Új hozzászólás Aktív témák
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Nekem nincs ilyen tv-m kollégámnak igen, az fura eset történt vele, hogy már többször bekapcsol csak úgy a tv. Kérdezi mi történhet, úgy is, hogy arra mentek haz, hogy megy.
Tegnap otthon voltak, s bekapcsolt, csk úgy!
valaki tudná az okot? Köszi! -
pkaresz
őstag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
pkaresz
őstag
válasz
CrazySouls #11014 üzenetére
Jogos.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Arra szeretnék választ kapni, hogy a mobil appal ha belépek a tv adást csak mobil internettel tudom megnézni, wifin nem. De belépni be tudok wifin is.
Wifin csak pörög s egy idő után hibauzenetet dob, majd a wifit kikapcsolva elindul. Ha közben visszakapcsolom a wifit megáll, s újra hibauzenet van.
Eddig ez nem volt. Van erre magyarázat? Semmi nem változott. A rendszer ujrainditás volt, az app is.
Köszi. -
pkaresz
őstag
válasz
feriferi12 #5612 üzenetére
szia!
Nem ismerem ezeket a típusokat, így nem tudom van e olyan beállítás, hogy gamma.
A plazmáknál van,egyép kép beállításoknál, minél kisebb annál feketébb, a 2.0 ajánlott filmezésre plazmán.
Ha nem releváns, elnézést!Üdv: Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest