljesen felesleges a bolttal "kalibraltatni" arról nem is beszélve, hogy a legtobb monitor a megfelleo gyari kepmodban elég szinhelyes.
Érdemes monitor esetben megnezni hogy van e rtings teszt, ott megnezni milyen a gyári kalibracio, ha deltae 3 korul van, akkor bolttal nem igazab hozzannyulatni, mert a nem megfelleo muszerek siman deltae 3-6-al félre mérhetnek.
-
detroitrw
addikt
válasz
Vhiktor #35600 üzenetére
Igen en is ugy tudtam, hogy 1 ev alatt is mar "erdemes" lehet ujrakalibraltatni, es nagyon jol mondod ez nagyban fugg a felhasznalasi szokasoktol es, hogy pl. az egy munkaeszkoz e ...
Nekem kb. 8 eve mar csak vasarlaskori kalibralason atesett monitorjaim voltak es mindig erezhetoen eltero volt az adott kalibracios profil betoltese utan a vizualis elmeny.
Mivel egyaltalan nem hasznalom professzionalis szinten igy erdembe nem is zavart 2-3 ev utan se (amugy mivel nagyon lassan, de folyamatosan romlik az eszkoz igy laikus biztos nem veszi eszre, hogy valtozott e a minoseg).
Na meg ugyebar egy "belepo" szintu megjelenito es egy professzionalis kalibralasa kozott szinten latvanyos vizualis elmeny, hiaba maxolja ki a lehetosegeket az adott eszkoz.Ezert is megfontolando egy atlag usernek, hogy egy azonos tipusu eszkozon elvegzett kalibralast alkalmazzon a sajat eszkozen.
Mint ahogy Toled is be lehet szerezni ilyeneket. Szvsz egy atlag usernek az is boven eleg, mert 95%-ba ugyse kalibraltatna ujra az eszkozet.
Ebbe amugy Neked sokkal nagyobb tapasztalatod van, hogy kb. mekkora elteres szokott lenni az azonos tipusu frissen kibontott kalibralasi ertekei kozott?
-
Bogyi007
veterán
Srácok, még várom az 5 éves garanciát igazoló emailt, ha ez megjön az elég egy későbbi szervizeléshez vagy az alapregisztrációt mindenképpen csináljam meg az 55C805-re is a C645-höz hasonlóan?
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Szeretném megosztani rövid sztorimat.
A héten végre megkaptam a készülékcsere igazolásomat (c805).
Kb. 3 hónapig kellet nélkülöznöm a készüléket, mire megkaptam a dokumentet.
Az elején viszonylag gyorsan ment a dolog, ~3 hét elteltével visszakaptam alaplap cserével, amivel még rosszabb lett a helyzet, a filmek még jobban akadoztak, a hang brutálisan csúszott.
Visszaküldtem, na innentől kezdve 2 ! hónapot vártam szinte napra pontosan, mire kipostázták az igazolást.Persze többször érdeklődtem hogy mi a helyzet, de a válasz mindig az volt, hogy legyek türelemmel.Nagyon türelmes voltam.
A TV-t minden esetben az MPL hozta vitte, rossz volt nézni ahogy be lett b.szva a raktérbe.
Tanulság lehet az új belépőknek, hogy ha észrevesznek olyan hibát, ami zavaró lehet hosszútávon, bízva az esetleges FW orvoslásban (ami szerintem sosem jön el), küldje vissza azonnal, mert kicsúszik az időablakból.
2. lehetőség :Olyat is el tudok képzelni, aki bizonyos anomáliákat el tud fogadni, megtartja a TV-t és használja.
Röviden ennyi. -
Qtya123
őstag
válasz
kokokka #35613 üzenetére
Tévéhez képest valóban meglepően jó az Onkyo 2.1
Ha másik hasonló kategóriás tévé hangjával hasonlítottam össze, akkor az Sokol rádió minőség volt ehhez képest.
De ahogy írod is, nyilván nem ez való egy Dolby Atmos lejátszására, de ha valaki mezei tv adás háttérzajnak, vagy youtube-ra használja, arra meglepően jó. -
flash-
veterán
válasz
koppasz1986 #35588 üzenetére
köszi a tippet, nálam kodi-val nem éri el a pc-s smb2 megosztást.
vagy kicsit másképp kell beirni a kodiban az elérési utat? vagy kell ehhez valami extra beálliitás-port?
vimuban így irtam be: 129.168.1.73/Filmek/
ezt kodiban nem fogadja el. -
kokokka
addikt
válasz
bigrob #35599 üzenetére
Az Onkyo 2.1 bizony hozza a kötelezőt a 765-ösömben. Nem volt első helyen a feltétel listámon, de előkelő helyen szerepelt, és nem bántam meg. Nem tudom, hogy a 805 hogy szól, de az eddigi TV-imet ronggyá veri ennek a hangja. A beallitasok között is sokféle lehetőség van, és a térhangzása olyan, hogy csak pislogtam. Persze nem.ezen nézek.mozit, hanem az Atmos rendszeremen, de néha tényleg felesleges lenne bekapcsolni az erősítőt (YT, TV adás, szerepelt videók), mert hihetetlenül jól szól. Soudbart eszembe se jutna venni alapból, de ehhez nem is kellene. Ha most kérdeznék, hogy méri e a plusz pénz én igen mondanek rá.
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak hanggal kapcsolatban annyit tudok mondani hogy. C805 szépen szól, nincs másikkal tapasztalatom. És az Onkyo felirat/logó ezen is megvan .
Más kérdés, DV IQ módban nézzük most Prime videón a Reacher-t, fényerő ingadozást vettem észre időnként ami picit zavaró, más tapasztalt hasonlót illetve mi okozhatja? Egy pillanatra be-besötétedik mikor nem kellene. Gondolom frissítés majd egyszer megoldja...
-
HML
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem akkor az 55C805 elég lesz, a hangot meg utólag Soundbarral javítom ha nagyon rossz lenne, illetve megkeresem Vhiktort vagy a fájlokat, de úgy gondolom a jelenlegi tv-hez képest a gyári beállításokon is hatalmas különbség lesz képben.
Igazából a 60 éves szüleim néznék a legtöbbet, teljesen általános tv adásokra telekomos boxal hdmi-n keresztül, nekik szerintem tökéletes lesz.
Nem ismertem ezt a márkát, korábban itthon a műszaki dolgok 90 százaléka samsung és lg volt, bár azok közül is sok 15-20 éves, akkor szerintem még más minőséget képviselt minden márka.
Haveromnak van 4db tcl klíma, azok évek óta hibátlanul működnek, remélem ez is jó lesz.
Olvastam, hogy simán megáll 2 hónap vagy pár év után akár egy LG is ha épp hibás, azt meg anyagilag fájdalmasabbnak érezném majdnem dupla ennyiért 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest