Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Akinek van telegramja, megnézné, hogy C655-re mi a legfrissebb FW? Csak kíváncsi vagyok, van-e valami friss, bár gondolom nincs, csak ez a sok új csillivilli dolog felkeltette az érdeklődésem.
-
Grillo
őstag
válasz
koppasz1986 #35861 üzenetére
De nem kőműves-bádogos vagy, ugye?
-
Grillo
őstag
válasz
Mayweather #35839 üzenetére
Nálam 55C655-ön nincs ilyen, legalábbis nem tűnt fel.
-
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp #34720 üzenetére
Van valami konkrét kérdésed, írd meg, aztán megnézem, ha nincs még rá válaszom. A mindenféle film 53. másodpercében a balszéle homályos dolgot nem néztem, mert egyrészt 70%ban a gyerekek nézik, másrészt a Netflixem is csak sima 1080p.
Nekem ami meglepetés volt, hogy asszony sok régi sorozatot néz a kiscsajjal Plexről, amik max 720p-k, és nagyon faszán néznek ki ennek ellenére is. A DV és egyebek esetében szépen vált a TV, amúgy a mozi mód fut, hangot szoktuk néha váltogatni, mi megy épp.
Ma raktam rá 1-2 játékot play-ről (telefonról telepítve), mennek szépen, csak haza kell hoznom a kontrollert, mert így eléggé be van határolva, mi működik. -
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Én 55C655-öt vettem bő hónapja, a menükben néha röcög, műsoron belül 1-1 alkalommal tapasztaltam ilyet, de szerintem csak azért tűnt fel, mert itt ilyen sokat olvasni róla.
Soha nem bámulom sötétben a full fekete képernyőt, de nem kérdés, hogy ez itt biztosan rosszabb, mint a drágább típusok, de nekem a nappaliban nem okoz gondot, és a 10 éves Samu után mindenképpen nagy előrelépés.
Igazából nekem igényem sem volt drágábbra, de nem kérdés, hogy ebben nem vagyok irányadó semmiképp.A hang jó, de azért közelében nincs semmi külső megoldásnak, nekem a korábbin egy 5.1-es Genius rendszer volt, van vagy 20 éves, de annak van rendes basszusa. Amit kb. soha nem tudok kihasználni, így bőven elég ez is.
-
Grillo
őstag
Megjött ma nekem is a garancia kiterjesztésről a visszaigazolás, 30 nap +/- 1-2 nap volt. De a lényeg, megvan.
-
Grillo
őstag
válasz
Qtya123 #34144 üzenetére
Igen olvastam, épp ezért írtam, hogy ha van elég tapasztalat. C655 esetén sem láttam majdnem semmit, de úgy voltam vele, hogy a kb. azonos áron kapható Samsungnak annyi hátránya van, hogy megpróbálom. Azért a cseregaranciát bepipáltam Alzánál, de eddig jól teljesített, mondjuk a korábbi Samu olyan szinten volt lassú az "okos" felületen, hogy annál minden gyorsabb.
-
Grillo
őstag
válasz
mikrofon #34141 üzenetére
Jaja, a másik véglet meg vagyok én, annyi az igény, hogy lecseréljem a 10 éves, tönkre ment Samsung alsópolcost kicsit nagyobbra, meg ne legyen szarabb. És akkor ezen még dugdosni sem kell a Google TV-t az USBbe, mert benne van, meg még a hangja is elég, mert van benne 2.1.
Tény, én az aljára lőttem, megkaptam, amit vártam, 1 hónap után is elégedett vagyok.Más, hogy a milyen TV-t vegyek topikot nagyon a TCL ajánlások uralják, pláne pár százezres szintig. De akinek esze van bejön ide olvasni, aztán vagy tudja (már amiről van ugye már tapasztalat), mit vesz, vagy utána jön panaszkodni (bár amennyi ezekből fogyhat, azért akkora forradalmi hangulat azért nincs.
-
Grillo
őstag
válasz
Segnior_Barthez #33765 üzenetére
Nekem nem megy bekapcsolt CEC mellett sem, a korábbi Samu nekem is tudta.
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz #33336 üzenetére
Hát, nekem ha HDMI1-en kapcsolom ki, vagy akár a saját TV álláson, akkor azon is kapcsol be. 55C655, elvileg a legújabb fw-vel, amit felajánlott első bekapcsolásnál.
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz #33336 üzenetére
Este megnézem.
-
Grillo
őstag
válasz
HateEternal #33333 üzenetére
OK, de itt most a bemenet az a csatlakozó alapján, tehát ha TV-t néztem, ami a HDMI1-en jön a beltériből, akkor oda kapcsol vissza, vagy mondjuk Netflix, vagy más streaming is?
-
Grillo
őstag
válasz
jesszjessz #33331 üzenetére
Mi lenne a kimenet, amit szeretnél? Nálam mindig a Home felület jön be, de őszintén nem is nézegettem nagyon, nekem így jó, de kipróbálom, ha segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest