Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
HawerKing #4745 üzenetére
Ezeket próbáltad?
- Fejlesztői menüben a Bluetooth AVRCP-verzió átállítása 1.6-ra.
- Fejlesztői menüben az Abszolút hangerő vezérlés letiltást bekapcsolni. (Ez úgy látom magyar nyelven nem jelenik meg, elvileg angolra átállítva a nyelvet ott lesz, hogy Disable absolute volume.
- Hangok és rezgéseknél a Hangeffektek alatt equalizer csúszkáit maximumra....
- Vannak hangerőnövelő appok pl: Volume Booster GOODEV -
szasanyi
félisten
válasz
HawerKing #4747 üzenetére
Én kipróbáltam a régióváltás és különböző zenei app-okat is, de érdemi változást nem hozott. És lejárt a támogatása is, és - bár jó készülék - csereérett. De 1 dolog biztos: amely típusnál konkrétan nem említík a masszív fém vázat, olyat Xiaomi-t soha többé nem veszek.
Amúgy a Note 13 Pro 5G telút kábé minden más szempontból jobbnak találtam.
-
szasanyi
félisten
válasz
HawerKing #4745 üzenetére
Nem tudod, én is próbáltam. Váltottam Redmi Note 13 Pro 5G-re, és majdnem 2x akkaora a hangerő ugyanazon aa Seinheiser BT fülesen. De ez teló meg egy olcsó, gagyi szerkezetű így a töltés és használat közbeni melegedéstől meghajlott a telefon. Semmilyen külsérelmi nyom nincs, még karc sem.
-
HawerKing
őstag
Valami olyat mondjatok amivel fel tudom hangosítani a zene hangerejét Bluetooth on!!! Mert ez a *#*#3646633#*#* módszer nem ér semmit! Nekem ez a legnagyobb bajom a xiaomival
-
HawerKing
őstag
Nekem egyáltalán nincs reklám!!! Kikapcsoltam kb 2 éve azóta semmi!! Sőt Privát DNS hez beállitod a dns.adguard-dns.com ot még a böngésződven sem lesznek reklámok a weblapokon!!!
-
Zoleee83
addikt
válasz
Viktor0610 #4741 üzenetére
Én pedig továbbra is fenntartom hogy de igen, kismillió videó van YT-on arról, hogyan kapcsold ki a reklámokat! Lehet összefüggésben van azzal, hogy még Miui-n vagyok.
Mindenesetre most váltok, szeretnék frissebb OS-t, más gyártót is kipróbálni, elképzelhető hogy nem fog beválni, de ez a terv. Az egyedüli ami hiányozni fog az infra, és a gyorstöltés.
(Adott volna még a Realme, amit egész jónak találok, de marad a Nothing). -
-
Zoleee83
addikt
válasz
Viktor0610 #4737 üzenetére
Megnéztem sok videót erről, végig mentem egyesével, még mindig dobálja, ezen kívül rengeteg a feleslegesen előre telepitett app is, amit soha nem használok, de azért foglalja a helyet.
Eleve nem tol sok reklámot -> Jajj dehogynem, a téma app non-stop dobálja, néhány óránként, aztán ott a force update is, ami már kiidegelt', hogy állandóan csesztet hogy frissíts, naponta 3x jön fel, miért nem lehet lelőni?
Emiatt is akarok elmozdulni a tiszta(bb) Android irányába, egyelőre elég volt a a Xiaomi ökoszisztémából Redmi 4x óta ezt használom, az sem most volt.
-
-
Zoleee83
addikt
Tervezem leváltani az öregecske, de jól működő 11T-t egy Nothing Phone 3a -ra. (Nem maradok Xiaomi oldalon, iszonyúan zavar ez a sok reklám, amit az arcomba tol, pedig ki van kapcsolva ahol lehet)
Terv szerint tesóm kapja meg a 11T-t, az a kérdésem, hogy frissítsem Hyper OS-re, vagy maradjon a jelenlegi Miui 14-en a software? Nem tudom az akksit mennyire érinti a merülés a HyperOS-el.
Mit javasoltok? -
HawerKing
őstag
-
toto0569
addikt
válasz
Pepeninho #4729 üzenetére
Próbáld meg feltelepíteni 9.1 GcAm + config (a configs mappát keresd meg az AGC.9.1 mappán belül és másold oda be a configot) [itt a link] saját finomítások a gcamhoz...
Aki akarja az próbálja ki milyen képet készít így a 11 T pro. -
Pepeninho
őstag
Köszi a válaszokat srácok. Megpróbálom másik appal, aztán törlök és végül a csere. Jól értem, fő kamera csere lehet a végső megoldás? Köszi.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #4719 üzenetére
Nem, bekerült egy dobozba. Játszósnak jó lesz a teló, meg filmnézősnek (AV1 decode miatt nekem érték ez a teló így is).
-
szasanyi
félisten
válasz
janeszgol #4718 üzenetére
Az öcsém is hasonló cipőben jár. Normál (1x) módban nem fókuszál és tök homályos lesz a kép, de ha 0,9 vagy kisebb értékre állítja be akkor már jó. Megnézték de nem tudtak javítani rajta. Az idén valamikor teljesen megszűnik a támogatása és biz. frissítés sem lesz hozzá, úgyhogy csere lesz így is úgy is.
-
-
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Utóbbi időben nagyon vacak lett a kamera. Xiaomi 11t. Fókusz nagyon randinz, sokszor elmosott, pixeles, zavaros a videó. Lenne valami ötletetek? Előre is köszönöm.
-
stoon
addikt
Sziasztok! lenne egy kérdésem.
erről a telefonról lenne szó, és ez az ablak ugrik elő , hol találom ? és hogy tudom törölni?
-
HawerKing
őstag
-
samu2062
senior tag
válasz
Viktor0610 #4709 üzenetére
Lehet, igen. Csak azért volt fura, mert elvileg negyed évente jön és ő két negyed éves frissítés között kapott egyet pluszba. Legalábbis nekem így tűnt. Na mindegy.
-
-
HawerKing
őstag
-
samu2062
senior tag
válasz
Viktor0610 #4700 üzenetére
Pont ez az, hogy Xiaomiknál is az újabbak már hosszabb támogatást kapnak. Oké, ő váltott. Felfogtuk elsőre is, (vagy másodszorra, harmadszorra...) hogy miért, azt is. De ennyiszer leírni már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két új telefont hozott a Xiaomi, a Mi előtagtól megszabadított modellszámozás két első darabja a kompromisszumos csúcsmodell kategóriájába esik egy-két fontos innovációval.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest