Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
Krisztián42 #38686 üzenetére
Hát ez remek dolog
megpróbálom megkeresni
Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok mitől lehet h a TV random bekapcsol éjszaka? 50"C645 Köszönöm
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy C645 50" tv-m és a netflixen észrevenni h kamera pozíció váltás előtti pillanotaknál "villan"a kijelző olyan mint ha kivilágosodna,állitaná a fényerőt jobban nem tudom jellemezni,ez netflix hiba vagy a tv-n lehet tenni ellene? Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok
Probálnám a denon dvd-t működésre bírni de nem megy,a tv egy 50 c645 .Vettem jack csatis av kábelt de semmi,nem tudom kiválasztani h onnan jöjjön a jel.Van valami trükk?
Köszönöm -
Bass
addikt
Sziasztok
Rá szeretném kötni a dvd lejátszómat a tv-re de ezen már nincs rca,szeretnék venni hdmi rca kábelt de nem találok 2 méter hosszút,vagy esetleg a képen látható adapter is jó lenne nekem? Köszönöm
-
Bass
addikt
Sziasztok
Vettem egy 50c645-t nagyon tetszik kivéve 1 dolgot,mégpedig h hdd-röl vagy 9endriveröl a videok minősége nem a legjobb.Előtte miboxon keresztül ment és nagyon szép képe volt,most életlen,tompa és enyhén mint ha szaggatna,darabos a kép stb.Lehet ezen javítani valahogy? Gyári appal,vlc-vel és kodival is ugyan az a helyzet.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest