- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #34554 üzenetére
A Dűne jeleneteknél akkor nálam ezek szerint azért nem akadt soha, mikor TV-n játszottam le, mert a kezdetektől Kodit használok.
Néztem is nagyokat, mikor megvettem a külső médialejátszót azon meg akadtak. A gyári lejátszójával is, meg coreELEC-en is, pedig az Kodi.
Van ami meg mindig mindenen akadt, Wolfs, Venom, Siló 2. évad.
Ezeket a külső médialejátszó+bemenet váltás oldotta meg.
Kis érdekesség még, hogy feleségem pl az említett akadások 90%-át észre sem vette, szóval kb hülyének nézett, hogy mókoltam a médialejátszóval.Alaves: a váltás esetén annyit hozzá kell tenni, hogyha nem a C4, hanem a Samsung a választás, azon nincs DV, ha valakinek az szempont.
-
alaves
addikt
válasz
BlueSteel #34554 üzenetére
Jól összegezted. A vásárlástól elállás időszakán belül célszerű mindent megvizsgálni és ha zavaró a probléma, illetve nem fér bele a hibák/ár kompromisszumba (akadáson túlmenően a zónavezérlés, DSE, stb.), akkor lehet visszaküldeni és sajnos kategóriát kell lépni. 55-65" kategóriában egy C765 v. C855 és pl. egy OLED (C4 v. S90D) nincs jelentős árkülönbség (75-85"/83/ azért már több 100 eFt). pl. 65C765: 350 eFt, 65S90D (5+5+10% kupon+ bármilyen rossz csere TV -65 eFt): 468 eFt
-
kokokka
addikt
válasz
BlueSteel #34411 üzenetére
Megnéztem újra mindegyiket, többször is. Nem akad egyik sem, csak amit írtam.
Egyébként tovább teszteltem e miatt a TV-t. Hajnali négyig toltam, meg ma egész délelőtt. Ami biztosnak látszik:Saját appok:
Netflix: Kuka. Minél többet tesztelem annál biztosabb. Nekem használhatatlan az akadások miatt.
Max, Disney, Sky: Hibátlanok.
Prime: Nagyon ritkán látok rajta egy-egy megtorpanást, még a nézhető szintet adja. Nem ilyennek kéne lennie, de bármennyire is zavar, azt mondom használható.
Youtube: Nem tudom mi történt, de tegnap este óta vadásznom kellett a hibákat rajta. Egyszerűen alig találtam olyan videót, amin megröccen a kép. Azok is jók voltak, amik eleinte nem.
Z9X-rőll továbbra is hibatlan az összes filmmel.amit csak próbáltam, akárcsak a Fire TV-ről.
Amit csináltam:
1. Frisítettem a firmware-t.
2. Találtam egy másoknál bevált próbálkozást. Kikapcsoltam az USB hibakeresést a fejlesztői beállításoknál. Aztán teszteltem, szerintem nálam nem jelentett változást.
3. Még egy NET-es, Youtube-os megoldás aminek a hozzá szólási alapján sokaknak működött. DV lejátszása alatt, IQ beállításnál állítólag nem lehet véglegesen kikapcsolni a mozgás javítást, mert a következő ilyen filmnél visszaáll. Ilyenkor DV lejátszása alatt kell kelnilőni, majd át kell lépni világos vagy sötét módba, és úgy is kikapcsolni teljesen. Így már megjegyzi az IQ módban is, és ez megoldja a Netflix akadást. Nálam ez sem működött, de ott sokan istennek tekintik a feltöltőt, merj jó let a TV-jük.Most 3 nap pihi mert utazunk, de utána folytatom, amíg csak el nem érem a 14 napot. De ha ez így marad, akkor azt hiszem elmondhatom, hogy a hibája ellenére is vettem egy nagyon nagyon jó TV-t, kategóriájában egész jó áron.
85C765
-
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #33847 üzenetére
Pontosan. Meg ha ugye azon a vonalon indulunk el, hogy a TCL szoftvere mennyire kezeli jól a releaseket, akkor is kapufa, hiszen ha egy fullos külső lejátszóval próbálkozol, ami még a kartonpapírt is beolvassa és lejátssza, akkor is ugyanott, ugyanazok a jelenetek akadnak.
Ugyanezen lejátszót rákötöd egy hokkendáré ezer éves TV-re, ami alapvetően olyan buta, hogy a belső lejátszója a tartalmak felét "nem támogatott formátum" kiírással képtelen lejátszani, azt a külső lejátszóval röccenés mentesen lejátssza. Akkor ott nem gond a 24 fps?Amúgy azt sem értem, hogy irtózatosan gyakran jön ki firmware, mióta megvan a TV csak pár hónap telt el, de legalább 6-7 új firmware érkezett. Azt engedjük el, hogy nem oldotta meg a dolgot, de legalább azt leírnák, hogy mit javítottak az egyes verziókban.
De neeeeem, annyi színvonal nincs bennük, hogy ezt megtegyék. Nem írunk le semmit, amúgy meg kukázd ki a net mély bugyraiból, a weboldalra fel nem tesszük. Továbbá hiába is kéred a supportot, hogy küldje el valamelyik régebbi firmware-t, nem érdekli. Így nehéz megoldani ezt a problémát.
Mondom, ha nem lenne szép a képe, csak átlagos közepes, akkor mindent egybevéve ez a tv a béka segge alatt lenne kettővel, mert olyan igénytelen a support és a szoftver része. -
koppasz1986
aktív tag
válasz
BlueSteel #33847 üzenetére
Lehet, hogy streamingen akad, mert biztos nem veletlenül panaszkodnak itt sokan, de torrentezett filmeknél kodi dlna-val egyetlen egy film sem akad. Már biztos letöltöttem, meg megnéztem legalább 30 filmet elejétől a végéig vegyesen dv, hdr, sdr anyagokat es egyszer nem röccent meg a kép. A tv gyári lejátszója nálam is egy trágyadomb, ott minden 10 masodpercben akadozik, de kodival tökéletes minden. Játéknál se vettem észre eddig gondot, mondjuk azt nem igazán teszteltem sok játékkal, mostanaba egyedül csak a fifat nyomom.
-
turika86
aktív tag
válasz
BlueSteel #33825 üzenetére
Nekem jellyfin media server van fent, plexet váltottam le mert eléggé sok haszontalan funkció/lassúság társult mellé. Tény hogy megvettem a tplink adaptert usb/lan, mivel 50-80-100gb mkv-t nézek a tv-n. De előtte egy 65 lg oled volt, most ezt a 85c845 váltotta, és ettől lett igazán "mozi" élmény... A kép brutális, és így média serverrel használva több mint kielégítő. Sajnos a netflix némelyik műsora tényleg csalódás, de összességében amennyiért vettem én nagyon boldog vagyok. (Jelenleg 412 fw)
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
BlueSteel #33781 üzenetére
Aha, valóban lehetséges, hogy másra gondolunk.
Furcsa, mert én eddig jó pár filmbe belenéztem (Igaz, csak Netflix Premium, és YT), de eddig nem tűnt fel.YT-on láttam néha, amikor 4k60fps HDR demo tartalmat néztem, akkor bedöccent, de úgy gondolom, hogy ez net miatt is lehet, és nem fogok gyakran ilyen kiélezett tartalmat fogyasztani.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
BlueSteel #33779 üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy kiemelik mégjobban.
Legalábbis nálam nem.
Az új Grincsen teszteltem, azon akadt meg a szemem először, az első pár percben amikor mutatja végig a kisvárost, akkor látványosan lekövethető, hogy mozgásjavító nélkül 24fps-es hatás van, amíg valami közepes cuccokkal pedig tök fluid lesz, és nem látok problémát.
765, v412.
Nem gondolnám, hogy nem érzékeny rá a szemem, észre szoktam ilyeneket venni, sőt...
De majd megnézem a teszt mappát. -
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #31342 üzenetére
Nem a Kodit kell újraindítani. Elég csak az adott filmet, a Kodiból nem kell kilépni.
De szerintem nálad összetettebb/más probléma van. Lévén a HDR tartalmak is akadnak nálad, nálam viszont a HDR nem. Ezért sem tudom reprodukálni a Dűne tesztvideó akadását.Az meg, hogy másnál is akad, csak biztos nem veszi észre SZVSZ hülyeség... Én is ezt figyelem árgus szemekkel, mióta felfedeztem a dolgot és a videó újraindítást. Nálam, ha újra el van indítva a videó, nem akad.
Itt van pl a Vérapó kérdéses jelenete is a C845-ön. Szerintem kijelenthető, hogy zéró az akadás: [link]
A séta közben is meg kellene akadnia, mielőtt meg kilép a két fa közül, akkor szintén egy nagy akadásnak kellene lennie a fórumtársak által megosztott videók alapján. -
mikrofon
veterán
válasz
BlueSteel #31357 üzenetére
Sajnos akkor ez még nem volt. A v028 volt rajta. Minden oké volt, tetszett a TV. Már lejárt a visszaküldési idő, utána frissítette magát a v098-ra, ott kezdődött a kálvária.
Ez sajnálatos és nagyon bosszantó is! Bár nem vigasztal, de a fényképezőgépek terén is hallani olvasni ilyet, hogy jelentősen leromlik a teljesítmény egy FW frissítés után. Még a komolyabb munkaeszköznek használt vázaknál is.Igen nekem rég hardveres tévém van! Bízom benne, hogy az újabb HW-re is jön egy jó FW... A régi HW-nél kb. egy év volt mire rendes FW lett
-
mikrofon
veterán
válasz
BlueSteel #31353 üzenetére
G4-hez is kell legalább egy rendes lejátszó a felső kategóriából, ha a legjobb élményt akarod....
Bár a c855 + 60-90e-s lejátszó sincs még közelében sem a G4 árához....
De persze értem, hogy téged ez nagyon zavar. Ezért kellett volna már a legelején vissza küldened és kihasználni a 14 napos elállást... Ezért van... -
HF77
őstag
válasz
BlueSteel #31345 üzenetére
hát én minden funkcióját használom a c805-nek (streaming DV, tv adás, xbox..megjegyzem saját lejátszója) és a sokszor belinkelt különböző tesztek alatt sem akadt a lejátszás!!
persze ha valakit az nyugtat meg hogy mindenkinek "szar" (csak, nem veszik észre...azt gondolják minden ok..) mert az ővé esetleg az, akkor legyen úgy...
-
noblem1983
senior tag
válasz
BlueSteel #31345 üzenetére
Mikor én vettem a Sony A83J-t nekem is előfordultak akadások, szintén a Google rendszerrel van ellátva és nem picit voltam ideges olyan fagyások voltak. Kimerevedett a kép aztán csak a visszajelző led jelezte, hogy bevette a távirányító parancsát, legyek türelmes. Egy 450k-s tv ilyet csinál arra azért nem számítottam. Aztán türelmes voltam, szépen jöttek a frissítések és azóta nem igazán tapasztalok ilyeneket. A tv lejátszóját pl sose használtam, egyből vettem egy Zidoo Z9X-et+Serviio is nagyon jó.
Várom, hogy legyen egy C765-ösöm is aztán meglátom mit alkottak vele. -
Qtya123
őstag
válasz
BlueSteel #31211 üzenetére
Nakérem!
Szerintem sikerült új megvilágításba helyezni ezzel az akadással kapcsolatos dolgot. Legalábbis az én készülékemen (C845).
Rövid előzmény, hogy anno én is leteszteltem a Vérapós film és a 3test probléma sorozatból az adott jeleneteket, amely sokaknál akadt. Kodit használok, a gyári lejátszóval nem foglalkozom, nem eszik meg annyi formátumot, mint a Kodi. Nálam nem volt gond az akkori teszt során. Viszont a folytatás:Aztán később valamiért újra teszteltem a 3test probléma jelenetével és beakadt azokon a helyeken, ahol mások is beszámoltak az akadásról. Nem értettem a dolgot, hiszen előtte nem akadt be. Ezt követően beszereztem egy Homatics Box R 4K Plus médialejátszót, amelyről sok helyen az ezzel foglalkozó topikokban jókat olvastam. Feltettem rá a CoreElec-et, hogy tényleg minden optimális legyen.
Jött a médialejátszóval a 3test probléma teszt. Ugyanott, ugyanúgy beakadt! Már akkor biztos voltam benne, hogy semmiféle kadenciahelyességre vonatkozó probléma nincs, hiszen ha az lenne, akkor máshol is jönne folyton a judder. De ez nem judder, hanem valami más jellegű akadásnak tűnt.
Aztán próbálkoztam össze vissza és egy teljesen bizonyos, megismételhető dolgot fedeztem fel! Amennyiben bekapcsolom a TV-t, elindítom a Kodit és a legelső videó, amit lejátszok, az a Vérapó, vagy a 3test probléma, akkor az adott jeleneteknél beakad. DE! Ha már előtte elindítottam mondjuk egy másik videót, aztán azt bezártam és elindítom ezeket, akkor tökéletes, akadásmentes az egész. Ez megmagyarázza azt is, hogy korábban, amikor lefuttattam a teszteket és írtam, hogy nálam nem akad, akkor az azért volt, mert már előtte más mozik mentek és utána próbáltam ki....
Kipróbáltam úgy is, hogy TV bekapcs--> 3test elindít és akad. Majd bezárom a videót és ismét megnyitom és akkor már nem akad! Tehát igazából nem is feltétele, hogy másik videofájl legyen megnyitva előtte, a hibás, akadós fájl is tökéletes lesz, ha egyszer már elindítottam és utána újra. A Kodit be sem zártam. Csak befejeztem a lejátszást és ismét elindítottam a fájlt a NAS-ről.
Szóval ha mindenben hibátlant akarok, akkor először elindítok egy videót a Kodival, azzal a lendülettel bezárom és onnantól bármit nyitok, az tökéletesen fut!
A TV saját szoftverén futtatott Kodival és a külső médialejátszóval is így működik a kísérlet. Na akkor most erre mit lehet mondani....Ha tesztelgetni kívánjátok alább a 3testből kivágott jelenet. 2 akadás van a jelenetben, az egyik mikor a zöld mező felett megy a kastély felé a kamera, akkor rögtön a jelenet kezdésekor a jobb oldali fát nézzétek, ott akad be egy pillanatra. A másik akadás akkor van, amikor a tabletről kifókuszál a kamera és az ajtót nyitja a csaj. Ott az ajtó nyitásnál akad be egyet a kép.
Próbáljátok ki a fentebb leírtakkal. TV bekapcs (nem alvó módból, hanem rendes leállításból) és jelenet lejátsz. Majd utána bezár a fájl és újra. Kíváncsi vagyok.Íme a letölthető videó: [link]
(a BlueSteel által említett Dűne jelenet viszont nálam sosem akad, friss TV indításkor sem)
-
boborján2
senior tag
válasz
BlueSteel #31170 üzenetére
Kicsit tegyük akkor tisztába a dolgokat.
Te a gyári lejátszóról beszéltél, én meg arra reagáltam hogy a gyári lejátszó megkerülhető! Sőt egyenesen ajánlott ,hiszen attól szinte csak jobbak vannak.Továbbá hozzátettem:
Olyan hiba ne legyen a tévével amire nincs ellenszer , ez már inkább egy fontosabb kérdés.
-
Till@
aktív tag
válasz
BlueSteel #31148 üzenetére
Néztem mindkettőt.Tegnap a v401-et raktam fel, sok mindent egy nap alatt nem vettem észre.A v404 viszont egyelőre judder tekintetében jobbnak tűnik (DV IQ), külső lejátszó nélkül is, persze lehet hogy egy restart haza is vágja
. Frissült benne egy pár apk:
MediaCenter 7.10.50 , GameBar 3.20.12 , AirPlayLaunchService 1.1.64 , Quick_Panel 3.2.48 , mega biztonsági csomag 09.05. -
Till@
aktív tag
válasz
BlueSteel #29766 üzenetére
Tényleg így van. DV játék az alap mindig.Azt kellene minden alkalommal váltani.Maradt a DV Játék, a színhőmérséklet meleg + gamma +2, így kb. olyan mint a többi képmód.
@blakey
Kikapcsolt ALLM-nél sajnos a NetFlix, a TV-n lévő app-tól is rosszabb.
Always HDR kérdésben lehet hogy igazad van, de a miértjét nem látom, mikro akadásokban nem releváns.
Szóval sokat segítettél azzal, hogy nem jók a beállítások
És el is mondtad hogy mi orvosolja a problémát.Köszi szépen ! -
boborján2
senior tag
válasz
BlueSteel #29727 üzenetére
Nekem a C835 v592 akkor szokott ilyet csinálni amikor a gyerekek rommá nyomkodják + úgy kapcsolják ki a tévet(gyors indítás aktív) ,hogy megy valami tartalom a yt-ban.
App kényszerített bezárása , vagy tv restart megoldja.
Egyéb esetben "normál" használat alatt nem jelentkezik ilyen hiba.
-
Celtis
veterán
válasz
BlueSteel #29563 üzenetére
A képernyőn kapsz (látszólag) 120Hz frissítést.
Ha nincs interpoláció és a forrás 60 fps vagy az alatti, akkor valóban nem nagyon látsz különbséget a 60Hz-es és a 120Hz-es tv képe között. Ha a 60Hz-es tv panelje lassabb, akkor azon még kellemesebb is a 24p-s mozifilm (kisebb stutter miatt) -
pictigjis
őstag
válasz
BlueSteel #29564 üzenetére
javaslom, olvasd el a 29535-öt, utána értelmezd újra, amit írtam
látom, mindenki nagyon megsértve érzi magát, ha valaki kimondja, az ilyen szinten túltolt panaszkodás csak rombol. minden szar, semmi se jó, ide nekem a fogyasztóvédelmet... uncsi. ezennel töröltem is a topikot a kedvencek közül, nettó és bruttó időpazarlás, hogy mindig csak görgetve kelljen olvasgatnom. további jó fikázást mindenkinek!
(és vegyetek magatoknak rendes tévét!)
-
Celtis
veterán
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
BlueSteel #29347 üzenetére
megnéztem a google driveon megosztott videódat, igaz 75C645-ön gyári lejátszóval, wifin
nem akad, teljesen jó
akkor kezdene rángatni, amikor scrollozna az álló apácákon balról-jobbra, de ugye akkor pont vége a videónak (viszont az a film hibája, ami a motion clarityval eltüntethető) -
Celtis
veterán
válasz
BlueSteel #29291 üzenetére
V098-on magas állásban SDR-en botrányos. Focimeccsen villognak a kép egyes részei, a világos mezek körül sötét udvar. Nem értem, hogy ezeket a hibákat hogy nem veszi észre más, annyira nyilvánvaló. (minden egyéb képjavító kikapcsolva)
Közepesen viszont jó volt.Az EB döntőn már a V135 volt a tv-n. A local dimmingben én nem tapasztaltam romlást. Viszont már tv adással is akadozik a kép.
-
Stealth
senior tag
válasz
BlueSteel #29278 üzenetére
Vagy várj csak, nem a
villogó zakó
effektusról beszélsz? -
nicu71
addikt
válasz
BlueSteel #29280 üzenetére
És milyen okbol hagyod bekapcsolva alacsonyon a helyi kontrasztot?
Egyébként a House of dragonst nézvén Plexről streamelve felfedezni véltem apró mikroakadásokat,de közel sem zavaró mértékben.A látvány,a jelenetek,a páncélok,a csodásan kidolgozott jelmezek viszont elképesztően gyönyörűek a 805-n -
droti25
őstag
válasz
BlueSteel #29278 üzenetére
Nálad sztem magával a tv-vel lesz gond, mert visszaolvasva a hozzászólásaidat sok a negatív tapasztalat.
Nálam sosem volt gond a 144hz móddal, semmi extra beállítás nem kellett csak a tv menüjében.
Local Dimming is tökéletes volt minden firmware-on.
Mikro akadás volt v098-on de a v135-on már csak egyszer-kétszer tapasztaltam.(plex, netflix, tv adás) -
kenicsab
tag
válasz
BlueSteel #28964 üzenetére
Sziaztok!
Itt a riport:
c805 fw v135mediaplayer:
Part#1_4.mkv, akad
VC-1_29.970_sample.mkv, nem akad
VC-1_23.976_sample.mkv, akad , nincs hangKodi v21:
Part#1_4.mkv, akad
VC-1_29.970_sample.mkv, megáll a kép
VC-1_23.976_sample.mkv, akad , csúszik a hangFiretv stick 4K Max:
Part#1_4.mkv ,akad
VC-1_29.970_sample.mkv, nagyon akad
VC-1_23.976_sample.mkv, akad , csúszik a hangNvidia GTX win11:
Part#1_4.mkv, nem akad
VC-1_29.970_sample.mkv, nem akad
VC-1_23.976_sample.mkv, nemakad -
Imi1981
veterán
válasz
Mi az a reset shop? Nem a beállításokban csinálsz gyári alapra állítást? Nekem kodi nagyon ritkán akad egyet de tényleg ritkán. 1 film alatt kb kétszer. Igaz ritkán nézek hdr10 és dv filmeket mert legtöbbször 1080p sdr-t nézek. Netflixen viszont jóval sűrűbben akad és ott ilyen mikroakadozás van ( legtöbbször dv anyag van ott) . Szóval többször előfordul egy film alatt és akkor is mikroakadozás van ami több apró akadás gyorsan. De az se mindig ugyan olyan.
-
Stealth
senior tag
válasz
Letöltöttem. Nekem jó C805 (V098) és C645-ön is (V619).
Esetleg nem jó a szemem és/vagy egyedi szoftvert kapok - ezt többen állították már itt.Egyébként sokan szidják itt a tv-t, de azon kívül lehet még lejátszó probléma, app probléma, sávszélesség probléma, kódolás, stb.
Nálam a VC-1 kódolás teljesen nézhetetlen, a HEVC - mint a te megosztott dűnéd-, teljesen ok.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Na teszteltem
a 75 c805 v98 igen akad mindenen (gyári,vlc,kodi --- akkor is ha ki-be volt kapcsolva minden) -----Hisense 55 u8qf gyári média 20ból talán 1x de alig észrevehetően ,így hogy már tudom mit kell figyelni -----Eminent 4k lejátszó (kodi gyárilag , és régebbi verzió mint a 805ön) ott is 20ból talán 1x alig észrevehetően
-
nicu71
addikt
válasz
BlueSteel #28944 üzenetére
Én is néztem ama bizonyos House of Dragont,de nálam nem akadt se a Kodin se a Plexen,4k DV .Viszont gyakran fókusztalan , életlen a mellékszereplők arca/pl az asztal közepén ülőé éles,2 oldalsó, kissé homályos.De csak DV tartalomnál, első évadot síma 4kban szimultán nézem a 2.-al és ott semmi ilyesmi nincs.Fura
805 a 98 szoftverrel. -
Celtis
veterán
válasz
BlueSteel #28888 üzenetére
Haha. Épp csak annyi idő után, hogy elkezdtem a GoogleTV konfigurálni, már fel is dobta, hogy letöltött egy új szoftvert és akarom-e frissíteni. Két választási lehetőség van igen vagy igen.
Pedig az első mozdulat volt a frissítés tiltása a jelen lévő szervizes ember szeme láttára. -
Imi1981
veterán
válasz
BlueSteel #28870 üzenetére
A gyári lejátszó megmondom őszintén egyáltalán nem érdekel. Még csak nem is próbáltam ki eddig. Én mindig is kodi párti voltam és a kodit is plexkodiconnect vagy emby addonnal használom mert nekem így az igazi. Kodin meg most is csak nagyon ritkán van egy kicsi akadás ( 1 film alatt kb kétszer) és az se durva. Amit észrevettem ha tv bekapcsolása után nézek rögtön filmet akkor egy darabig erősen szappanoperás hatás van ami idővel normalizálódik.
Netflixen vannak mikroakadozások V135 -ön?
-
Celtis
veterán
válasz
BlueSteel #28346 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. Próbáltam belőlük kiszedni, hogy egyáltalán ki az a leánycég aki a képviseletet ellátja, de semmit nem volt hajlandó elárulni. Csak annyit tudtam kiszedni, hogy helyileg Romániában ül a diszpécser. Mondjuk erre az akcentusából is rájöttem.
A telefonszámuk titkos, mármint az előfizetői adatok.Ez nekem ultragáz. Van ugyan szerződött szerviz partnerük (egyelőre), de szerintem ezek egy nap alatt feltudnak szívódni, ha úgy alakul a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged