Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowhands
lelkes újonc
Sziasztok!
Van egy TCL 65c765-ös TV-m és a kérdés az lenne, hogy
szerintetek a PS5 slim-et érdemes a HDMI 1 (earc) portra kötni vagy mindegy melyik HDMI-be dugom, lesz valami különbség, hogy melyikben van? -
bdominik98
kezdő
válasz
DeadmaN89 #35095 üzenetére
Igen, jelenleg én is csak stuttert láttam de első pár alkalommal frame drop fixen.. viccesen hangozhat de lehet, hogy tanul a tv vagy csak szokja a jelenetet vagy nem tudom, a vezércsel ep5 3:50-től a kocsinál volt az első teszt, hát borzasztó mennyi kocka kimaradt aztán váltogattam a DV módokat sötét világos ide oda még a végén egyiknél se jelentkezett (kb 10 alkalom) pedig nem történt változás az akadós beállitáshoz képest ugyan ez mostmár a Wednesdaynél is tapasztalható nem akad 24fps es stutter/judder jelen van de ennyi.. játszottam eleget low end pc-n, hogy lássam a különbséget kevés de stabil fps és 1%-os bezuhanások között
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
Qtya123 #35035 üzenetére
Egyelőre nem tudom megmondani hogy miért, de ugyan azokkal a beállításokkal újra játszva ma meg jó az egész. DV sötét mondjuk 80%, DV világosba viszont nem lehet belekötni... lehet hogy amikor rájön a hoppáré újra kellene indítani, de másodjára most nem váltogattam source-t...
-
bnorci71
addikt
válasz
Stealth #35091 üzenetére
-lóg 2 telefon ami akkor semmit nem csinált, 2kamera, egy noti ami szintén semmit nem csinált,
-torrentet lelőttem miután akadozott, de semmi eredmény, eddig torrent mellet is ment minden rendben -az op rendszer most lett újrarakva a HTPC-n, de inkább hívjuk hálózati kiszolgáló gépnek-
-router egy Netgear XR100mértem egy TV sebességet speedtestel a net felé, 500Mbit netem van 250Mbit volt a letöltés
soldi3r
2160p (4K)HDR
44–56 Mbps 66–85 Mbps
nálam ugye 20MB/s az 160Mbit/s
vagy rosszul számolok valamit? -
-
szaki58
aktív tag
A korábban írt problémámra (két eszköz pl. fejhallgató - nem megy egyszerre a tv bluetoot-án) senki nem reagál. Esetleg valami infó?
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Van egy régi Samsung ue32h5030awxxh tv-nk, de nincs hozzá távirányító.
Apple TV lenne rákötve, szóval csak arra kéne szerezni egy távirányítót, hogy bekapcsoljon a tv, esetleg HDMI bemenetre lehessen váltani a képet.
Aliexpress-en keresek univerzális távirányítót, de felsorolva egyikhez sincs ez a típus, és szinte mindenhova az van írva, hogy universal all SMART tv, de ez meg nem smart ugye.Ezek közül bármelyik távirányíót jó lenne nekem, vagy ezek nem működnének?
egyik
másik
harmadikKöszi!
-
István 67
tag
válasz
TheMartin03 #35038 üzenetére
Mit veszel helyette?Nekem fogalmam sincs, oledtől picit félek a beégés miatt valamint hasonló árkategóriában gyenge fényerő miatt.6-700 ezret nem akarok kiadni tv-re.Úgyhogy nem tudom.Ma megnéztem a Hisense u7n ,gyengébb mint a 765 ,jóval.
-
kokokka
addikt
válasz
Qtya123 #35083 üzenetére
Ezt találtam, nálam segített a beépített Netflix dadogásánál. A nézhetetlen helyett egy teljesen nézhető smooth-ot kaptam, de azért nem tökéletes minden jelenetnél. Elvétve még így is előfordul hiba, de szinte hihetetlen, hogy mennyire jó lett, pedig már letettem róla. Igaz, én külső egységekről hajtom, de nem hagy a vérem
Szóval:
1. A speciális beállításoknál ki kell kapcsolni a mozgás simítást.
2. El kell indítani egy DV filmet (én Netflix-en csináltam) ilyenkor a TV automatikusan elindítja a DV IQ-t. Valamilyen oknál fogva ez a képmód nem teszi lehetővé a mozgástisztaság kikapcsolását, ezért
3. Át kell állítani a TV-t DV Fényes vagy DV Sötét módra (ez tetszőleges). Miután ez megvan,
4. A beállított képmód menüjében ki kell kapcsolni a mozgás simítást (ennél a két módnál ugyanis ki lehet), majd
5. Visszaállítani a képmódot DV IQ-ra.Mint írtam, hihetetlen sokat javult a Netflix lejátszás (nálam), de a YT feltöltő videója alatt is többen írják ezt. Remélem segít másnak is, akinél akad bármelyik belső app vagy külső eszköz HDR és DV alatt.
Itt a forrás:
How to Fix Motion Smoothing/Clarity/Jutter/Stutter Issue on TCL and Hisense with Google TV
Megjegyezném, hogy nem csak TCL probléma ez, bár igaz, ezzel kapcsolatban találtam a letöbbet. Panasonic vagy épp Sony TV-kről is találtam stutter hibákról szóló panaszokat.
-
beach head
senior tag
Hello!
Ujratelepitettem egy c639est.
Hogy lehet megoldani, hogy a eljesen irrelevans tcl channel javaslatok eltunjenek a kezdokepernyorol? Miert van 2 tcl channel app ikon? Le lehet ezeket tiltani valahogy root nelkul? Nem engedi egyszerű en sehogy.
Valamint ujratelepites utan a google assistant nem hajlando tarsalogni velem, mindenre csak videot keres, eddig ez n3m igy volt, visszabeszelt ha kerdeztem valamit ( ez egyebkent egy nemreg hasznalatba helyett p655-on is igy van,). Mi lehet ennek az oka? Azert is idegesito mert hangparanccsal nyittattam meg a google playt mert ezeken a szarokon nem lehet kirakni az ikonjat se a kezdőkeperenyore, se a quick panelre.
Meg lehet ezt mókolni? Masik regiora allitas segit? (magyaron van) vagy valami normalisabb launchert fel lehet rakni ugy ,hogy egybol azzal fusson a rendszer? -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
75C845 + Kodi hálózati lejátszás egy HTPC-ről Wi-fi 5Ghz a HTPC 1Gb kábelen a routerenBeüzemeléskor volt gond a film lejátszással mert néha pufferelt akkor feljebb vettem minden értéket és jó lett. Most viszont a Star Trek SNW. S02E01 nézhetetlen DV anyag.
Állítottam mindenen feljebb újraindítás kicsit javult de így se élvezhető mert van amikor ha a kép nem is de a hang megakad.
Gondolkodtam és nem is biztos, hogy az a jó ha minden értéket feljebb állítok.
Mi az ideális beállítás?Csak ellenőrzésként a notimra elkezdtem átmásolni a file-t az intéző 20MB/s sebességgel csinálta 1-2x esett be alá. A noti is ugyan abban a helyiségben van és ugyan úgy az 5Ghz-n.
20Mb/s átlag sebességnek azért elégnek kellene lennie vagy rosszul gondolom? -
Qtya123
őstag
válasz
bdominik98 #35075 üzenetére
Az akadás az nem lep meg, a kép az igen.
Általában az akadásos példányok gazdái is dicsérik a képet és én is vásárlás előtt side by side hasonlítgattam LG oleddel. Nem képeken, videókon, hanem élőben. És úgy voltam vele, hogy kérdés nélkül kifizettem volna a felárat, ha annyival szebbnek látom. Nem így lett.
Anno még írtam is, hogy nem éreztem a +250e felárat az LG képét nézve. Ha az 1 millió Ft feletti (azt hiszem Sony) oleddel hasonlítottam össze, na ott egyből látszott, hogy más kávéház a kettő, de az LG esetén nem volt markáns különbség.
Igaz én C845-öt hasonlítottam, nem C765-öt, de nem hiszem, hogy a 765 képe alapban annyival rosszabb lenne a C845-nél.
Egyébként akkor azt tapasztaltam, hogy a C805 és C845 képe között kisebb a különbség, mint a C845 és C855 között. Az valami brutális volt. Még a feleségem is (akinek amúgy nincs szeme ehhez, az akadásokat sem látta, amíg nem mutattam mit és mikor figyeljen) egyből rávágta a C855-re, hogy hú ez még szebb. De árban meg LG oled volt.Mondjunk esetedben mindegy is, hogy azért rossz-e a kép, mert nagyon el van állítva, valami hiba van, vagy egyszerűen nem ehhez szoktál. Ezek mind lényegtelen kérdések, ha a TV tagja az akadós TCL miniled TV-k klubjának.
-
alaves
addikt
válasz
bdominik98 #35071 üzenetére
Ha az sem megfelelő, akkor már nem sok lehetőség marad, ahol ténylegesen látható különbség is van a B4-hez képest: G4, S95D, OLED909, Z95A, A95L
-
ricogsm
őstag
válasz
Pro Koryak #34966 üzenetére
Igen arról csúsztam le. December elején volt. Másik fórumtárs is lecsúszott. Vigasztalódtam egy tcl 65c845 el.
-
alaves
addikt
válasz
bdominik98 #35048 üzenetére
Az elvárásaid, igényeid alapján érzékelhető volt, hogy a C765 nem lesz elégséges, különös tekintettel arra is, hogy C4-en is néztél már tartalmat otthoni körülmények között.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
bdominik98 #35063 üzenetére
Fénykép sokszor nem a valóságot tükrözi. A képen alapvetően teljesen más színhőmérséklete van a 2 tvnek.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
bdominik98 #35062 üzenetére
Nem az akadásra értettem, hanem a képminőségre.
Az akadást meg tudom érteni, én is tapasztaltam. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #35061 üzenetére
Elsozor is meg kell nézni milyen muszerrel mertek őket. Ha csak egyszerűbb colorimeterrel az nem a valóságot tukrozi. Ha nem megfelo spectroval akkor az megint nem a valóságtól tükrözi.
Szóval nagyon nem mindegy milyen műszereket használnak a teszt során, van amikor műszerek között felta 4-6 eltérés is van. Nemsokára lesz róla youtubeon video
Akkor úgy fogalmazok, hogy általában kekbe húznak a miniledek, ha nem is ennyire de akkor is. Sony miniled tvvel még nem találkoztam így az lehet hogy sárgába húz.
Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagyoknak, főleg külföldön nem ritka, hogy tesztre elokeszitett tvket adnak
-
kokokka
addikt
Ezt én is úgy értettem, hogy kalibrálatlan TV létére besza behu. Persze, ha összejön a kalibráltatás, majd kiderül, mennyivel lesz szebb. Vagy nem. Ugyanis a kalibrálás a legjobb kép miatt van, de az mégsem mindenkinek a legjobb. Sok minden függ az egyéni szemtől, ízléstől még akkor is, ha tudjuk, hogy a műszer nem hazudik.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
bdominik98 #35056 üzenetére
Nem értem a kérdést.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
A mozi mód eleve melegebb, és az lenne a helyesebb, de fotók alapján nehéz megítélni, hogy melyik természetesebb. Küldesz egy linket ahhoz a videóhoz, amivel nézted a 2 TV -t?
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Egyébként nem biztos, hogy egy YT stream a legreprezentatívabb példa az összehasonlításra.
-
bdominik98
kezdő
Mozi modban a kifejezes “hugysarga” talalo nem tudom kalibralas elott mit takar a “kekes” de ehhez szoktatni kell a szemet alapvetoen valami d65 feherppnt vagy mihez van csinalva es gyanitom direkt filmekhez van az a mod nem youtubeozni
Vhiktor szakmaibb velemeny?
(Illetve valami magyarazat miert foltos a miniled meg a sima led tv vegig egyszinu? Csatoltam ket kepet arra gondolok)
-
bdominik98
kezdő
válasz
freeland0806 #35050 üzenetére
Telitalalat remelem a b4-nel leesik az allam es ense talalom honapokig me olyanjo
-
bdominik98
kezdő
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Én ma vettem át a 75 colos 765 TCL-t. Már be is üzemeltem. Egy Philips 65 colos 120hz-es mini ledes tv-t (Típusa ez Philips 65PML9506) vált a nappaliban.
Eddig nagyon tetszik a tv, nagyon rendben van ennyi pénzért. Szép a képe, de majd holnap nézegetek rajta filmeket, sorozatokat
Egyébként van itthon Lg C4-es (Pc Monitornak használom) meg C2-es is (Ez a hálóban van). Szerintem ezekkel összehasonlítva is jó a képe.Ha bárkit valami infó, tapasztalat, vagy meg kell nézni valamit érdekel, jelezzétek.
Csendes tagként olvasgattam a forumot a mozgás megjelenítés miatt -
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #35049 üzenetére
Vhiktor írta, hogy ami nála járt, annál is elég rossz volt a szín gyári értéken. Mozi módban kékült. Hogy mennyire általános azt nem tudom, de neki vannak kalibrált beállításai, ami több mint valószínű jobb lesz, mint a gyári.
Szerk.:
Egyébként ez a kékülés elég fura dolog. Valószínű kevesebb embert zavarhat, talán pont az ellenkezőjét váltja ki. Mert sokan használnak elég hideg módot a TV -n. Csak mondjuk az valósághoz nem sok köze van. -
freeland0806
tag
válasz
Visszaküldöd akkor gondolom
-
kokokka
addikt
válasz
Ekkora különbség lenne a 65 és a 85 között? Az enyémnek olyan képe van, hogy még mindig keresem az állam a kanapé előtt.
-
bdominik98
kezdő
válasz
Hogy mennyiert vetted?
Nekem 370 volt de akadas van igen nem is tesztelem tovabb hat a miniled feketeje tenyleg tok jo de szinek azok kalibralas nelkul tenyleg
a full alap LG mellett nem adja azt a wow faktort (remelem a b4 ami hetfon jon megadja mert a c4 nel volt fatereknal de ugye nem volt mellette semmi csak az emlek) sot vannak helyzetek amikor egyenesen rosszabb rakok be ide kepeket [kép] [kép]
ez elso latasra utalat lett mintsem szerelem -
BlueSteel
tag
válasz
freeland0806 #34997 üzenetére
Ugyanazzal.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Celtis #35043 üzenetére
Emag.
Nem írtam fel.
De a leírás eléggé stimmel. Illetve ha koki ráncosan van visszarakva a fólia, de vissza van rakva nagyjából, akkor tuti az enyémSzerintem csak a fóliával 30 percet csesztem el, mert mindig összeragadt egy másik pontjával, de nem akartam anélkül visszaküldeni.
-
Celtis
veterán
válasz
TheMartin03 #35042 üzenetére
Hova került fel a készülék? Csak kíváncsi vagyok mikor viszik el. Sorozatszámot felírtad esetleg?
-
Celtis
veterán
válasz
Talán majd jön az új tulaj, hogy ő belenyúlt a tutiba. Olcsón vett egy bontottat , ami egyáltalán nem akad.
-
Celtis
veterán
válasz
Hol?
-
István 67
tag
válasz
Remélem ma az enyémet is elviszik,ez 350 volt.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #35030 üzenetére
Szerintem felkerült a 65C765-öm, 332.900-ért. Én 297-ért vettem.
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett.
De mint mondtam, én akadásokat véltem felfedezni. De ha valaki akar, rárabolhat.
-
Mizol29
senior tag
válasz
freeland0806 #35034 üzenetére
Azt te hogy kapcsolod be ha nincs konzol rákötve? Nálam eleve inaktív ha nincs a PS5 bekapcsolva.
-
kokokka
addikt
válasz
bdominik98 #35015 üzenetére
Én még Amazon-ról vettem, de már letiltották ott. És nem eladó (egyik sem)
@szaki58
A 65-ös Samsung-on sokat rontott a konzol. Igaz, csak teljesen homogén, világos vagy szürke felületen látszott, filmezésnél nem. De ez most 85-ös és hibátlan, így tartok tőle nagyon, hogy elqródik. Tuti, hogy mérgemben leütném magam önvédelemből. Ráadásul az Onkyo miatt nem is tudom, melyik konzol lenne jó hozzá. Ha tudnék annyit emelni rajta, hogy a centersugárzó beférjen alá (TV magasítóval, de ekkorát sehol sem láttam), akkor az egyébként is pont jó magasságban lenne. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986 #35021 üzenetére
Elengedtem a külső lejátszós dolgot, 100 év magány c. sorozat amit most kezdtünk el Netflix prémiummal pont jó teszt volt, első 10 percben elég sok a sötét jelenet. DV sötét módban (mind1 hogy külső lejátszó vagy TV saját appja) ugyanolyan, ha nem egy fokkal rosszabb a külső lejátszón. DV világos, illetve a játék mód kb. ugyan annyit javít nálam, nem 100% de jelentősen jobb. Ránéztem a porto által bemásolt linkekre Netflixen, 1-2 akad DV sötétben nagyon minimálisan (100 év magányban nekem sokkal rosszabb részek vannak) de pl. fényesben mind hibátlan.
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
bdominik98 #35015 üzenetére
Az enyém eladó, 30k, semmit nem javít nálam az akadásokon, amiket én tapasztalok.
-
TheMartin03
aktív tag
Közeljövőben felkerülhet TCL 65C765 felbontva Emagra, ma délután dolgozták fel a visszaküldésem.
Én becsomagoltam becsületesen, a fóliát is visszaraktam amennyire lehetett.
Nekem sajnos döcögött, ezt mindenki mérlegelje, de homogenitásban szerintem nagyon jó volt.
Remélhetőleg baja nem esett. -
bdominik98
kezdő
válasz
TheMartin03 #35027 üzenetére
Pedig 350 ert megneznem a 75 ost fene egye meg
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35023 üzenetére
Én 655-ön is láttam a Netflix-en a 3 test probléma jelenetnél, amikor sógit megkértem, hogy Nézzükmánmeg.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
bdominik98 #35013 üzenetére
Philips PML 8709, 55 és 75 Inches volt Alzán akciós.
55 incheset vettem 167-ért.
Talán még annyi, hogy a "látószöge"szerintem rosszabb, mint a TCL 765-nek. De szemből nézzük a TV-ket, nem véletlenül.
Ennyiért nagyon elégedett vagyok, mostani eredeti árát nem biztos hogy megérné.
Friss modell, nem nagyon találtam róla semmit, de eddig kellemes csalódás. Ambilight sajna nincs, és 60hz. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35012 üzenetére
A 765-ös TCL-emen nem rémlett, bár eleve a sokkal több zóna miatt nehezebben is észrevehető. De inkább néha kiszúrom a rácsot feleannyiért, minthogy kerülő megoldásokat használjak 300 ezért egy fluid lejátszásra...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mondjuk azt sem árt tisztázni, hogy kinél milyen szintű előfizetés van az adott streamingen.
Mert ha például Netflix -en akad DV módban egy film vagy sorozat, akkor tök mindegy, hogy másnál alapcsomagban jól működik -e. Semmi jelentősége nincs.
Nyilván ettől még lehet, hogy valakinél tök jól működik DV -ben. Csak ennek nem sok értelme van, hogy valaki beírja nála minden frankó, közben meg nem is DV -ben nézi.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Nincs konzolom, pc-m van. De észre veszem, főleg mióta téma itt ez az akadozás, már rendesen betege vagyok, néha még telón is látok röccenést film közben
De ezt a motion blurt inkább tv-boxrol veszem észre, pc-n az mpc-hc lejátszó bevan állítva, hogy 24p be játsza le, lehet emiatt, de ott nem tapasztalom.
-
freeland0806
tag
válasz
koppasz1986 #35021 üzenetére
Konzolod sincs? Azzal is működik.
Én annyit vettem észre, hogy nem olyan éles a kép mint amúgy és lassabb mozgásnál van egy adag motion blur, amit te nem biztos, hogy látnál, vagy zavarna pl. A színek is mintha másabbak lennének valamennyire. A fényerő nem csökken le drámaian azért, dv sötéthez képest meg egyáltalán nem szerintem.Bogyi007: ez az akadozás csak bizonyos mini led tévéket érint ha jól tévedek, C655 nekem is teljesen folyamatos képet adott, ami a 645 nagytesója
-
freeland0806
tag
válasz
DeadmaN89 #35017 üzenetére
Ha nem jelenne meg a kiválasztott képmódok között a "játék" akkor a beállításokban keresd meg a "majstor igre" nevezetű nem tudom milyen nyelvű cuccot. Ott ha rámész mutatni fogja a bemeneteket és ki is tudod választani, hogy bekapcsolva maradjon e, automatikus legyen e, vagy inkább kikapcsolnád.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
DeadmaN89 #35017 üzenetére
Arra volt panasz, hogy dv játékmódban nem annyira fényes a kép. De lehet, hogy dv világos képmódhoz hasonlították, ami alapból fényesebb, mint kellene. A dv sötét képmód áll közelebb a helyes megjelenítéshez, azzal kellene összehasonlítani ugyanolyan beállítások mellett. Én már megtettem volna, de nincs külső dv lejátszóm.
-
Bogyi007
veterán
válasz
kokokka #35014 üzenetére
Igaz hogy nekem csak egy 55C645-ös van itthon de streaming alatt az égadta világon semmi akadást nem tapasztalok, pedig Netflix, Disney+, Max, SkyShowtime és Prime Video tartalmakat is fogyasztunk rajta - igaz a Disney kivételével mindből Standard csomagokat.
Valamint Series X es PS4 Fat konzolokat is használok vele.
A szoftververzió V8-R51MT05-LF1V619
-
freeland0806
tag
válasz
kokokka #35014 üzenetére
Nekem 4-ből 4 tvm ilyen volt. Ebből a TCL C805-ön és a Philips 8118-on volt a legészrevehetőbb. Sajnos lutri, akár szállítás közben is kialakulhat, vagy már eleve így jön ki a gyárból. Amikor homogén színű háttér van főleg szürke vagy barnás és a kamera mozog le-fel stb olyankor veszem észre. Vagy amikor az eget pásztázza a kamera. Egyébként elvileg ez sajnos nem hiba a legtöbb gyártó szemében egy bizonyos szintig. Illetve akkor lenne az, ha mindig látnád nem csak bizonyos körülmények között.
Tömeggyártás van és azért lehet ilyen a tűréshatár ami a homogenitást illeti, na meg sok ember észre se veszi ráadásul. Nekem a családtagok közül is 4-ből 1 ember látja csak amit nem tudok hova tenni, de irigylem őket. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
Celtis #35009 üzenetére
Már megjött, szval mind1, a játék mód alatt a TV Dolby Vision játék módját érted, ami akkor válik elérhetővé, amikor a HDMI bemenetet használjuk? Ha ez megoldja a mikrolaggokat nekem lehet hogy jó lesz, jobban zavar ez annál, ha pl. egy átlagos sorozat esetén nem lenne akkora élmény a HDR. Sima sorozatnál így pár percet nézve, váltogatva nem látok nagy különbséget pl. a sötét és a játék mód között, persze ennyi idő ezt megállapítani biztosan nem elég. Az über fasza látványos filmeket úgyis Ncore-ról szedem, NAS-ról még nem volt bajom semmilyen letöltött anyaggal...
-
kokokka
addikt
válasz
bdominik98 #35013 üzenetére
Akkor az én TV-m csoda. Keresztbe kasba teszteltem napokig mindennel, de nálam semmi ilyen nincs. Végig vittem a teljes szürke skálát is, szerencsére hibátlan. Épp ezért nem is vagyok biztos benne, hogy fali konzolra teszem. Sajnos a Samsung Qled-nél megszivtam vele. Annak alapból sem volt homogén a kijelzője, volt pici felhősödése is, de miután falra tettem még rosszabb lett.
-
bdominik98
kezdő
válasz
TheMartin03 #35008 üzenetére
engem már csak az érdekelne melyik modell nehogy rendeljek egy harmadik tv-t
DV nekem nem tudom hiányozna-e Netflix Yt kombóhoz (sose nem is volt szóval valszeg nem)
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #35008 üzenetére
Ja igen DSE, vertical banding. Ismerős. Manapság az a csoda ha nincs.
-
szaki58
aktív tag
Segítséget kérek tőletek!
Koss Porta Pro Wireless fejest használok a tv-hez. Egy ismerősöm feltette a kérdést, lehet-e két fejhallgatót egyszerre használni hozzá. Úgy gondoltam, igen. Hát nem. Kipróbáltam két bluetooth eszközzel, és csak az szólt (Koss és Sony SRS11), amelyiket később kapcsoltam be. Az előzőt nem tartotta meg. Mindkettőnek más címe volt, és mégsem...
Van megoldás rá? -
Celtis
veterán
válasz
freeland0806 #34998 üzenetére
Kizárt, hogy ez Gooogle tv probléma.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #35007 üzenetére
Most volt Alza-n akciós néhány GoogleTV-s, Titant nem is vettem volna.
Filmeken és tartalmon szinte soha nem látszik nekem hátrány, nekem így is elég fekete és elég jó a "zónálás". Természetesen nem olyan világos, mint a 765, de ez is bőven elég. DoVi-t kicsit sajnálom, de fele annyiba került, mint a TCL, bár ez 55 inch a 65 után, de a szobába ez jobban illik, másik szinte túl nagy volt.
2 dolgot vettem észre:
Valamelyik konfignál volt egyszer egy eset, hogy az egész képernyő fekete volt, és egy 2 soros fehér felirat középen, ott látszott, hogy néhány szó halványabb a másik zóna miatt, de azért ez elég ritka eset.
A másik az, hogy a szürkéje sajna nem a legjobb, Greyscale videókon látszik azért a "rács". Tartalmakkor szintén nem igazán vehető észre, 1-2 alkalom volt amikor megláttam, mert tudtam hogy ott van. A menüben látszik még néha, mert a GoogleTV háttere is szürkés.Szerintem ennyi.
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #35005 üzenetére
Off: szerencsés vagy, hogy kaptál Google TV-s Philipset, nekem Titan OS volt az előzőn és nagyon szűkös volt az alkalmazás kínálat.
Mennyire érzed hátránynak a kevesebb zónát? Csak erre vagyok kíváncsi és nem offolok többet becsszó -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #34998 üzenetére
Most Google TV-s Philipsre váltottam a TCL-em, és ezeknél nem vettem észre semmi ilyesmit, bár csak egy részét néztem a tipikus problémáknak. De nem tűnt felt máshol.
Miniled, kevesebb zóna, és DV nélküli.
Menü itt is néha belaggol, bár kevesebbszer mint a TCL, de tartalom nem, se Netflixen, se YT-on, se HDMI Boxon, se HDD-ről.
A TCL-em gyári Netflixen, YT-on, és HDD-n is akadozott.
Nem gondolnám hogy a Google TV lenne a baj. -
ρσгτσ
addikt
válasz
bdominik98 #35003 üzenetére
-
kokokka
addikt
válasz
freeland0806 #34997 üzenetére
Akkor ez lottó. Külső eszközről megy minden nálam, így nincs bajom vele. De én sem erre számítottam mikor megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opera böngésző
- Everest / AIDA64 topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged